Web Analytics Made Easy - Statcounter

چالاکی، رئیس داروخانه ۲۹ فروردین گفت: اوایل اجرای طرح نسخه الکترونیک کار ما سخت بود؛ ولی اکنون سازمان‌های متولی و بیمه‌ها از جمله بیمه سلامت و تامین اجتماعی پای کار آمده اند و شرایط مطلوب است.

او توضیح داد: در حال حاضر در داروخانه ۲۹ فروردین ۹۰ درصد نسخ بیمه سلامت و بین ۸۰ تا ۹۰ درصد نسخ بیمه تامین اجتماعی الکترونیکی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته بعضی از داروخانه‌ها مانند ۲۹ فروردین، ۱۳ آبان و هلال احمر به دلیل مراجعه مردم از سراسر کشور هنوز نسخه کاغذی دارند. به همین دلیل ما نمی‌توانیم نسخ کاغذی را به طور کامل حذف کنیم و همیشه باید چند درصدی را برای نسخه کاغذی در نظر بگیریم. در این زمینه بیمه‌ها و وزارت بهداشت نیز با ما همکاری کرده و موافق هستند.

رئیس داروخانه ۲۹ فروردین تاکید کرد با اکترونیکی شدن نسخ بسیاری از مشکلات از جمله ناخوانا بودن حل شده اند و در مورد تخلف و چالش‌های دارویی، سازمان‌های نظارتی باید نظر دهند.

چالاکی درباره میزان بدهی بیمه‌ها گفت: بدهی بیمه‌ها با اقدام نهاد‌های نظارتی حل شد؛ اما نباید به صورت مقطعی باشد. بیمه تامین اجتماعی تمام بدهی‌های سال ۱۴۰۰ و نسخ الکترونیک سال ۱۴۰۱ را پرداخت کرده و اکنون تنها نسخ کاغذی مربوط به سال ۱۴۰۱ را تسویه نکرده که مقدار ناچیزی است.

رئیس بیمه تامین اجتماعی یادآور شد که پرداخت بیمه‌ها از الان مهم است؛ زیرا پرداخت به موقع توسط بیمه‌ها ضامن طرح دارویار است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نسخه الکترونیکی طرح دارویار تامین اجتماعی ۲۹ فروردین بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۹۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی ناصحی افزود: پرداخت بدهی بیمه سلامت به داروخانه‌ها به ویژه داروخانه‌های خصوصی در اولویت سازمان بیمه سلامت است و مطالبات اسفند داروخانه‌ها امروز پرداخت شد و مطالبات فروردین ۱۴۰۳ نیز ظرف ۱۰ روز آینده پرداخت می‌شود.

وی گفت: رسیدگی اسناد به سرعت انجام می‌شود و در کل هزینه قابل پرداخت در داروخانه‌های خصوصی ۶۰۰ تا ۶۵۰ میلیارد تومان است.

ناصحی با بیان اینکه سهم ارز ترجیحی طرح دارویار از اختیارات ما خارج است، افزود: پرداخت سهم ارز ترجیحی داروخانه‌ها بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها است و از عهده ما خارج است و آخرین پرداخت در این بخش مربوط به دی سال قبل است و منابع این بخش را باید سازمان هدفمندی یارانه‌ها تأمین کند.

وی گفت: تأمین منابع و واریز نهایی بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها است و ما در این خصوص نقشی نداریم.

کد خبر 6091489 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت