Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت الاسلام فاطمی پور در آئین امضای توافق نامه طرح ملی ایران جوان (حمایت از جوانی جمعیت ویژه زوج‌های دانشگاهی) گفت: کشور در بخش‌هایی با مسائلی مواجه است که با سرنوشت آینده ایران گره خورده است و ما در قبال آن تکالیف جدی بر عهده داریم و حتماً یکی از آن موضوعات و مسائل موضوع جمعیت و به صورت ویژه برنامه ریزی برای حفظ جوانی جمعیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: ما باید عملکرد خود را به گونه‌ای پیش ببریم که در آینده با چالش بزرگ جمعیت مواجه نشویم و نسل جوان جایگزین نسل فعلی شود و خوب است که مجموعه‌هایی که توانمند و دغدغه مند هستند و امکان گفتمان سازی و فرهنگ سازی بالا دارند به موضوعات این چنینی بپردازند و ما هم توفیق شده به سهم خود در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در این امر مبارک با بنیاد ۱۵ خرداد همکاری لازم را انجام دهیم.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد با اشاره به اقدامات انجام شده در این باره گفت: کارهای خوبی در راستای تقویت ازدواج جوانان دانشگاهی و تشکیل خانواده در سال‌های گذشته انجام شده است و ما اگر تنها به آمار آموزش‌های این بخش اشاره کنیم، بیش از ۴۰۰ هزار زوج دانشجو در ده سال گذشته در برنامه‌های آموزشی ما شرکت کرده‌اند که عمدتاً این برنامه‌ها در غالب سفرهای زیارتی انجام شده است و بازخورد مثبتی از این اتفاقات گرفته‌ایم.

حجت الاسلام فاطمی پور در ادامه خاطر نشان کرد: شرایطی فراهم شده و با همت و عنایت بنیاد ۱۵ خرداد حمایت‌هایی از زوجین دانشجو طراحی شده است و در مرحله اول توافق تعداد ۵ هزار بسته حمایتی تهیه شده است که به خانواده‌هایی که در دوران دانشجویی صاحب فرزند شده‌اند به صورت تسهیلات حمایتی اهدا می‌گردد.

وی در ادامه عنوان کرد: این فرایند و اتفاقات نیازمند زیر ساختی است که سامانه‌ای برای ثبت نام زوجین دانشجو و راستی آزمایی و احراز هویت آن‌ها آماده شده است و طبیعتاً بعد از امضای این توافق نامه اطلاع رسانی درباره آن صورت می‌گیرد و عزیزان ما در دانشگاه‌ها می‌توانند در این سامانه ثبت نامه کنند و از مزایای آن بهره‌مند شوند.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در پایان گفت: لازم است در این راستا از زحماتی که بنیاد ۱۵ خرداد در تحقق این امر مهم متحمل شده است تشکر کنیم و انشاالله این تو افق نامه گام کوچکی در راستای فرزند آوری و جوانی جمعیت باشد.

علیان مدیر عامل بنیاد ۱۵ خرداد در ادامه با اشاره به این توافق نامه گفت: در طرح ملی ایران جو ان که به جوانی جمعیت اختصاص دارد و ویژه زوج‌های جوان دانشگاهی است در مرحله نخست قصد داریم ۵ هزار بسته حمایتی به زوج دانشگاهی اهدا گردد و این طرح مشتمل بر مبلغ ۱۵ میلیون تومان وام قرض الحسنه است.

وی در ادامه افزود: طرح دیگر حمایت از موضوع فرزند آوری است و ما برای افتتاح حساب جهت فرزندان زوج‌های دانشجویی با بانک عامل مذاکرات را انجام داده‌ایم و تخصیص اعتبارات صورت گرفته است و آماده‌ایم بر اساس تدارکی که نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در سامانه مربوطه انجام داده است این تسهیلات را ارائه دهیم.

علیان در پایان گفت: در کنار این بسته حمایتی ۵ هزار بسته با عنوان لبخند مادری در مفاد این توافق گنجانده شده است که این بسته‌ها مشتمل بر ۴۰ قلم از اقلام ضروری کودک که اعتباراست هر بسته شامل ۴ میلیون تومان است.

کد خبر 5578093 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری بنیاد 15 خرداد نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها دانشگاه آزاد اسلامی ثبت نام دانشجویان آزمون کارشناسی ارشد سازمان سنجش دانشگاه شهید بهشتی وزارت علوم شورای عالی انقلاب فرهنگی آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی دانشگاه تهران مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی سازمان امور دانشجویان آزمون دکتری تخصصی دانشگاه جامع علمی کاربردی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها بنیاد ۱۵ خرداد جوانی جمعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۵۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران از جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات از محل تبصره ۱۶ برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه خبر داد. - اخبار استانها -

رضا لحمیان در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در آمل با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی مازندران همگام با سیاست‌گذاری کشور به عنوان یک دانشگاه مهارتی انجام وظیفه می‌کند، اظهار داشت: این دانشگاه بعد از تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "دانشجوی فارغ‌التحصیلی داشته باشیم و نتوانیم برای وی شغلی فراهم کنیم این ایراد کار در آموزش عالی ما است." اولویت کار را بر تدوین اشتغال دانشجویان مورد پذیرش خود قرار دارد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته حدود 6 هزار و 500 پذیرش دانشجو با تضمین اشتغال در سراسر کشور داشتیم که دانشگاه علمی کاربردی فذا 350 دانشجو با تضمین اشتغال پذیرش داشته است، افزود: از دانشگاه علمی کاربردی مازندران استقبال خوبی شده به طوری‌که  رشد 35 درصدی در جذب دانشجو را داشتیم.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران دغدغه اصلی امروز خانواده‌های دانشجو را در زمینه اشتغال و تضمین آن مطرح کرد و گفت: این دانشگاه یک درصد بیشتری را نسبت به سایر دانشگاه‌ها در مقاطع کاردانی و کارشناسی جذب نشان می‌دهد. 

لحمیان با تاکید بر اینکه مازندران در سال گذشته از تبصره 16 موفق به جذب 40 میلیارد تومان برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان با سود چهار درصدی شده است، بیان کرد: این استان با دریافت این تسهیلات موفق به کسب رتبه اول نسبت به سایر دانشگاه‌های مازندران شد.

وی ادامه داد: برای خوشه‌های فناور و مراکز رشد دانشگاه علمی کاربردی و تفاهم‌نامه‌ای بین پارک فناوری بالغ بر 14 میلیارد تومان تسهیلات اخذ شده است که به ازای هر دانشجو 150 میلیون تومان با یک شغل جدیدی به همراه بیمه تامین اجتماعی بوده است.

این مسئول با اشاره به اینکه در سال‌جاری در صورت اضافه شدن مرکزی به مراکز استان باید حتما از همان ابتدا شرایط تضمین اشتغال را برای دانشجویان  فراهم کند، یادآور شد: در استان مازندران طبق سیاست‌های آمایش آموزش عالی باید محدودیت مراکز  داشته باشیم که امسال دو مرکز شرکت صنایع ماشین بشل و شرکت صنعتی نکا فولاد ماشین دوره‌های خود را مهرماه سال گذشته با پذیرش تضمین اشتغال شروع کردند.

وی با تاکید بر اینکه امیدواریم امسال بتوانیم این ظرفیت‌ها را حتما با اولویت تضمین اشتغال ادامه دهیم، اظهار داشت: در شرکت فذا و دانشگاه فرهنگ و هنر آمل در بحث هنری نقطه عطفی خواهد بود.

لحمیان با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی مازندران تنها دانشگاه زیر مجموعه وزارت علوم است که در کارگروه اشتغال عضویت دارد و در جلسات کارگروه اشتغال استانداری حضور دارد خاطرنشان کرد: مرکزی در بحث اولویت اشتغال اگر نتواند در هر رشته‌ای شغلی ایجاد کند اصلا به وجود نمی‌آید و در پایش حذف می‌شود و ایجاد هر رشته جدیدی باید پیوست ایجاد اشتغال داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتراضات دانشجویی مقامات آمریکا را رسوا کرد/ دشمن از عملیات مقاومت یمن نگران است
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • ادامه جستجو برای یافتن «یسنا»
  • پست بانک ایران بخشنامه پرداخت تسهیلات مسکن فرزند سوم یا بیشتر را در سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سالجاری
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری
  • پرداخت بیش از ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری از ابتدای سال تاکنون
  • بانک‌ها بیش از ۵.۶ همت وام ازدواج و فرزند پرداخت کردند
  • مراکز تفریحی و گردشگری لرستان برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد