Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@10:12:00 GMT

میشل عون: برای تشکیل سریع دولت تلاش می‌کنم

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۸۳۵۷۱

میشل عون: برای تشکیل سریع دولت تلاش می‌کنم

میشل عون با اشاره به تلاش برای تشکیل دولت، قبل از پایان دوره ریاست‌جمهوری خود تاکید کرد که برخی نمی‌خواهند پرونده مرزبندی با فلسطین اشغالی در دوره ریاست‌جمهوری من به نتیجه برسد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «میشل عون» رئیس جمهوری لبنان روز گذشته در سخنانی به پرونده سیاسی این کشور پرداخته و درباره رفتارهای دوگانه برخی طرف‌ها در رسیدگی به پرونده تشکیل دولت هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میشل عون تاکید کرد که در صدد تشکیل دولت قبل از پایان دوره ریاست جمهوری خود در لبنان است و تلاش می‌کند این کار را انجام دهد.

عون  همچنین در ادامه اظهار داشت که برخی تلاش می‌کنند پرونده ترسیم مرزهای دریایی لبنان و فلسطین اشغالی در دوره ریاست‌جمهوری وی به نتیجه نرسد.

رئیس جمهور لبنان درباره پرونده آوارگان سوری با اشاره به مانع‌تراشی برخی طرف‌های داخلی و خارجی در روند بازگشت این آوارگان به کشورشان اعلام کرد که درباره این پرونده به سازمان ملل شکایت خواهیم کرد.

میشل عون در خصوص پرونده انفجار بندر بیروت تاکید کرد، تحقیقات در این زمینه ادامه دارد و باید حقیقت ماجرا روشن شده و قربانیان به حق خود برسند.

وی در پایان از همه لبنانی‌ها خواست تا بر اساس منافع ملی عمل کرده و چشم به خارج نداشته باشند.

افشای اسناد رسوایی‌ها و جرایم مالی ریاض سلامه در بانک مرکزی لبنانمناقشه مرزی و سناریوی جدید آمریکا برای بحران‌آفرینی در لبنان/ گره کور پرونده سیاسی به‌دست حزب‌الله باز می‌شود؟حزب‌الله: رئیس جمهور آینده باید قدرت دفاع از حاکمیت لبنان را داشته باشد

 

دوره ریاست‌جمهوری میشل عون در تاریخ 31 اکتبر یعنی حدود دو ماه دیگر به پایان می‌رسد و هنوز هیچ نامزد رسمی و حتی غیررسمی برای جانشینی وی معرفی نشده است. این بدان معناست که در سایه تعلل برخی طرف‌ها از جمله خود نجیب میقاتی، نخست وزیر مکلف به تشکیل دولت و نزدیکان وی در تشکیل کابینه، احتمالا لبنان وارد خلاء ریاست‌جمهوری نیز بشود. این وضعیت زمانی خطرناک‌تر می‌شود که لبنانی‌ها اکنون با پرونده‌های حساسی همچون مرزبندی دریایی با فلسطین اشغالی درگیر هستند و برای موفقیت در این پرونده نیاز به یک دولت و رئیس جمهور رسمی دارند.

منابع لبنانی معتقدند، آمریکایی‌ها با استفاده از تجارب گذشته به این نتیجه رسیده‌اند که با توجه به وزنه سنگین سیاسی حزب‌الله در لبنان و جایگاه مردمی بالایی که مقاومت در این کشور دارد، دولت مورد نظر واشنگتن و متحدان آن در لبنان هرگز تشکیل نخواهد شد. به همین منظور ایالات متحده با همکاری مهره‌های خود در لبنان تلاش دارد تشکیل کابینه در این کشور را دست کم تا بعد از پایان دوره ریاست جمهوری میشل عون به تعویق بیاندازد تا دولت موقت  اختیارات رئیس جمهور را به دست بگیرد.

میشل عون و جریان آزاد ملی به ریاست جبران باسیل از دو دهه گذشته جزء متحدان پایدار حزب‌الله به شمار می‌روند و در دفاع از منافع ملی لبنان مواضعی واحد و یکپارچه دارند. همین مسئله تاکنون مانع بزرگی در مسیر اجرای برنامه‌های آمریکا بوده و این کشور و مهره‌های آن سعی دارند روند رسیدگی به پرونده مناقشه مرزی لبنان و فلسطین اشغالی تا بعد از دوره ریاست جمهوری عون به تعویق بیفتد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میشل عون لبنان میشل عون لبنان دوره ریاست جمهوری فلسطین اشغالی رئیس جمهور تشکیل دولت میشل عون حزب الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۳۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نظرسنجی منتشر شده در روز یکشنبه نشان داد که رای‌دهندگان آمریکایی با اختلاف ۴۹ به ۴۳ درصدی از ترامپ در رقابت فرضی یک به یک با بایدن حمایت می‌کنند. این در مقایسه با ۴۹ به ۴۵ درصد جمهوری‌خواهان نسبت به حضور این دموکرات فعلی در ژانویه است.

این نظرسنجی نشان داد، در صورتی که میدان کامل رقبا در نظر گرفته شود، مثل زمانی که رای‌دهندگان در ماه نوامبر به پای صندوق‌های رای می‌روند، ترامپ برتری بیشتری دارد. او با اختلاف ۴۲ به ۳۳ درصد نسبت به بایدن جلو است و پس از آن ۱۵ درصد برای رابرت اف کندی جونیور، نامزد مستقل انتخابات آمریکا در نظر گرفته می‌شود. ۱۰  درصد باقیمانده از نامزدهای حزب سوم حمایت کرده‌اند یا فعلا تصمیمی ندارند.

دو سوم رأی‌دهندگان ایالات متحده نمی‌دانند که چگونه کسی می‌تواند از بایدن حمایت کند، در حالی که ۵۲ درصد می‌گویند که در هیچ شرایطی شانسی برای رأی دادن به رئیس‌جمهور فعلی وجود ندارد. در مقایسه، ۶۳ درصد از پاسخ‌دهندگان نمی‌توانند ببینند که چگونه کسی می‌تواند از ترامپ حمایت کند و ۴۷ درصد می‌گویند که شانسی برای رای دادن به او وجود ندارد.

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که تنها ۴۷ درصد از رای‌دهندگان از نامزدهایی که باید انتخاب کنند، از جمله ۴۴ درصد دموکرات‌ها و ۶۳ درصد از جمهوری‌خواهان راضی هستند. ۵۸ درصد از رأی‌دهندگان نظر منفی نسبت به بایدن دارند، در حالی که ۵۳ درصد نظر منفی نسبت به ترامپ دارند.

تنها ۶۵ درصد از پاسخ‌دهندگان بر این باورند که بایدن به طور قانونی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ پیروز شد و این بدون تغییر نسبت به زمانی است که همین سوال پس از شورش کنگره آمریکا در ژانویه ۲۰۲۱ پرسیده شد.

نظرات درباره دوره ریاست جمهوری ترامپ از زمان خروج او از ریاست جمهوری بهبود یافته است. با نگاهی به عملکرد او، ۵۵ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که ریاست جمهوری ترامپ یک «موفقیت» بود، در حالی که این رقم در نظرسنجی پس از شورش، ۴۵ درصد بود. در مقایسه، ۳۹ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند دوره ریاست جمهوری بایدن موفقیت‌آمیز بوده است.

به طور مشابه، از هر ۱۰ آمریکایی، شش نفر از عملکرد بایدن به‌عنوان رئیس‌جمهور ناراضی هستند. بایدن در مدیریت چندین موضوع مهم برای رای‌دهندگان، از جمله ۶۶ درصد نارضایتی در بحث اقتصاد، ۷۱ درصد نارضایتی از تورم و ۷۱ درصد نارضایتی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، امتیازات پایینی دریافت می‌کند. تنها از هر ۱۰ آمریکایی چهار نفر معتقدند که ایالات متحده «مسئولیت دارد» درگیر درگیری‌های غرب آسیا باشد.

ترامپ، بایدن و متحدان او را متهم کرده است که تلاش می‌کنند نامزدی او را از طریق سیستم قضایی منحرف کنند. این رئیس‌جمهور سابق در چهار کیفرخواست جداگانه با ۹۱ اتهام روبروست. یک نظرسنجی سی‌ان‌ان هم که پنج‌شنبه منتشر شد، نشان داد که تنها ۱۳ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند با ترامپ مانند سایر متهمان رفتار می‌شود و تنها ۴۴ درصد مطمئن هستند که هیئت منصفه انتخاب شده در پرونده ترامپ، حکم عادلانه‌ای صادر خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • بازسازی ۷۵ درصدی گنبد یخدان میرفتاح ملایر
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • ۹۶ درصد از مصوبات سفر ریاست جمهوری به ایلام اجرایی شد
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم