Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل از عدم پاسخگویی اسرائیل به درخواست‌های صدور و تمدید روادید کارمندان شاغل در اراضی اشغالی فلسطین خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از آناتولی، میچل باچله، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد با انتشار بیانیه‌ای نسبت به عدم صدور و تمدید روادید کارمندان شاغل در اراضی اشغالی فلسطین از سوی اسرائیل واکنش نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به اینکه ۱۵ کارمند بین‌المللی دفتر کمیساریای فلسطین سال ۲۰۲۰ به علت عدم تمدید ویزا مجبور به ترک محل کار خود شدند، افزود: درخواست‌های بعدی صدور و تمدید ویزا نیز ۲ سال است که بدون پاسخ مانده است.

باچله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک عضو سازمان ملل باید تسهیلات لازم را برای کارکنان سازمان فراهم کند، گفت: عدم رسیدگی اسرائیل به درخواست‌های ویزای لازم برای فعالیت کارکنان‌مان در منطقه برخلاف استانداردها است.

وی همچنین هشدار داد این رویکرد اسرائیل مانع ارائه کمک‌های بشردوستانه به اراضی اشغالی فلسطین می‌شود، تصریح کرد: این اقدامات سوالاتی را در مورد آنچه که مقامات اسرائیلی سعی در پنهان کردن آن دارند ایجاد می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فلسطين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۳۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین حمله گردان‌های قسام به مواضع صهیونیست‌ها طی چند ساعت گذشته

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، قسام یک پایگاه نظامی اسرائیلی در شرق نتساریم را هدف قرار داد.

آن گونه که گردان‌های قسام اعلام کرده است، پایگاه نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در شرق محور نتساریم با گلوله‌های خمپاره کالیبر سنگین هدف قرار گرفته‌اند.

این دومین حمله گردان‌های قسام به مواضع ارتش رژیم صهیونیستی طی چند ساعت گذشته است. ساعاتی پیش نیز حمله موشکی قسام به پایگاه نظامی رعیم تائید شد و گردان‌های قسام اعلام کرد پایگاه نظامی رعیم را هدف حمله موشکی قرار داده است.

پیش از این، رسانه‌های رژیم صهیونیستی از شنیده شدن صدای آژیر خطر در اطراف غزه خبر دادند و منابع صهیونیست از شلیک ۵ موشک از غزه به سمت شهرک‌های صهیونیست نشین خبر دادند. همچنین گفته شده که آژیر خطر در رعیم، عین هاشلوشا و کیسوویم در اطراف غزه به صدا درآمده است.

ساعتی پیش نیز نی گانتز عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد که عملیات در رفح را شروع کرده‌ایم و بر حسب نیاز آن‌را توسعه خواهیم داد. این درحالی است که کتائب شهدا الاقصی در بیانیه‌ای اعلام کرد: مرکز تجمع نظامیان صهیونیست و جنگ افزارهای آنها را در طول محور نتساریم با خمپاره زیر آتش گرفتیم. رادیو رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد: ۱۲ موشک از رفح به سمت شهرک‌های اطراف غزه شلیک شده است.

از سوی دیگر، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل امروز سه شنبه در واکنش به تجاوز اشغالگران قدس به مردم مظلوم رفح در سخنانی اعلام کرد: شکست تلاش‌های دیپلماتیک برای دستیابی به صلح در نوار غزه، آزادی اسیران و توقف تهاجم به رفح یک تراژدی خواهد بود.

دبیرکل سازمان ملل در این خصوص ادامه داد: ادامه عملیات نظامی (رژیم) اسرائیل در رفح باعث نگرانی است؛ تهاجم گسترده منجر به یک فاجعه انسانی خواهد شد.

آنتونیو گوترش در ادامه افزود: بسته شدن گذرگاه‌های رفح و کرم شالوم تأثیر مخربی بر وضعیت وخیم انسانی در نوار غزه دارد و این گذرگاه‌ها باید فوراً بازگشایی شود.

وی اضافه کرد: اسرائیل تشدید تنش‌ها را متوقف کند و در تلاش‌های دیپلماتیک برای دستیابی به آتش بس در نوار غزه مشارکت سازنده داشته باشد. من از فعالیت مجدد نظامی در رفح توسط نیروهای اسرائیل ناراحت و مضطرب هستم.

پیش از این نیز، سازمان همکاری اسلامی با صدور بیانیه‌ای تهاجم اسرائیل به رفح را گسترش دامنه نسل‌کشی علیه مردم فلسطین در باریکه غزه توصیف کرد. این نهاد اسلامی در ادامه افزود که تهاجم ارتش اسرائیل به گذرگاه رفح، نقض آشکار تصمیمات و رویه‌های مصوب در دیوان بین‌المللی دادگستری است.

پیشتر مصر، برزیل، ونزوئلا و سازمان همکاری اسلامی نیز آغاز عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در شرق رفح را محکوم کرده بودند. با افزایش گمانه‌زنی‌ها در خصوص آغاز عملیات نظامی اسرائیل در شرق رفح، دیروز دوشنبه هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه از پیوستن آنکارا به شکایت «نسل کشی در غزه» آفریقای جنوبی براساس بندهای ۶۲ و ۶۳ خبر داد.

برهمین اساس برخی منابع عبری از احتمال صدور قرار بازداشت برای مقامات ارشد اسرائیلی از جمله بنیامین نتانیاهو نخست وزیر، یوآو گالانت وزیر جنگ و هرتصی هلوی رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی خبر دادند. به دنبال انتشار این خبر دستگاه وزارت خارجه و لابی‌های اسرائیل در واشنگتن با اعمال نفوذ در کنگره به دنبال جلوگیری از صدور این حکم هستند.

روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت نیز با انتشار گزارشی اختصاص مدعی شد که کریم خان مسئول اصلی رسیدگی به پرونده نسل کشی اسرائیل در غزه، در نامه‌ای از سوی ۱۲ نماینده مجلس آمریکا تهدید شده است. در متن این نامه آمده است که اگر دیوان بین‌المللی دادگستری اقدام به صدور قرار بازداشت علیه نتانیاهو کند، آنگاه مجلس نمایندگان آمریکا تحریم‌های سختی علیه کریم خان وضع خواهد کرد.

کد خبر 6099914

دیگر خبرها

  • اتحادیه اروپا عملیات در رفح را فاجعه بار خواند
  • آیا خیزش مردمی در غرب ماشین جنگی اسرائیل را متوقف می‌کند؟
  • دومین حمله گردان‌های قسام به مواضع صهیونیست‌ها طی چند ساعت گذشته
  • آمریکا در مسئله فلسطین در حال عوض کردن جلاد و شهید است / خیزش‌های اروپا و آمریکا منجر به سقوط صهیونیست خواهد شد
  • سازمان ملل: اسرائیل از ورود کارکنان ما به گذرگاه رفح جلوگیری می‌کند
  • تهاجم رژیم صهیونیستی به رفح گسترش دامنه نسل‌کشی در غزه است
  • تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل
  • فشار وزیرجنگ اسرائیل بر نتانیاهو برای پذیرش آتش‌بس
  • فشار وزیرجنگ اسرائیل بر نتانیاهو برای پذیرش آتش بس در غزه
  • ترکیه: مسئله فلسطین نباید قربانی رقابت‌های منطقه‌ای شود