Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیزدهمین کنگره اتحادیه پستی آسیا و اقیانوسیه (APPU) امروز هفتم شهریورماه ۱۴۰۱ به میزبانی کشور تایلند و با حضور ۳۱ کشور با سخنرانی محمود لیائی و با حضور ماساهیکو متوکی دبیر کل اتحادیه پستی جهانی و لین هانگلیانگ دبیر کل اتحادیه پستی آسیا و اقیانوسیه آغاز به کار کرد و تا ۱۱ شهریور ادامه دارد.

محمود لیائی به‌عنوان رئیس شورای اجرایی اتحادیه پستی آسیا- اقیانوسیه در سخنرانی افتتاحیه این کنگره گفت: اعتقاد دارم که تعامل و همکاری منطقه‌ای میان کشور‌های عضو این اتحادیه، مؤثرترین شیوه نیل به اهداف سازمانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعاً، این باور، ما را تشویق می‌کند تا تمام تلاش خود را با اتخاذ رویکرد‌های نوآورانه، ابتکاری و برخورداری از نیروی انسانی ماهر و دانش‌بنیان برای دستیابی به اهداف مشترک منطقه‌ای و جهانی به کار بندیم.

لیائی با اشاره به همه‌گیری ویروس کووید ۱۹ و تغییرات محسوس تمامی صنایع و کسب‌و‌کار‌ها که منجر به اعمال قرنطینه‌ها و تعطیلی مشاغل در جهان شد افزود: چالش در زیرساخت‌های فیزیکی و عدم امکان برگزاری حضوری رویداد‌های پستی باعث تعویق یک‌ساله سیزدهمین کنگره پستی آسیا – اقیانوسیه شد.
وی ادامه داد: علیرغم تمام مشکلات، بخش پستی به‌موازات سایر بخش‌ها و به‌واسطه حضور فناوری و شیوه‌های نوین ارتباطی و بهره‌مندی از رویکرد‌های نوآورانه، توانست بر بسیاری از موانع و محدودیت‌ها ناشی از همه‌گیری کووید ۱۹ فائق آید.

معاون وزیر ارتباطات ایران با تأکید بر اینکه این نشست، فرصت مغتنمی برای اعضای اتحادیه پستی آسیا-اقیانوسیه جهت تقویت همکاری و تعامل در منطقه به‌شمار می‌رود افزود: به‌یقین از طریق تصمیمات متخذه در این نشست‌ها، امکان ارائه بهتر سرویس‌های پستی در سطح منطقه و جهان فراهم و دستیابی به اهداف اتحادیه پستی جهانی تسهیل خواهد شد.

رئیس شورای اجرایی اتحادیه پستی آسیا و اقیانوسیه، ضمن قدردانی از همکاری پست ژاپن به‌عنوان نایب‌رئیس شورای اجرایی، عنوان کرد: خرسندم ریاست دوره جدید شورای اجرایی را در سیزدهمین کنگره اتحادیه پستی آسیا و اقیانوسیه، به کشور تایلند تقدیم می‌کنم.

دیدار مدیرعامل پست ایران با ماساهیکو متوکی دبیر کل اتحادیه جهانی پست و ارائه گزارش اقدامات ایران توسط حسن عمیدی مدیرکل دفتر ارتباطات و امور بین‌الملل پست ایران ازجمله برنامه‌ای اولین روز از سیزدهمین کنگره اتحادیه پستی آسیا و اقیانوسیه بود.

اتحادیه پستی آسیا و اقیانوسیه، بزرگ‌ترین اتحادیه منطقه‌ای در سطح آسیا و اقیانوسیه و مهم‌ترین مجمع تصمیم‌گیری در خصوص توسعه و بهبود امور پستی در منطقه است.

جمهوری اسلامی ایران در کنگره پنجم که در سال ۱۹۸۵ در کشور تایلند برگزار شد، به‌عنوان ناظر شرکت نمود و سرانجام در هفتمین کنگره که در سنگاپور برگزار شد، به‌عنوان عضو پذیرفته شد و شرکت کرد.

در حال حاضر ۳۲ کشور در این اتحادیه عضویت دارند. علاوه بر ایران؛ افغانستان، اندونزی، بنگلادش، بوتان، برونئی دارالسلام، پاکستان، تایلند، چین، ژاپن، سنگاپور، سری‌لانکا، فیلیپین، کره جنوبی، گینه‌نو پاپوازی، لائوس، مالزی، مالدیو، نپال، نائورو، نیوزیلند، ویتنام، هندوستان، کامبوج، فیجی، میانمار، جزایر سلیمان، مغولستان، وانوآتو، تونگا و ساموآ اعضای این اتحادیه را تشکیل می‌دهند.

گفتنی است کشور ایران پس از ۱۷ سال، میزبانی دوازدهمین کنگره اتحادیه پستی آسیا و اقیانوسیه را از تاریخ ۱۲ لغایت ۱۷ تیر ۱۳۹۶ در هتل المپیک تهران عهده‌دار و تاکنون به‌عنوان رئیس شورای اجرایی این اتحادیه فعالیت داشت. ریاست شورای اجرایی اتحادیه پستی آسیا و اقیانوسیه در سیزدهمین کنگره به کشور تایلند واگذار شد.

بیشتر بخوانید

ارسال دریایی بسته‌های پستی به روسیه امکان پذیر می‌شود

 

باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دنیای ارتباطات

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت پست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مدیر عامل پست ایران شرکت پست ایران کنگره اتحادیه پستی آسیا و اقیانوسیه رئیس شورای اجرایی سیزدهمین کنگره کشور تایلند منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۹۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاظمی قمی: افغانستان شریک ما در مبارزه مشترک با تروریسم است

سفیر و نماینده ویژه ایران در افغانستان با اظهار اینکه تروریسم تهدیدی مشترک برای دو کشور است، تصریح کرد افغانستان را شریک ایران در مبارزه با تروریسم می‌دانیم. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «حسن کاظمی قمی» سفیر و نماینده ویژه رئیس جمهور ایران در افغانستان در پیامی در «ایکس» نوشت: تروریسم و مشخصاً داعش خراسان یک تهدید مشترک برون پایه برای ایران، افغانستان و کشورهای منطقه است.

وی با تأکید بر اینکه طالبان شریک ایران در مبارزه با تهدید داعش است، افزود: ما افغانستان را شریک خود در مبارزه با این تهدید مشترک می‌دانیم و همکاری در این حوزه از اولویت‌ها خواهد بود.

کاظمی قمی پیش از این نیز تاکید کرده بود افغانستان مستقل ظرفیت پیشبرد روندهای توسعه‌ای با همسایگان را دارد.

کاظمی قمی: کشورهای منطقه برابر تروریسم متحدانه عمل کنندصلاحیت‌های نماینده ویژه سازمان ملل در افغانستان مشخص باشدافغانستان ظرفیت پیشبرد روندهای توسعه‌ای با همسایگان را دارد

 نماینده ویژه ایران در افغانستان چندی قبل در واکنش به حمله تروریستی در مسکو نیز گفته بود کشورهای منطقه باید برابر تروریسم با منشأ خارجی متحدانه عمل کنند.

پیش‌تر سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل در بیانیه‌ای ضمن محکومیت حمله تروریستی به نمازگزاران در هرات تصریح کرده بود: ایران آمادگی خود را جهت تقویت همکاری با حکومت سرپرست افغانستان جهت مبارزه با تروریسم اعلام می‌کند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • پنجمی تیم هاکی روی یخ جوانان ایران در مسابقات آسیا-اقیانوسیه
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • عکسی که امیر غفارمنش، هومن حاجی‌عبداالهی و محمدرضا علیمردانی در پستی مشترک از ۱۵ سال پیش خودشان منتشر کردند
  • کاظمی قمی: افغانستان شریک ما در مبارزه مشترک با تروریسم است
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • بورل: اعضای اتحادیه اروپا در ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • موضوعات مشترک کشور‌های عضو ACD پیگیری شود
  • همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است
  • موضوعات مشترک کشورهای عضو ACD پیگیری شود
  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا(ع) در دهه کرامت