Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@20:04:13 GMT

شرکت های دارویی کشور با ۵۰ درصد ظرفیت تولید می‌کنند

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۹۵۵۳۰

شرکت های دارویی کشور با ۵۰ درصد ظرفیت تولید می‌کنند

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام دارایی، روز چهارشنبه در نوزدهمین همایش انجمن علمی داروسازان ایران که در محل هتل المپیک تهران برگزار می‌شود، گفت: مدیران جوان در بسیاری موقعیت‌ها کارهای بزرگی را می‌توانند انجام دهند و باید به آنها اعتماد کرد.

وی افزود: اعتماد به جوانان در عرصه‌های مختلف مدیریتی نشان داده است که بسیاری از مشکلات می‌تواند به دست آنها برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دارایی درباره نقش انجمن‌ها در حوزه داروسازی و در مدیریت این بخش نیز گفت: واگذاری در حرکت به جلو و استفاده از ظرفیت‌ها مفید باشد.

وی درباره تولیدات علمی محصول محور گفت: تولید می‌تواند ظرفیت‌های موجود در صنعت کشور را به درستی شکوفا کند.

دارایی همچنین با اشاره به برای اینکه صنعت داروسازی کشور با ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت می‌کند، یادآور شد: ظرفیت‌های لازم برای تولید و صادرات محصولات دارویی به کشورهای دیگر وجود دارد و ما باید با برنامه‌ریزی در این زمینه بستر مناسب برای استفاده از حداکثر این ظرفیت‌ها را مهیا کنیم.

نوزدهمین همایش انجمن علمی داروسازان ایران از نهم تا یازدهم شهریور ۱۴۰۱ در محل هتل المپیک تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 5578091

منبع: مهر

کلیدواژه: انجمن علمی داروسازان سازمان غذا و دارو بهرام دارایی واکسن کرونا ویروس کرونا آمار کرونا طرح دارویار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سازمان بیمه سلامت روز داروساز واکسیناسیون شیوع کرونا بهرام عین اللهی سازمان نظام پزشکی واکسیناسیون کرونا اهدای خون داروسازی ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۵۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی روحی مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی در مصاحبه رادیویی اظهار کرد: تاکنون در ایران دولت ملک‌های خود را نفروخته و برای اولین بار است که دولت، فروش اموال مازاد را شروع کرده است.

وی افزود: ما در حال حاضر ۴۰۰ شرکت داریم که عموماً دولتی هستند و سیاست دولت هم این است که ۲۰ درصد اکثر سهام‌های بزرگ را نگه دارد و با این حساب دیگر چیزی برای فروش ندارد مگر اینکه زیانده‌ها را بفروشد که کسی هم سراغ آنها نمی‌آید.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی گفت: علت زیاندهی برخی شرکت‌های دولتی این است که دولت مدیریت این شرکتها را رها نمی‌کند در صورتی که اگر مدیریت به بخش خصوصی اعطا نشود، شرکت هم بهره ور نخواهد شد.

روحی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر لزوم تحویل مدیریت شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی تأکید فرمودند، اظهار کرد: در حال حاضر با وجود اینکه ۱۵ درصد شرکت ایران خودرو متعلق به دولت است اما مدیریت آن را دولت بر عهده دارد.

وی افزود: پروژه‌های تملک دارایی و سرمایه به پنج مدل تقسیم بندی می‌شوند که عبارتند از پروژه‌های احداث و توسعه، پروژه‌های تجهیز و تعمیر، پروژه‌های مطالعه و طراحی و پروژه‌های تعهدات و بدهکاری به پیمانکاران که تمرکز ما در مولدسازی دارایی‌ها فقط مربوط به پروژه‌های احداث و توسعه است که باعث می‌شود زیرساخت‌های کشور به بهره‌وری برسد.

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه ۲۵۰۰ پروژه ملی در کشور وجود دارد، گفت: هم اکنون ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی داریم که ۱۸ هزار پروژه آن در بخش احداث و توسعه است و این ۱۸ هزار پروژه هم عموماً مربوط به بخش ورزش، نیرو، آب و راهداری است.

روحی یادآور شد: تاکنون ۲۵۰۰ ملک شناسایی و احصا شده که مشکل حقوقی ندارند. ما این املاک را ارزش افزایی کردیم که یک بار برای مزایده می‌رود و در صورتی که به فروش نرسد با پیمانکار پروژه تهاتر و یا معاوضه می‌کنیم.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی همچنین در ادامه فروش و تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، مشارکت با بخش غیردولتی و معاوضه را از جمله اقداماتِ انجام شده برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام عمرانی برشمرد.

این مقام مسؤول یادآور شد: بند هفت ماده ۱۲ آئین نامه مولدسازی دارایی‌های دولت به توقف طرح‌های فاقد فایده فنی و اقتصادی و اجتماعی و لزوم تعیین تکلیف دارایی‌های آن اشاره دارد که در کل قوانین کشور بی نظیر و فراقوه‌ای است اما به نظر می‌رسد که به خوبی تبیین نشده است.

کد خبر 6089035

دیگر خبرها

  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • این ۱۴ نفر بالاترین ثروت در جهان را دارند
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت