Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران از تمدید دومین جشنواره چندرسانه‌ای رسم سرخ خبر داد و گفت: علاقه‌مندان تا ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۱ فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

به گزارش ایسنا، رحیم نریمانی با اشاره به درخواست تولیدکنندگان بازی‌های رایانه‌ای مبنی بر افزایش مهلت ارسال آثار برای جشنواره «رسم سرخ» گفت: از زمان آغاز برپایی دومین دوره جشنواره، این درخواست از سوی مراکز آموزشی و پژوهشی نیز وجود داشت بنابراین، با تصمیم شورای سیاستگذاری جشنواره مهلت ارسال آثار تا ۳۰ دی ماه ۱۴۰۱ تمدید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین از افزایش مبلغ جوایز سه بخش دومین جشنواره چندرسانه‌ای «رسم سرخ» خبر داد و افزود: با توجه به هزینه‌های تولید آثار در بخش‌های «موشن گرافیک»، «بازی‌های رایانه‌ای» و «نرم‌افزارهای موبایلی» به نفرات اول تا سوم در هر بخش یاد شده، افزون‌ بر لوح و تندیس جشنواره، به ترتیب ۱۵۰ میلیون، ۱۰۰ میلیون و ۷۰ میلیون ریال جایزه اهدا خواهد شد.
نریمانی با بیان اینکه جشنواره «رسم سرخ»، جشنواره‌ای ملی در حوزه ایثار و شهادت است که از ۲۲ تیرماه ۱۴۰۱ برگزار شده است، گفت: این جشنواره با شعار «نهضت هنری جهاد تبیین» با همکاری ۳۷ وزارت‌خانه، نهاد و سازمان از سوی معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در حال برگزاری است.
وی با اشاره به تاکیدهای مقام معظم رهبری در خصوص «جهاد تبیین» و ضرورت روشنگری در تمامی مسائل و موضوعات و همچنین، بهره‌گیری از زبان هنر در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، یادآور شد: به یقین، این امر در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، اهمیت به‌سزایی دارد. اساساً هنر به عنوان زبان مشترک تمامی انسان‌ها گویاترین رسانه برای جهاد تبیین و روشنگری در زمینه فرهنگ مقاومت است. شعار دومین جشنواره رسم سرخ نیز با تأسی به منویات مقام معظم رهبری در زمینه «جهاد تبیین»، انتخاب شده است.
به گفته مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران،۷ محور با عنوان‌های «جهاد تبیین در حوزه ایثار و شهادت»، «بیانیه گام دوم انقلاب»، «قهرمان‌پروری»، «ایثار اجتماعی»، «دیپلماسی ایثار»، «خودباوری و همگرایی ملی» و «قدرت نرم» برای این جشنواره در نظر گرفته‌ شده است و قرار است در بخش ویژه از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان رسانه‌ای در حوزه ایثار و شهادت تجلیل شود.
وی همچنین توضیح داد: هنرمندان فعال در حوزه خلق آثار چندرسانه‌ای می‌توانند آثار خود را در قالب‌های «اینفوگرافیک»، «موشن‌گرافیک»، «ویدئو ژورنال»، «بازی‌های رایانه‌ای» و «نرم‌افزارهای موبایل» تهیه و پس از نام‌نویسی در سایت «نوید شاهد» آثار خود را ارسال کنند.
وی یادآور شد: به نفرات اول تا سوم بخش‌های «اینفوگرافیک» و «ویدئو ژورنال» افزون‌بر لوح و تندیس جشنواره، به ترتیب ۷۰ میلیون، ۵۰ میلیون و ۳۰ میلیون ریال جایزه اهدا خواهد شد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دومین جشنواره چندرسانه ای رسم سرخ ایثار و شهادت چندرسانه ای جهاد تبیین رسم سرخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۲۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو

چهل و ششمین جشنواره بین‌الملی فیلم مسکو به کار خود پایان داد و فیلم «آه سرد» موفق به کسب جایزه بهترین کارگردانی شد و جایزه بهترین مستند هم به «رُخ» رسید.

به گزارش ایسنا، چهل و ششمین جشنواره فیلم مسکو از ۱۹ تا ۲۶ آوریل (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت) در روسیه برگزار شد و در شب اختتامیه فیلم «آه سرد» به کارگردانی ناهید عزیزی صدیق جایزه سنت جورج نقره‌ای بهترین کارگردانی بخش مسابقه اصلی، جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران و تقدیرنامه نتپک (شبکه ارتقای سینمای آسیا و اقیانوسیه) شد و همچنین جایزه بهترین مستند این رویداد سینمایی هم به «رُخ» ساخته سام کلانتری رسید.

در جشنواره مسکو امسال هم جایزه سنت جورج طلایی بهترین فیلم این رویداد سینمایی نیز به فیلم مکزیکی «شرم» ساخته «میوئل سالگادو» رسید.

«آهو» ساخته هوشنگ گلمکانی، «رُخ» ساخته سام کلانتری در بخش مسابقه آثار مستند، «سرد روشن» ساخته علی دارایی و «تاکسیدرمیست» ساخته سوسن سلامت و بهزاد علوی در بخش مسابفه فیلم های کوتاه و انیمیشن کوتاه «پیچ تاریخی» به کارگردانی میلاد محمدی و سریال «پوست شیر» برادران محمودی دیگر آثار ایرانی جشنواره مسکو امسال بودند.

چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو در بخش ویژه‌ای نیز به مرور آثار داریوش مهرجویی کارگردان فقید ایرانی پرداخت و فیلم‌های «هامون»، «گاو»، «درخت گلابی»، «لیلا»، «پری» و «اشباح» از جمله آثار این کارگردان فقید ایرانی به نمایش گذاشته شد.

جشنواره مسکو امسال طی هشت روز برگزاری میزبان نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور بود. این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از ونیز تبدیل می‌کند. جشنواره مسکو در ابتدا به صورت دوسالانه برگزار می‌شد اما از سال ۱۹۹۵ رویدادی سالانه شد، اگرچه در سال های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتشار فراخوان جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت
  • برگزاری نخستین جشنواره "فیلم رضوان" نوآوری این دوره از جشنواره امام رضا (ع) است
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهر‌های استان گلستان
  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی در آذربایجان غربی
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهرهای استان گلستان
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • ارسال ۲۴۰ اثر به جشنواره طوفان القوافی