Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشمندان دانشگاه میشیگان موفق به ابداع یک پوشش سخت و شفاف از روغن‌های طبیعی شده‌اند که قادر است ویروس‌ها و باکتری‌های مختلف را از بین ببرد.

به گزارش ایران اکونومیست و به نقل از نیو اطلس، اگرچه پوشش‌هایی وجود دارند که میکروب‌های مضر را روی سطوحی که مکرراً لمس می‌شوند از بین می‌برند، اما اغلب این مواد یا باید به طور مکرر استفاده شوند یا مدت زیادی طول می‌کشد تا عمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که اکنون ادعا شده است که یک پوشش جدید و بادوام بر هر دوی این کاستی‌ها فائق آمده است.

در ساخت این ماده که در دانشگاه میشیگان ساخته شده است از پلاستیک پلی‌اورتان معمولی استفاده شده که با روغن درخت چای و روغن دارچین ترکیب شده است و همانطور که مشخص است، همه این مواد برای انسان بی‌خطر هستند.

این ماده در حالی که به شکل مایع است، یا با یک برس یا فرچه روی سطوح مالیده می‌شود، یا روی مواردی مانند دستگیره درب یا صفحه نمایش لمسی افشانه می‌شود و پس از خشک شدن، پوششی سخت و شفاف ایجاد می‌کند که ادعا می‌شود در کشتن باکتری‌ها و ویروس‌ها بسیار موثر است.

برخی از مولکول‌های درخت چای و دارچین به مولکول‌های پلی‌اورتان متصل می‌شوند و آنها را به شکل دائم در جای خود در یک ماتریس پلاستیکی نگه می‌دارند، در حالی که برخی دیگر آزادانه بین آن ماتریس و سطح پوشش حرکت می‌کنند.

گفته می‌شود مولکول‌های آزاد عموماً تمایل دارند با مولکول‌هایی که پیوند متقابل دارند، باقی بمانند و سرعت تبخیر روغن‌ها را کاهش می‌دهند. با این حال، وقتی میکروب‌ها با پوشش تماس پیدا می‌کنند، مولکول‌های آزاد با نفوذ به غشای محافظ بیرونی، آنها را می‌کشند و این کار را تنها در عرض دو دقیقه انجام می‌دهند.

در آزمایش‌هایی که روی سطوحی مانند صفحه‌ کلید، صفحه‌نمایش گوشی‌های هوشمند و تخته‌های برش مورد استفاده برای برش مرغ و گوشت در آشپزخانه‌ها انجام شد، این پوشش حداقل به مدت شش ماه مؤثر ماند و ۹۹.۹ درصد از عوامل بیماری‌زا از جمله باکتری "ای.کولی"، MRSA و "کووید-۱۹" را از بین برد.

گفتنی است که این پوشش حتی اگر سطوح را به طور مکرر تمیز و پاک می‌کردند، اثر ضد میکروبی خود را حفظ کرد.

همچنین به عنوان یک مزیت اضافی، هنگامی که اثربخشی روغن‌ها در اثر شروع به تبخیر شدن، کاهش می‌یابد، این پوشش را می‌توان به سادگی با اضافه کردن روغن‌های درخت چای و دارچین که توسط ماتریس پلی‌اورتان جذب می‌شوند، شارژ کرد.

پروفسور "آنیش توتجا" یکی از نویسندگان این مطالعه در مورد این تحقیق گفت: پاک کننده‌های ضدعفونی کننده می‌توانند میکروب‌ها را تنها ظرف یک یا دو دقیقه از بین ببرند، اما به سرعت از بین می‌روند و سطوح را در برابر عفونت مجدد آسیب‌پذیر می‌کنند. همچنین ما سطوح ضدباکتری با ماندگاری طولانی‌تری بر پایه فلزاتی مانند مس و روی داریم، اما ساعت‌ها طول می‌کشد تا آنها باکتری‌ها را از بین ببرند. این در حالی است که این پوشش هم سریع عمل می‌کند و هم ماندگاری بالایی دارد و بهترین‌ها را ارائه می‌دهد.

شرکت "هیگراتک"(Hygratek) که از دل دانشگاه میشیگان بیرون آمده، هم‌اکنون در حال تجاری‌سازی این فناوری است.

این مطالعه به تازگی در مجله Matter منتشر شده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: روغن درخت چای ، روغن دارچین ، ضدعفونی کننده ، ویروس ، باکتری

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: روغن درخت چای روغن دارچین ضدعفونی کننده ویروس باکتری باکتری ها درخت چای روغن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۸۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشمندان روسی به روشی ارزان برای استخراج طلا دست یافتند + جزئیات

به گزارش همشهری‌آنلاین، طبق این گزارش؛ وبگاه آرتی عربی نوشت: «بر اساس اطلاعاتی که وب سایت روسی “وستی” منتشر کرده است، روش جدید استخراج این فلز گرانبها توسط دانشمندان دو دانشگاه فدرال در کراسنویارسک و یاکوتسک و با همکاری دانشمندان شاخه سیبری آکادمی علوم روسیه ابداع شده است».

در رابطه با این موضوع، ناتالیا الجبریستوا، استادیار گروه فرآوری مواد معدنی در موسسه سیبری آکادمی علوم روسیه، گفت: «باکتری‌هایی که در استخراج طلا به آن‌ها تکیه می‌کنند، با محیط حوضچه‌های زباله سازگار هستند و در زباله‌های فرآوری فلزات ذخیره می‌شوند».

وی افزود: استفاده از این گونه میکروارگانیسم‌ها به طور قابل توجهی برای محیط زیست ایمن‌تر از استفاده از روش‌های شیمیایی سنتی است، علاوه بر این، روش جدید به طور قابل توجهی ارزان‌تر از نمونه‌های مشابه خود است و تولید یک تن مواد غلیظ با استفاده از میکروارگانیسم‌ها به سه برابر برق کمتر نیاز دارد.

اطلاعات موجود حاکی از آن است که باکتری‌هایی که دانشمندان در روش جدید ابداعی خود اتخاذ کرده‌اند در ذخایر طلا در منطقه کراسنویارسک کشف شده‌اند و پس از پردازش اولیه سنگ معدن، این باکتری‌ها به استخراج طلا و بقایای فلز آنتیموان کمک می‌کنند.

کد خبر 848364 منبع: شفقنا برچسب‌ها خبر مهم روسیه

دیگر خبرها

  • آغاز چهارمین جشنواره گل و گلاب در بوستان آب و آتش
  • سریع‌ترین راه‌های از بین بردن بوی سیر دهان
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • باکتری روده گروه‌های خونی را حذف می‌کند/ تولید خون اهدایی جهانی
  • دانشمندان روسی به روشی ارزان برای استخراج طلا دست یافتند + جزئیات