Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@15:58:34 GMT

ستاد اربعين منطقه آزاد اروند دائمي مي شود

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۹۹۳۶۳

خبرگزاری آریا- معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند با حضور در بر نامه «بازتاب» سیمای مرکز آبادان، گفت: برای حفظ و امنیت تجهیزات و امکانات موجود و جلوگیری از هزینه های مجدد، ستاد اربعین منطقه آزاد اروند دائمی می شود.

به گزارش خبرنگار آریا از منطقه آزاد اروند؛حجت الاسلام والمسلمین عادل فریحی فعالیت ستاد اربعین منطقه آزاد اروند را در دو بعد عمرانی و فرهنگی عنوان کرد و گفت: خوشبختانه در قرارگاه عمرانی اتفاقات و دستاوردهای بسیار مهمی نظیر آسفالت، پشتیبانی، بهسازی و روشنایی معابر، ساماندهی سرویس های بهداشتی، ایجاد سایبان و مه پاش و… رقم خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد اربعین منطقه آزاد اروند، خاطرنشان کرد: با تصمیم مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند؛ برای حفظ و امنیت تجهیزات و امکانات موجود و جلوگیری از هزینه های مجدد، ستاد اربعین منطقه آزاد اروند دائمی می شود.

فریحی در بخش دیگری از سخنانش با توجه به موضوع برنامه که توسعه فراگیر فرهنگی در شهرستان های آبادان و خرمشهر بود، اظهار داشت: معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری، معاونت گسترده‌ایست که 6 مدیریت را با امور بسیار وسیع زیر مجموعه خود دارد.

وی افزود:عناوین کلی که برای این معاونت دیده شده طراحی، راهبری، حمایت و تقویت فعالیت در عرصه های فرهنگی، اجتماعی گردشگری ورزشی و صنایع خلاق است.

فریحی فرهنگ را شامل سه عرصه دانست و گفت: عرصه اول تصمیمات کلانی است که مسئولان می بایست اتخاذ کنند و جهت دهی تصمیمات بر مبنای فرهنگ باشد.

حجت الاسلام والمسلمین عادل فریحی عرصه دوم را شکل دهنده به ذهن و رفتار عمومی جامعه که به معنی رفتار‌سازی فرهنگی است، تعریف کرد و ادامه داد: عرصه سوم فرهنگ سیاست های کلان آموزشی و علمی دستگاه های موظف نظام است که عملکرد دستگاه های آموزشی، درمانی، گردشگری و ورزشی را جهت می دهد.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که می فرمایند؛ آن فکری که جامعه را حرکت می‌دهد بحث فرهنگ است، اذعان داشت: سه عرصه فعالیت فرهنگی کلان، ذیل عناوین مدیریتی این معاونت تعریف شده است.

فریحی با تأکید بر این مهم که سندی که باید روی آن کار شود؛ اندیشه های فرهنگی مقام معظم رهبری است، اظهار داشت: مقام معظم رهبری تاکید دارند که علیرغم اعمال اقتصاد مقاومتی، فرهنگ مقاومتی نیز باید در دستور کار قرار گیرد‌.

این مسئول فرهنگی، گفت: برای رسیدن به اهداف کلان این معاونت، 3 رویکرد را پیش می بریم که بحث مطالعه قائل به احصاء ظرفیت ها است.

فریحی ضمن اشاره به اینکه سازمان منطقه آزاد اروند در این سال ها خدماتی در عرصه های مختلف فرهنگی و هنری خصوصا در تجهیزات و زیرساخت ها انجام داده ، افزود: اما هنوز در این خصوص به حد نرمال نرسیده ایم؛امروز مهم عترین موضوع بحث مطالعه و پایش است که در معاونت فرهنگی تلاش کرده ایم حضور و دست غیر بومی ها را از فعالیت ها و مطالعات قطع کنیم و ظرفیت های منطقه را شناسایی کنیم.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند، اظهار داشت: آخرین نظریه حضرت آقا در مباحث فرهنگی؛ فعال کردن حلقه های میانی است که منظور از این حلقه ها گروه های مردمی هستند که در حوزه های مختلف فرهنگی فعالیت می کنند و وابسته به دولت نیستند.

دبیر ستاد اربعین منطقه آزاد اروند، تصریح کرد: برای ایام اربعین در منطقه دو هکتاری، موکب هنر را راه اندازی خواهیم کرد تا گروه های نمایشی که نمایش های مرتبط با این ایام دارند بتوانند هنرنمایی کنند.

وی با اشاره به اینکه از ظرفیت هنرمندان پیش از این استفاده نشده بود و ما می خواهیم از حضورشان بهره مند شویم، خاطرنشان کرد: تلاش داریم وضعیت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی را هرچه زودتر جهت ساماندهی هنرمندان مشخص کنیم، و با یک تصمیم درون سازمانی مدیرفرهنگی هنری این سازمان تا تشکیل اداره کل؛ انجمن ها را سانماندهی خواهد کرد.

فریحی بودجه عمرانی برای ساخت پلاتوها که تأمین اعتبار نیز شده است را حدود چهار میلیارد تومان برآورد کرد و افزود: کل بودجه عمرانی معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند، 70 میلیارد تومان است.

وی ظرفیت کانون های مساجد را بسیار مهم ارزیابی کرد و اذعان داشت: کانون های فرهنگی هنری مساجد آبادان در کشور توانست مقام اول را کسب کند و همچنین اروند در رتبه چهارم ارزیابی کشوری قرار گرفت که این خود امتیاز ارزنده ای در حوزه فرنگ و هنر است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند، تصریح کرد: سازمان منطقه آزاد اروند جهت تولیدات مشترک با صدا و سیمای مرکز آبادان، نگاه مثبتی دارد.

 

پایان پیام./

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: معاون فرهنگی اجتماعی و گردشگری ستاد اربعین حسینی اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند ستاد اربعین منطقه آزاد اروند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۹۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال میزبان قریب ۱.۵ میلیون زائر اربعین در استان باشیم که باید از هم‌اکنون استان را برای پذیرایی از آنها آماده کنیم. 

محمدطیب صحرایی، امروز (۱۲ اردیبهشت) در نشست با جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور، با اشاره به اهتمام استان برای خدمت‌رسانی مطلوب به زوار اربعین، گفت: در پی توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز برای خدمات‌رسانی مطلوب به زوار اربعین در استان هستیم.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه در زمینه انجام اقدامات لازم برای سهولت بخشی به تردد زوار اربعین و ساماندهی موکب‌ها همه جانبه پای کار هستیم، گفت: باید در مرز خسروی تعدادی موکب توانمند داشته باشیم که به زوار پیاده‌روی اربعین خدمت‌رسانی مطلوبی داشته باشند.

صحرایی در ادامه در پی درخواست مسئولین ستاد عتبات عالیات برای اختصاص قطعه زمینی به نام زمین کشتارگاه در محدوده سه راهی نصرآباد در مرز خسروی برای خدمات‌رسانی به زوار، گفت: برای ارتقاء خدمات‌رسانی به زوار اربعین از هیچ همکاری کوتاهی نمی‌کنیم. زمین کشتارگاه هم به شرطی که شائبه‌ای نداشته باشد در اختیار ستاد بازسازی عتبات عالیات قرار خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: در صورتی هم که به هر دلیلی امکان استفاده از زمین کشتارگاه مهیا نشود، از دیگر ظرفیت‌ها استفاده خواهیم کرد تا مجموعه ستاد بازسازی عتبات بتوانند خدمات‌رسانی مطلوبی به زوار اربعین داشته باشند.

مواکب مردمی برای خدمات رسانی بهتر به زوار عتبات عالیات نیاز به ساماندهی دارند 

علی شعبانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه  نیز در این نشست با بیان اینکه مواکب مردمی برای خدمات رسانی بهتر به زوار عتبات عالیات نیاز به ساماندهی دارند، گفت: نیاز است یک طراحی قوی داشته باشیم تا موکب‌های توانمند در مرز خسروی برپا شوند تا بتوانند خدمات قابل قبولی در حوزه اسکان و تغذیه به زوار ارائه دهند.

وی با تاکید بر اینکه باید چینش مواکب را تغییر بدهیم، گفت: ساماندهی موکب‌ها نیاز ضروری امسال مرز خسروی است و این ساماندهی باید بگونه‌ای باشد که خدمات اسکان، تغذیه و حتی آبرسانی به طور مستمر در محدوده مرز خسروی وجود داشته باشد تا بتوانیم جوابگوی جمعیت قریب ۱.۵ میلیونی پیش‌بینی شده برای تردد از مرز خسروی باشیم.

وی با بیان اینکه مشکل اسکان مشکل جدی استان در پیاده‌روی اربعین است، ادامه داد: برای اسکان زوار پیاده روی اربعین هم در مرز خسروی و هم در عراق مشکل داریم و نیاز است برای حل این مشکل چاره اندیشی شود.

وی ادامه داد: در سه سال آتی برای خدمات‌رسانی مطلوب به زوار پیاده‌روی اربعین نیاز به راه اندازی یک نیروگاه حداقل ۴۰ مگاواتی در مرز خسروی وجود دارد.

بنا داریم در جهت خدمات‌رسانی بهتر به زوار موکب های کوچک را با هم ادغام کنیم

به گزارش ایسنا، مجید نامجو جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور  نیز در این نشست با اشاره به اهتمام ستاد بازسازی عتبات عالیات برای خدمات‌رسانی بهتر به زوار اربعین در مرز خسروی، گفت: بنا داریم برای خدمات ‌رسانی بهتر به زوار، موکب‌های کوچک را با هم ادغام کنیم.

نامجو با بیان اینکه برای خدمات رسانی مطلوب به زوار اربعین در مرز خسروی زیرساخت احتیاج داریم، گفت: در بازدیدهای صورت گرفته زمینی که به عنوان زمین کشتارگاه شناخته می شود را مشاهده کردیم که تقریبا در چند سال گذشته استفاده زیادی از آن نشده که درخواست داریم این زمین در اختیار ستاد بازسازی عتبات عالیات قرار بگیرد تا بتوانیم از آن برای خدمت‌رسانی به زوار استفاده کنیم.

وی افزود: اگر مجوز استفاده از زمین کشتارگاه به ستاد بازسازی عتبات عالیات داده شود، از همین الان مقدمات کار خدمت رسانی به زوار در آن را آغاز خواهیم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات
  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد/ اجرای20  هزار میلیارد ریال طرح عمرانی در آبادان و خرمشهر 
  • مجید اکبرشاهی «دبیر ستاد اربعین» سیما شد
  • مجید اکبرشاهی «دبیر ستاد اربعین سیما» شد
  • انتصاب مجید اکبرشاهی به عنوان «دبیر ستاد اربعین سیما»
  • دوگانگی مدیریتی در منطقه آزاد اروند سبب ناهماهنگی در اجرای امور کارگری
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور