Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس سی‌سخت؛ عباس شیرزادی- پس از گذشت یک سال و نیم از زلزله بهمن ماه سال ۹۹ شهر سی‌سخت هنوز خانواده های چادر نشین و کانکس نشین بسیاری هستند که فریادرسی ندارند و همچنان بلاتکلیف مانده‌اند.

زلزله ۲۹ بهمن سال ۹۹ شهر سی سخت باعث خسارات فراوانی به شهر سی سخت شد شروعی برای حضور مسئولان پایتخت نشین به این شهر زلزله زده، دو روز بعد از زلزله دولتمردان به شهر سی سخت آمدند، از نزدیک آوارگی مردم را دیدند و با چشمان خود همه چیز را مشاهده کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر مردم هنوز خانه هایشان ناتمام است، مردم محروم و مستضعفی که فریاد رسی ندارند و هنوز در سی‌سخت با سرمای جانسوز زمستان و گرمای سوزنده تابستان چادرنشین هستند.

در تاریخ ۱۸ آبان سال ۱۴۰۰ بود که خبر آمد احمدزاده  استاندار دولت مردمی برای بررسی مشکلات زلزله زدگان وارد شهر سی سخت شده است مردم خوشحال شدند و به استقبال استاندار و هیأت همراه رفتند.

استاندار به میان مردم آمد و از نزدیک با خانواده هایی که در چادر زندگی می کردند و تاکنون نتوانسته بودند خانه هایشان را بسازند دیدار و گفت‌وگو کرد، استاندار از صحبت‌های مردم متوجه شد که گیر اصلی کار نزد شهرداری و مسکن و شهرسازی است و در همان جا به شهردار سی‌سخت، مسکن و شهرسازی و نظام مهندسی دستور داد که ظرف مدت یک هفته تمامی مشکلات این خانواده ها را حل و فصل کنند و هر مشکلی هم بود من خودم حل خواهم کرد که در همان جا شهردار، رئیس مسکن و شهرسازی و نظام مهندسی قول مساعد دادند تا مشکلات موجود را حل و فصل کنند.

اما متاسفانه پس از گذشت ۱۰ ماه از دستور استاندار هنوز خانواده های یاد شده در چادر و کانکس با مشقت گذران زندگی می کنند که باید گفت جناب استاندار دستور شما در همان تاریخ و در همان روز و در همان ساعت به باد فراموشی سپرده شد و هیچ کدام از مسئولین مورد خطاب قرار گرفته به قول هایشان عمل نکردند.

یکی از چادرنشینان در گفت‌وگو با فارس گفت: اکنون نزدیک به دو سال است که در چادر و کانکس زندگی می کنیم که دو زمستان بسیار سخت با سرمای سخت و دو تابستان با گرمای شدید و گرد وخاک و مشکلات فراوان را در همین چادرها زندگی کردیم، فرزندانم افسرده شده اند،همسرم دچار بیماری اعصاب شده و خودم حال جسمی و روحی خوبی ندارم.

او می‌گوید: هرچه به شهرداری مراجعه می کنم موفق به دیدار با شهردار نمی شوم و از بس به مسئولان التماس کرده ام دیگر حرفی برای گفتن ندارم و متحیر مانده ام که مگر ما ایرانی نیستیم، مگر ما گناه کردیم که به روز سیاه زلزله گرفتار شده ایم، مگر می‌شود زمین پدری‌ام را که بیش از ۶۰ سال است که در آن سکونت دارم دو دستی تقدیم شهرداری کنم، چرا هیچ فریاد رسی نیست که به داد ما بیچارگان و آوارگان برسد. 

 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهر سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۲۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، آیت‌ الله سید احمد علم‌ الهدی، در دیدار با سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که روز دوشنبه به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی برگزار شد، با تأکید بر ضرورت رسیدگی دولت به سفره و معیشت مردم اظهار کرد: طرح کالابرگ الکترونیک از جمله طرح‌های موفق اقتصادی در سال‌های اخیر بود که نفع آن به صورت مستقیم به سفره‌های مردم رسید. با وجود این، نباید محدود به اجرای این طرح‌های معیشتی بمانید. در هر شرایط، تمرکز و توجه اصلی شما باید ناظر بر کنترل گرانی باشد. گرانی را باید به هر طریق کنترل کنید ولو اینکه زبان زور پای کار باشد.

وی ادامه داد: اقتدار حکومتی باید در دو عرصه ارز و گرانی پای کار بیاید. البته در سال‌های اخیر، سیاست‌هایی اتخاذ شده که مردم به چشم دیده‌اند تهدیدهای دشمن همچون هویت آن‌ها توخالی است اما در هر حال، تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت همچنان باید در دستورکار دولت باشد.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: این یک حقیقت است که با وجود تلاش‌های مستمر و مجدانه در دولت سیزدهم، همچنان دستاوردهای دولت برای مردم به مرحله تجسم عینی نرسیده و ملموس نشده است. به همین دلیل، تأکید ویژه ما بر رسانه و انعکاس فعالیت‌هاست تا بر مردم روشن شود که در چه حوزه‌هایی کار شده و در چه عرصه‌هایی نیاز به فعالیت وجود دارد.

وی افزود: عمده مطالبه مردم در شرایط فعلی متمرکز بر عرصه‌های اقتصادی است و این‌طور نیست که شما تصور کنید همه‌چیز با ارائه آمار و اعداد و ارقام حل می‌شود. خیر؛ در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود. جامعه باید به طور واضح، زیر و بم ماجرا را بداند و تحقق این هدف جز با تقویت اطلاع‌رسانی و به‌کارگیری قدرت رسانه صورت نمی‌گیرد.

امام جمعه مشهد تأکید کرد: در همه قضایا، رمز موفقیت شما مقارن با میزان اخلاصی است که در عمل دارید. وقتی انسان در عمل مخلص باشد، کار او کار خدا می‌شود و در این شرایط، ذات اقدس پروردگار به اراده قاهر خودش اجازه نخواهد داد کار بر زمین بماند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست
  • گزارش‌های غیررسمی: بیش از ۴۰ میلیون ایرانی همچنان کاربر اینستاگرام هستند
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • ارسال کمکهای مردمی از شاهین شهر و میمه به سیل زدگان جنوب شرق
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • مسائل ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک باید تا مردادماه نهایی شوند
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • نمایشگاه شهدا سمنان برای بازدید رهبر معظم انقلاب آماده می‌شود
  • دستور استاندار خراسان رضوی بر راه اندازی تیمارگاه حیات وحش در استان