Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@21:36:39 GMT

فراخوان دومین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی» منتشر ‌شد

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۸۲۰۱۸

فراخوان دومین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی» منتشر ‌شد

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، فراخوان دومین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی» توسط دبیرخانه دائمی کنفرانس «مریوان‌شناسی»  منتشر شد.

دومین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی» به همت انجمن فرهنگی ـ ادبی مریوان، با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مریوان، دانشگاه کردستان و دیگر انجمن‌های شهرستان مریوان و با حضور میهمانان داخلی و خارجی در روزهای 6 و7 اردیبهشت ماه سال 1402 (26 و 27 آوریل 2023) در شهر مریوان در استان کُردستان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر منطقه جغرافیایی دارای ویژگی‌ها و موقعیت خاصی است که آن را از دیگر مناطق و نواحی متمایز می‌سازد.

اصولاً موقعیت جغرافیایی هر منطقه، به‌طور مستقیم و غیرمستقیم ابعاد مختلف طبیعی و انسانی آن منطقه را متأثر می‌کند. شهرستان مریوان به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی، شرایط اقلیمی، پوشش گیاهی و قرارگرفتن دریاچه زیبای «زریبار» در محدوده آن و همچنین ویژگی‌های خاص انسانی، دارای ظرفیت‌های منحصر به فردی نسبت به سایر شهرستان‌های استان کردستان است. 

پژوهشگران، اساتید دانشگاه و نویسندگان ژرف‌اندیش می توانند برای شرکت در این کنفرانس مقالات و آثار پژوهشی خود را با توجه به محورهای زیر، در زمان تعیین شده جهت ارائه به دبیرخانه کنفرانس ارسال نمایند.

محیط زیست،  پدیده تغییرکاربری، تخریب و آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع، محیط زیست و وظایف نهادهای اجرایی، محیط زیست و جامعه مدنی، محیط زیست و رسانه، محیط زیست و مردم،  محیط زیست و آموزه‌های دینی، تغییرات اقلیمی و آینده جنگل‌های زاگرس (مریوان)، بحران محیط زیست و ضعف قوانین بازدارنده،  محیط زیست و نقش نهادهای نظارتی و قضایی، سدسازی و اثرات مخرب زیست‌محیطی در سطح منطقه و محیط زیست و تنوع گیاهی و جانوری در سطح شهرستان مریوان از محورهای این کنفرانس است.

وی اضافه کرد: زریبار و موازی‌کاری مدیریتی، اکوسیستم زریبار، زریبار و تنوع زیستی، زریبار و الگوهای کشت و زرع محدوده پیرامونی، زریبار و الگوی بهره‌برداری از منابع آب، آلودگی زریبار، راهکارهای مدیریتی و احیای اکولوژیکی زریبار، اثرات تغییر اقلیم بر دریاچه زریبار و جریان آب‌های سطحی، ظرفیت‌های توسعه اقتصادی شهرستان مریوان، منطقه آزاد تجاری، فرصت‌ها و تهدیدها، موقعیت مرزی و اثرات اقتصادی آن در سطح شهرستان مریوان، بنیان‌های زیستی (منابع آب و خاک) و نقش آن در سرمایه‌گذاری در بخش اقتصاد کشاورزی، ظرفیت‌های اقتصادی همجواری شهرستان مریوان با اقلیم کردستان و  اقتصادگردشگری تهدیدها و فرصت‌ها از دیگر محورهای تعیین شده برای این کنفرانس ملی است.

نحوه‌ تنظیم و ارسال مقالات:

 مقاله‌ به‌ صورت تایپ شده‌ با فونت B zar سایز 12یا فونت 14 Uinikurd، در قطع 4A، به‌ صورت یکرو و به‌ همراه‌ فایل کامپیوتری آن تحت نرم‌افزار (word) به‌ آدرس دبیرخانه همایش ارسال گردد.
• پژوهش یا مقاله‌ ارسالی از 12 صفحه‌ بیشتر نباشد و یا زمان ارائه‌ آن بیش از 20 دقیقه‌ به‌ طول نینجامد.

چکیده‌ مقاله‌ حداکثر در 300 کلمه‌ تا تاریخ 30/6/1401 به یکی از نشانی‌های دبیرخانه ارسال گردد.

پژوهش یا مقالات، به‌ دو زبان فارسی و کوردی پذیرفته‌ می‌شود.

مشخصات نویسنده مقاله‌ شامل: نام و نام خانوادگی، محل کار، میزان تحصیلات، آدرس دقیق پستی، تلفن تماس (ثابت و همراه‌) و آدرس پست الکترونیکی در برگه جداگانه‌ همراه مقاله‌ ارسال گردد.

 آخرین مهلت، جهت ارسال پژوهش و مقاله به دبیرخانه کنفرانس ‌30/9/١٤٠١ می‌باشد.

مقالات رسیده‌ به‌ دبیرخانه‌ به‌ هیچ وجه‌ مسترد نخواهد شد.

مقالات ارسالی قبلاً در هیچ همایش و نشریه‌ای ارائه نشده باشد.

نشانی دبیرخانه‌ همایش:
کردستان ـ مریوان، اداره‌ فرهنگ و ارشاد اسلامی، دفتر انجمن فرهنگی ـ ادبی مریوان (دبیرخانه دائمی کنفرانس مریوان‌شناسی)
تلفن: 09181769637 ـ 087٣٤٥٩٤٥٦٧ ـ 08734602847
نشانی تلگرامی انجمن فرهنگی ـ ادبی مریوان: https://t.me/meriwan_edebi
نشانی اینستاگرام انجمن فرهنگی ـ ادبی مریوان: https://www.instagram.com/encumen.edebi
پست الکترونیکی: anjomanadabi95@gmail.com
دبیرخانه دائمی کنفرانس مریوان‌شناسی

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: دومین کنفرانس ملی مریوان شناسی زریوار شهرستان مریوان مریوان شناسی کنفرانس ملی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۲۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدثر تیموری گفت:  ماموران یگان حفاظت اداره محیط زیست این متخلفان شکار و صید را شناسایی و دستگیر کردند.

رییس اداره پارک ملی تندوره گفت: شکار غیرمجاز پستانداران وحشی در شهرستان طی این مدت ۳۹ رأس بوده است که بیشترین شکار غیر مجاز مربوط به قوچ و میش با تعداد ۲۵ راس بوده است.

وی افزود: شکار پرندگان غیرمجاز نیز ۳۲ قطعه بوده که بیشترین آن سهره و کبک بوده است همچنین در حوزه تخلفات مربوط به صید آبزیان در سطح شهرستان نیز در سال ۱۴۰۲، حدود ۲۰۵ عدد ماهی به صورت غیر مجاز صید شده است.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان درگز گفت: با تلاش محیط بانان پارک ملی تندروه، تعداد ۱۷ متخلف قبل از اقدام به شکار طی سال گذشته شناسایی و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.

تیموری در خصوص کشفیات سلاح مجاز، غیرمجاز و دست ساز نیز گفت: طی این مدت در مجموع تعداد ۲۰ قبضه سلاح در شهرستان درگز از متخلفان کشف شده است.

وی اضافه کرد: در موضوع تخریب و تصرف در مناطق تحت مدیریت طی سال گذشته نیز تعداد هفت مورد شامل تصرف، شخم‌زنی و حفاری در مناطق تحت مدیریت شهرستان شناسایی و متخلفان به مراجع قضایی معرفی شده اند، همچنین در حوزه آلودگی‌ها نیز ۷۶ مورد اخطاریه رفع آلودگی برای واحدهای مختلف صنعتی ، خدماتی و تولیدی صادر شده است.

رییس اداره پارک ملی تندوره گفت: ماموران یگان حفاظت پارک ملی تندوره طی سال گذشته بیش از ۱۴ هزار و ۵۶۲ راس دام سبک غیر مجاز که به صورت غیر مجاز ، خارج از فصل چرا ، بدون پروانه و یا مازاد بر پروانه چرا وارد پارک ملی و مناطق تحت مدیریت شهرستان شده بودند را شناسایی و متخلفان را به مراجع قضایی معرفی کردند.

پارک ملی تندوره در شهرستان درگز و در فاصله ۲۷۰ کیلومتری شمال غرب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • انتشار دومین فراخوان حمایت از تولید فیلم ۱۰۰
  • شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند
  • تمدید مهلت ارسال اثر به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران منتشر شد
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب
  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج
  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • دو رأس بزغاله کوهی به دامان طبیعت بازگردانده شدند
  • توقیف ۲۰ خودرو تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس