Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  روز سه‌شنبه روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گرئشگری و صنایع دستی استان مرکزی، مصطفی مرزبان افزود: اقامتگاه تفرش بیست و هشتمین اقامتگاه بوم‌گردی استان است که برای بهره مندی از گردشگران افتتاح شد.

وی ادامه داد: این اقامتگاه بوم‌گردی به مساحت ۲۹۰ مترمربع با ۶ اتاق  و ظرفیت ۲۴ نفر آماده ارائه خدمات به گردشگران شهرستان تفرش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی اظهار داشت: اقامتگاه بوم گردی اجلال با سرمایه‌گذاری حدود ۴۰ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی ساخته شده و برای پنج نفر به صورت مستقیم فرصت اشتغال فراهم کرده است.

مرزبان با اشاره به اینکه بنای بوم گردی اجلال مربوط به دوره قاجار بوده و در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است گفت: مالک این  اقامتگاه برای مرمت و تجهیز آن سه میلیارد ریال از تسهیلات صندوق کارآفرینی امید استفاده کرده است.

وی بیان کرد: فعالیت اقامتگاه‌های بوم‌گردی در رونق گردشگری تاثیر بسزایی دارند و اکنون در هر اقامتگاه استان برای پنج نفر به صورت مستقیم و ۱۰ تا ۱۲ نفر به صورت غیرمستقیم ایجاد اشتغال شده است.

شهرستان تفرش با ۲۵ هزار نفر جمعیت در ۸۵ کیلومتری شمال شرق اراک واقع است.

برچسب‌ها اراک استان مرکزی تفرش اقامتگاه های بوم گردی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی تفرش اراک استان مرکزی تفرش اقامتگاه های بوم گردی اقامتگاه بوم گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۱۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) عمارت انگورستان ملک

گذشت زمان قسمت‌های مختلف آن تخریب کرده و بخش‌هایی از آن نیز در سال ۱۳۳۳ هجری شمسی در تعریض خیابان ملک از بین رفته است.

این باغ انگور که در اصفهان قرار دارد در زمان حکومت نادرشاه به‌عنوان مالیات از مردم گرفته شده و در دوره ناصرالدین شاه قاجار به تملک مسئول امور مالی حکومت وقت اصفهان، یعنی پدر حاج محمد ابراهیم ملک‌التجار درآمده است.

حاج محمد ابراهیم خان بعد‌ها بنای خانه‌ی انگورستان را برای برگزاری مراسم عزاداری و تعزیه در باغ بنا کرد. قسمت‌های باقی‌مانده از بنا که استاد حسین‌چی معمار سازنده آن بوده است در شمال یک حیاط وسیع قرار دارد و حیاطی مرکزی و یک سفره‌خانه دارد، تمام سمت جنوبی حیاط را سفره‌خانه تشکیل می‌دهد که به وسیله یک ارسی وسیع به آن مشرف می‌شود.

فضای سفره‌خانه از سوی دیگر توسط یک ارسی هفت دهنه به حیاط جنوبی بنا راه می‌یابد. این مجموعه دو طبقه ارتفاعی دارد و بعد‌ها نیز حیاط مرکزی با سقفی به همین ارتفاع پوشیده شده است.

با باز شدن ارسی‌های سفره‌خانه، فضای یکپارچه‌ای شامل سفره‌خانه و حیاط سرپوشیده به‌دست می‌آید. در گذشته، از پشت بام حیاط و فضا‌های سه جبهه‌ی دیگر آن برای اجرای مراسم تعزیه استفاده می‌شد.

دیگر خبرها

  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • بهره‌برداری از بخش نخست رینگ چهارم ترافیکی اصفهان تا پایان سال
  • افتتاح پایگاه اورژانس ۱۱۵ در چغاخور
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی 
  • به ظرفیت‌های خدمات‌رسانی مشهد به صورت ویژه پرداخته شود
  • افتتاح ۴ طرح عمرانی در شهرستان کیار
  • ۷ بوم‌گردی برتر یزد که باید بشناسید
  • (تصاویر) عمارت انگورستان ملک
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی
  • بهره برداری از دفتر بسیج ورزشکاران شهرستان ساری