Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از درمیان، مهدی فرجامی‌فر فرماندار درمیان امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وجود بازارچه مرزی میل ۷۳، همسایگی با افغانستان، کارخانه قند قهستان، شهرک گلخانه‌ای و محصولات کشاورزی، معادن متنوع و مناطق گردشگری از جمله ظرفیت‌های بی‌بدیل این شهرستان است.

وی افزود: کسب رتبه دوم تولید زرشک و تولید گوشت سفید، کشتارگاه دام وطیور، ۴۰ معدن با ذخیره ۴۱۰ تن، فرش‌های دست‌بافت، قلعه‌های تاریخی و روستاهای هدف گردشگری از دیگر توانمندی‌های قابل توجه شهرستان درمیان می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار درمیان تصریح کرد: در هفته دولت سال جاری ۱۱۰ پروژه عمرانی با اعتبار بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان در این شهرستان افتتاح و کلنگ زنی شده است.

فرجامی‌فر یادآور شد: مرمت ۶۸ رشته قنات و اجرای ۴۴۷ هکتار آبیاری کم فشار، اجرای طرح هادی در ۱۲ روستا، اجرای ۱۰۰ هزار متر مربع آسفالت معابر در ۲۴ روستا و صدور ۴۲۰ سند روستایی از دیگر اقدامات انجام شده در این شهرستان می‌باشد.

وی با اشاره به حل مشکل اراضی موسوم به لچکی در حاشیه شهر اسدیه بعد از ۱۷ سال خبر داد و گفت: این اراضی اکنون آماده واگذاری است.

فرماندار درمیان از تامین زمین‌ طرح نهضت ملی مسکن در تمام شهرهای شهرستان خبر داد و افزود: این واحدها به صورت ویلایی احداث می‌شود.

فرجامی‌فر  خاطر نشان کرد: ۲۹ هزار مترمکعب آبرسانی به عشایر، اجرای ۲۳ چمن مصنوعی، اجرای ۳۲ پروژه مخابراتی، تسطیح هزار و ۵۰۰ کیلومتر ایل راه عشایر و ۲۹ کیلومتر آسفالت جاده روستایی در دولت سیزدهم انجام شده است.

وی با اشاره به آبرسانی ۳۴ روستای شهرستان درمیان با تانکر عنوان کرد: امسال ۳۸ میلیارد تومان برای آبرسانی روستاهای  درمیان اختصاص یافته است.

فرماندار درمیان از افتتاح پروژه آبرسانی به چهار روستای این شهرستان درمیان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: جشن پایان آبرسانی به روستاهای درمیان با همکاری قرارگاه شهید ناصری در هفته دولت سال آینده برگزار می‌شود.

فرجامی‌فر با اشاره به بهره‌برداری از  ۳۳ کلاس درس با اعتبار ۳۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون در آستانه سال تحصیلی جدید یادآور شد: تعداد ۱۶ کلاس درس نیز در حال ساخت است.

وی یادآور شد: جاده بیرجند به درمیان  یکی از دغدغه‌های مردم این شهرستان است که با پیگیری‌های مستمر مجوز کمیسیون ماده ۲۳ این جاده اخذ شده و در جدول یک قانون بودجه قرار گرفته است.

فرماندار درمیان با تاکید بر معرفی ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری  شهرستان درمیان گفت: بازگشایی بازارچه مرزی میل ۷۳ که از سال ۹۳ به صورت یک‌طرفه از سوی افغانستان تعطیل شد مورد بررسی و پیگیری قرار گرفته است.

فرجامی‌فر با اشاره به کارخانه قند قهستان شهرستان درمیان متذکر شد: دستگاه‌های این کارخانه به‌روزرسانی و مجوز تولید شکر نیز صادر شده است و از مهرماه امسال مجدد راه اندازی خواهد شد.

وی با اشاره به شعار ایران قوی بر مبنای  مردمی بودن دولت سیزدهم خاطر نشان کرد: در این راستا دیدار با خانواده شهدا، برپایی ۱۷ میز خدمت، ۷۲ ملاقات مردمی و بازید از ۹۶ روستا انجام شده است.

انتهای‌پیام/69014

منبع: فارس

کلیدواژه: فرماندار درمیان کارخانه قند قهستان بازارچه مرزی طرح نهضت ملی مسکن فرماندار درمیان شهرستان درمیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۸۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان

ایسنا/کردستان مدیرعامل شرکت آبفا کردستان گفت: با احداث ۳۴ باب مخزن از ابتدای طرح جهاد آبرسانی به روستاهای استان، ۴ هزار و ۹۵۰ مترمکعب ظرفیت برای ذخیره‌سازی آب در این مخازن ایجاد شده است.

محمد فرهاد امروز شنبه ۸ اردیبهشت در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در قالب ۳۴ باب مخزن در طرح جهاد آبرسانی به روستاهای کردستان، ایجاد شد.

وی افزود: همچنین در قالب این طرح، تاکنون ۲۵۰ کیلومتر خط انتقال آب، ۱۱۱ کیلومتر شبکه توزیع آب، ۲۰ باب ایستگاه پمپاژ، حفر و تجهیز ۸ حلقه چاه و بهسازی ۴ دهنه چشمه در روستاهای مشمول این طرح اجرا شده است.

مدیرعامل آبفا کردستان خاطرنشان کرد: طرح جهاد آبرسانی به روستاهای استان به منظور محرومیت‌زدایی و رفع تنش آبی روستاهای استان با اعتبار ۵۲۸ میلیارد تومان و برای ۱۶۹ روستا از ابتدای سال ۱۴۰۱ آغاز شده و در حال حاضر ۴۸.۶ درصد پیشرفت دارد.

فرهاد تصریح کرد: این طرح ۶۷ هزار نفر از جمعیت روستایی استان را زیر پوشش قرار خواهد داد و با اتمام آن شاخص بهره‌مندی جمعیت روستایی از آب شرب بهداشتی و سالم به صورت پایدار از ۸۰ درصد به ۸۶ درصد ارتقاء خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان افزود: پس از اتمام طرح فعلی جهاد آبرسانی، قرارداد دوم نیز برای ۱۲۰ روستای دیگر استان با اعتبار ۱۰ هزار میلیارد ریال و در صورت تأمین اعتبار آغاز خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کسب رتبه برتر فرمانداری درمیان بر اساس ارزیابی وزارت کشور
  • آغاز ضبط مناظره ی نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • آمادگی شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • پایگاه امداد جاده‌ای اورژانس «حسن قشلاق» بهار کلنگ‌زنی شد
  • پیش بینی ۲۸۷ شعبه برای دور دوم انتخابات در بیرجند، درمیان و خوسف
  • آمادگی سه شهرستان خراسان جنوبی برای دور دوم انتخابات مجلس
  • خسارت ۵۲ میلیارد تومانی سیل به اردستان
  • ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان