Web Analytics Made Easy - Statcounter

چگونه باید فشارهای روحی و روانی را تخلیه کنیم تخلیه روانی مقابله با فشار روانی راه‌های عملی تخلیه روانی گریه کنید احساسات خود را بنویسید تا تخلیه روانی شوید ورزش کنید موسیقی گوش بدهید حرف بزنید! از روانشناس کمک بگیرید تفریح را فراموش نکنید از هنر کمک بخواهید نقش مدیتیشن بر تخلیه روانی چگونه باید فشارهای روحی و روانی را تخلیه کنیم

راهبردهای زیادی وجود دارند که می‌توان با استفاده از آن‌ها، فشارهای روحی روانی خود را تخلیه و حال بدتان را به حال خوب تبدیل کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مقاله قصد داریم راه‌ کارهای عملی تخلیه روانی را به شما آموزش دهیم.

تخلیه روانی

همه ما اغلب در برابر فشارهای روانی بغض گلویمان را می‌گیرد و اشک پشت پلک هایمان جمع می‌شود. دوست داریم ازتنش ها و فشارهایی که متحمل شده ایم برای دوستان و یا برای روانشناس خود حرف بزنیم. بنا به گفته روانشناسان، تخلیه نکردن احساسات و عواطف به ویژه استرس ها، می‌تواند عواقب و پیامدهای ناگواری برای ما داشته باشد. سرطان، خشم، غم و مبتلا شدن به بیماری های مختلف می‌تواند از عوارض آن باشد.

مقابله با فشار روانی

-می‌توانید عوامل استرس را شناسایی کنید و از میان ببرید.

- درباره سلامت روحی و جسمی خود مطمئن شوید و اگر دچار مشکل شدید به متخصص مراجعه کنید.

- برای کارهای‌ خود برنامه ریزی کنید تا استرس انجام آن‎ را نداشته باشید.

- زمان بندی درستی داشته تا به کارهای مهم خود برسید.

- مشکلات را همان طور که هستند بپذیرید.

- ورزش را در برنامه روزانه  داشته باشید تا با حال بهتری روز خود را شروع کنید.

راه‌های عملی تخلیه روانی

راه‌ کارهای عملی زیادی وجود دارند که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. به چند مورد ازاین راهکارها اشاره خواهیم کرد

گریه کنید

گریه نماد بیرونی احساسات درونی تان است و می‌تواند به تخلیه روانی شما کمک زیادی کند پس باورهای غلط را کنار بگذارید و فارغ از جنسیت، به راحتی گریه کنید. سعی کنید موضوعاتی که برایتان تنش زا است را به یاد بیاورید و احساستان را تخلیه کنید. روی تخت یا زمین درازکشیده و چند نفس عمیق بکشید و اجازه دهید اکسیژن به میزان کافی به مغزتان برسد در این هنگام احساس آرامش می‌کنید ولی اگر آرام نشدید دوباره اجازه گریه کردن به خودتان بدهید و جلوی خودتان را نگیرید.

احساسات خود را بنویسید تا تخلیه روانی شوید

کاغذ و قلم بردارید و هر آنچه که در شما احساس ناراحتی، غم، خشم و رنج ایجاد کرده را با جزئیات بنویسید و سعی کنید چیزی از قلم نیوفتد. این کار به شما کمک می کند تا احساسات خود را بهتر و درست بشناسید. چندین مرتبه نوشته های خود را بخوانید تا درست متوجه قضیه شوید سپس برگه را مچاله کنید تا به خودتان بفهمانید که اتفاقات بی ارزشی شما را ناراحت کرده است.

ورزش کنید

فراموش نکنید که با ورزش کردن می‌توانید هیجانات خود را به خوبی تخلیه کنید. پیاده روی، دومیدانی، پرش و ورزش هایی از این قبیل می‌تواند کمک زیادی به شما کند. هرچقدراحساسات بیشتری در خودتان احساس می‌کنید، بیشتر ورزش کنید تا تخلیه روانی به خوبی اتفاق بیافتد.

موسیقی گوش بدهید

از موسیقی های بی کلام می‌توانید کمک بگیرید. با شنیدن متن یا ریتم موسیقی می‌توانید احساسات تان را بهتر بشناسید و یا می‌توانید از موسیقی‌های شاد و هیجان انگیز استفاده کنید و با انجام حرکات موزون خودرا تخلیه کنید.

حرف بزنید!

حرف زدن یکی از مواردی است که می‌تواند در تخلیه روانی به شما کمک کند. از یک دوست یا یکی از اعضای خانواده خود بخواهید حرف های شما را بشنوند. حرف زدن می‌تواند در شناخت هیجانات و احساسات  به شما کمک کند.

از روانشناس کمک بگیرید

حتی اگر قصد روان درمانی ندارید، می‌توانید از یک روانشناس برای گوش کردن به حرف هایتان و ارائه راهکار مناسب برای حل مشکلات و موارد تنش زای زندگی خود کمک بخواهید.

تفریح را فراموش نکنید

آخرهفته را به شهربازی بروید و با دوستان خود  قرار یک دورهمی بگذارید. با خوش گذرانی و تفریح، به میزان قابل توجهی می‌توانید هیجانات خود را تخلیه و روحیه تان را عوض کنید.

از هنر کمک بخواهید

شعر بگویید، دلنوشته بنویسید، نقاشی کنید و یا یک ساز موسیقی بنوازید. هنر، تاثیر زیادی در تخلیه روانی افراد دارد و می‌تواند شما را از مسائل تنش زای زندگی دور کند.

نقش مدیتیشن بر تخلیه روانی

مدیتیشن، با تاثیر بر ضمیر ناهشیار شما آرامش را به اعماق ذهنتان می‌رساند. در مدیتیشن یا یوگا، شما با تمرکز بر زیبایی ها و لذت های زندگی و رها سازی خود می‌توانید خودتان را تخلیه و هیجانات منفی را دور بریزید. در بعضی کلاس های مدیتیشن، شما با آزاد سازی خود می‌توانید حرکات موزون داشته باشید و کارهایی که حالتان را خوب می‌کند انجام دهید. فراموش نکنید که مدیتیشن اثرات فوق العاده ای بر تخلیه روانی و مسائل استرس زای زندگی شما دارد.

منبع: هنر زندگی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مشاور مدیتیشن روان درمانگر تخلیه روانی فراموش نکنید تخلیه روانی شما کمک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۰۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مانور تیم سحر هلال احمر در قزوین

ناصر صبوری غیاثوند سرپرست جمعیت هلال احمر استان قزوین گفت: تیم سفیران حمایت‌های روانی (سحر) با حضور در دبستان ابتدایی دخترانه آزادگان شهرستان قزوین و برپایی فضای دوستدار کودک به دانش آموزان مقطع ابتدایی در قالب، آموزش‌های امدادی، مسابقه، قصه گویی، کاردستی، بازی و سرگرمی و دیگر برنامه‌های فرهنگی و حمایتی ارائه خدمات کردند.

وی افزود: این مانور تمرینی در راستای توانمندسازی اعضای جوانان، افزایش تاب آوری جامعه، پیشگیری و کاهش عوارض روانی اجتماعی ناشی از حوادث و توانمندسازی و کمک به آسیب دیدگان برای بازگشت به زندگی عادی توسط تیم سحر (سفیران حمایت‌های روانی) جمعیت هلال احمر صورت گرفت.

صبوری غیاثوند ادامه داد: افراد مشارکت کننده در این مانور، فراگیران شرکت کننده در دومین دوره آموزشی کوتاه مدت با عنوان «فضای دوستدار کودک پس از بحران»، تدوین شده توسط مرکز آموزش علمی‌کاربردی هلال احمر استان بودند که این مانور در واقع کار عملی پایانی این افراد، بود.

سرپرست جمعیت هلال احمر استان قزوین گفت: امیدوارم با همکاری معاونت جوانان هلال احمر استان و همچنین مرکز آموزش علمی‌کاربردی هلال احمر، میزان آمادگی اعضای تیم سحر را در کاهش و کنترل استرس و آسیب‌های روانی بعد از حوادث و بحران‌ها و برخی تهدید‌های بعد از وقوع حوادث با اجرای دوره‌های آموزشی و بازآموزی و همچنین مانور‌های عملیاتی، افزایش دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • محبت یک کشش روانی است یا امر اختیاری؟
  • نکاتی برای یافتن حلقه ازدواج مناسب از سایت زر
  • شکار تمساح با دست خالی!
  • برگزاری مانور تیم سحر هلال احمر در قزوین
  • محدودیت‌های تردد جاده‌ای در تعطیلات ۳ روزه اعلام شد | جاده چالوس در کدام روزها یکطرفه است؟
  • اعلام ممنوعیت‌های ترافیکی جاده‌ها در تعطیلات ۳ روزه آتی/ چالوس در کدام روزها یکطرفه است؟
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
  • جای خالی آقای حرف حساب
  • یخ؛ جواهر کمیاب!
  • سپاهان، پلیمر را دست خالی گذاشت