Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران با تاکید بر اینکه امروز کشور به کارگاه بزرگ سازندگی تبدیل شده است از افتتاح ۷۹ پروژه به اعتبار ۳۰۷ میلیارد تومان در شهرستان دماوند خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست، محسن منصوری در حاشیه سفر به شهرستان دماوند و افتتاح پروژه‌های هفته دولت در جمع خبرنگاران گفت: امروز در شهرستان دماوند بهره‌برداری از پروژه‌های هفته دولت را از بخش رودهن با افتتاح مدرسه‌ای خیّرساز آغاز کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه پروژه‌های بسیار خوبی در دماوند برای هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد. در مجموع در کل استان تهران ۷۱۵ پروژه با اعتبار ۲۵ هزار میلیارد تومان برای هفته دولت آماده شده بود که بخش اعظم آن با حضور معاون اول رئیس‌جمهور جمعه گذشته به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: خوشبختانه شهرستان‌های استان تهران با همکاری بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی پروژه‌های تاثیرگذاری رادر جهت حل مشکلات شهروندان آماده کرده‌اند. در شهرستان دماوند ۷۹ پروژه به اعتبار ۳۰۷ میلیارد تومان امروز به بهره‌برداری رسید که نخستین پروژه مدرسه‌ای خیرساز به مساحت ۱۷۰۰ مترمربع در چهار طبقه بود. بخشی از اعتبار این پروژه توسط خیرین و بخشی توسط نوسازی مدارس تامین شده بود. پنج میلیارد تومان ارزش زمین و ۱۳ میلیارد تومان هزینه ساخت این مدرسه بوده که در مجموع با اعتبار ۱۸ میلیارد تومان امروز به بهره‌برداری رسید.

وی تاکید کرد: در کشور شاهد گشایش هستیم و اقدامات بسیار خوبی در دولت مردمی انجام شده است. در مدیریت کرونا شاهکاری در دولت اتفاق افتاد و طرح بزرگ عادلانه‌سازی یارانه‌ها با تصمیم رئیس‌جمهور به نفع مردم در نخستین سال دولت اجرایی شد.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه کشور به یک کارگاه بزرگ سازندگی تبدیل شده است، افزود: در هفته دولت ۷۱۵ پروژه با اعتبار ۲۵ هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید. پروژه‌های بزرگی که برخی از آنها سال‌ها مسکوت مانده بود و امروز با بهره‌برداری از آنها طعم شیرین خدمت برای مردم امکان‌پذیر شده است. در شهرستان دماوند نیز بخشی از تعهدمان درخصوص مسکن مهر محقق شد و پس از سال‌ها عملیات اجرایی فاضلاب شهر دماوند آغاز شده است و گره‌گشایی‌هایی در شهرک صنعتی دماوند انجام شد.

وی تاکید کرد: امروز شاهد مشارکت بیش از پیش مردم در بخش‌های مختلف هستیم به شکلی که خیرین در ساخت مدارس نقش بسزایی را ایفا کرده‌اند. رقم بی‌سابقه‌ای برای نوسازی مدارس اختصاص پیدا کرده است. ۲۵۰۰ میلیارد تومان ظرف دو سال در سفر رئیس‌جمهور به استان تهران برای نوسازی مدارس اختصاص پیدا کرد. این رقم در کنار مشارکت خیرین می‌تواند بخش زیادی از مشکلات استان در حوزه نوسازی مدارس را حل و فصل کند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: استاندار تهران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: استاندار تهران بهره برداری رسید شهرستان دماوند میلیارد تومان نوسازی مدارس هفته دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۹۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان

حبیب نادیان در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: احداث باند دوم همدان به گل تپه علیصدر از سالها قبل بحث آن مطرح بود ولی بدلیل اینکه دارای ردیف بودجه و اعتبار ملی نبود و چون اعتبار این پروژه بالاتر از هزینه های استانی است و باید یک ردیف ملی برای آن لحاظ می شد از سال ۱۳۹۰ مطالعات آن شروع شده است و با توجه به اینکه مشارکت بخش خصوصی باید در این پروژه اصل کار بود که متاسفانه بدلیل عدم رغبت سرمایه گذار در احداث پروژه با پیگیری‌های استان انجام شد و سال گذشته ردیف ملی اخذ ودر قانون بودجه قرار گرفت و از پایان سال گذشته توسط معاون وزیر راه ومسئولان استانی کلنگ زنی انجام گردید و پیمانکار مشغول پروژه شده است.

وی یادآورشد: فاز اول که بخش مهم وحادثه خیر به مساحت ۳۲ کیلومتر است و قرارداد هزار میلیاردی دارد از همدان به تقاطع نجفی تا میدان حسن قشلاق از ۶۸ کیلومتر کل مسیر به بهره برداری خواهد رسید وباید گفت قاعدتاً پروژه به لحاظ فیزیکی و اجرایی قابلیت تمام شدن در عرض ۳یا ۴سال را دارد ولی منوط به اختصاص تخصیص اعتبارات صورت گرفته است که امیدواریم با پیگیری های مسئولان استان، نمایندگان و وزارت راه زودتر انجام شود.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان با اشاره به اینکه این پروژه جز پروژه های سفر ریاست جمهوری به استان صورت گرفته است و تخصیص ویژه ای هم شامل این پروژه شده است و اگر تخصیص به سرعت وبه موقع انجام شود قسمتهای مهم به بهره برداری خواهد رسید.

نادیان گفت: بحث مهم این پروژه که شاید زیاد دیده نشود درج قرارداد در قانون بودجه بوده که کار بسیار سختی است که می توان گفت در ۱۰ سال گذشته کل استان همدان ۳ مورد ردیف اینگونه نداشته است و باعث اهمیت این پروژه شده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه ۱۰ طرح راه سازی با اعتبار ۹۵۰ میلیارد تومان در استان همدان انجام خواهد شد که شامل تمام شهرستان ها با اولویت بندی وکاهش تصادفات جاده ای در استان انجام خواهد شد افزود: کنارگذر غربی همدان نیز به طول ۳۰ کیلومتر، جاده کنارگذر رزن به طول ۹ کیلومتر، چهار خطه تویسرکان - کنگاور به طول ۴۰ کیلومتر، راه اسدآباد-قروه به طول ۲۷ کیلومتر، راه همدان-قهاوند به طول ۲۲ کیلومتر، مسیر گردشگری همدان-گنجنامه، جاده سیاه‌کمر- عبدالکریم- میلاجرد به سمت اراک از دیگر طرح‌های راهسازی استان است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان تصریح کرد: از سال ۱۳۹۸ احداث ونگهداری راه های روستایی با اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای است که خوشبختانه در توسعه راه روستایی استان وضعیت خوبی وجود دارد، اکنون آسفالت و بهسازی راه های روستایی بالای ۲۰ خانوار در حال انجام است.

نادیان در ادامه با اشاره به اینکه محور نهاوند به فیروزان و نهاوند و آورزمان بخاطر سفرهای که درایام اربعین انجام می شود خاطرنشان کرد: اکثر تصادفات دراین فصل بدلیل نا آشنا بودن زایرین پیش می آید که از سال‌های قبل در دستور کار وزارت راه بوده است و محور نهاوند به فیروزان در حوزه همدان ۴۰ کیلومتر است که حدود ۲۵ کیلومتر در دسترس اجرا است و ۱۸ کیلومتر به بهره برداری رسیده است و ۱۵ کیلومتر پیمانکار در حال فعالیت است که سال گذشته ۳ کیلومتر در دهه فجر سال گذشته به بهره برداری رسیده است.

وی در پایان مطرح کرد: صرفاً توسعه راه ها باعث کاهش تصادفات نخواهد شد و طبق نظر کارشناسان ۷۰ درصد عامل تصادفات عامل انسانی است که باید فرهنگ رانندگی را بین افراد جامعه بدرستی آموزش دهیم و یک آموزش همگانی منسجمی را دراین زمینه در جامعه می طلبد و باید بدانیم رانندگی یک مهارت و یک تخصص است.

کد خبر 6092530

دیگر خبرها

  • افتتاح ۲,۹۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی در خراسان‌ رضوی
  • بهره‌برداری از سامانه گرمسیری ۹۰ هزار تن به محصولات زارعی استان اضافه می‌کند
  • بهره برداری از باند دوم پل هادی آباد کارون
  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • پل سوخته کلا در قائمشهر با همت راهداران به زودی به بهره برداری می رسد
  • پل سوخته کلا به زودی به بهره برداری می‌رسد
  • دو پروژه بزرگ آبرسانی در بیدهند و کرمجگان به بهره‌برداری می‌رسند
  • بهره‌برداری ۱۰۰۰ پروژه مسوولیت اجتماعی در خوزستان
  • پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان