Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان مسئول نهضت پیشرفت بانوان ملایر از اجرای طرح کشوری "مهرواره‌ بانو" در این شهرستان خبر داد و گفت: هدف کلی این طرح، تلاش بانوان محله برای تعالی خانواده است.

فروزان کردیوند در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه این طرح در سطح کشور، در همدان و به تبع آن در ملایر در حال پیگیری و اجراست و ما متصدی آن در ملایر هستیم، افزود: شرکت بانوان، استفاده از تجربیات و خاطرات آنها در زمینه اقدامات جهادی که بانوان ملایری در مساجد و محلات انجام می دهند و مطرح کردن این بانوان، در دستور کار ما قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ما زیر نظر ستاد مرکزی طرح در همدان فعالیت می کنیم، ادامه داد: بنده در ملایر پیگیر و هماهنگ کننده ارگان های پای کار همچون بسیج و گروه های جهادی طرح "مهرواره‌ بانو" هستم و مقرر شده است طرح های موفقی که بانوان ملایری در سطح محلات، مساجد و گروه های جهادی انجام داداند، شناسایی و معرفی شود.

کردیوند با اشاره به اینکه بانوان علاقمند باید مراحل ثبت نام در سایت را سپری کنند، اظهارکرد: در این طرح به نفرات برتر جوائز نفیسی چون ۱۴ سکه بهار آزادی به ۱۴ برگزیده اول حل مسئله در سطح ملی، کمک هزینه سفر مشهد مقدس به تعدادی از برگزیدگان حل مسئله در سطح ملی، ۱۴ نیم سکه به ۱۴ برگزیده اول خاطره نویسی در سطح ملی و کمک هزینه سفر مشهد مقدس به تعدادی از برگزیدگان خاطره نویسی در سطح ملی اهدا می شود.

مسئول نهضت پیشرفت بانوان ملایر با بیان اینکه " مهرواره‌ بانو" دارای سه مرحله شهرستانی‌، استانی و ملی است، گفت: در مهرواره تا ۲۶ شهریور مصادف با اربعین حسینی فرصت دارید تا مسائل خانواده های محله را حل کنید.

وی افزود: بانوان شرکت کننده در این طرح می توانند به مسائل حوزه خانواده شامل ازدواج و تشکیل خانواده، روابط زوجین، مسائل حوزه‌ فرزندآوری، سبک زندگی اسلامی، اقتصاد در خانواده و مباحث سلامت در خانواده بپردازند.

کردیوند با اشاره به اینکه در این طرح شما می توانید تا حداکثر سه خاطره را ثبت کنید، افزود: عدم داشتن الگوی مناسب حجاب و عفاف، عدم تمایل جوانان به ازدواج، نبود امکانات اولیه برای ازدواج مثل جهیزیه، اجاره بها، نداشتن مهارت برای ایفای نقش همسری، خیانت یکی از زوجین، مشکلات ناشی از چند همسری، طلاق، ناباروری، اختلاف الگوی تربیتی پدر و مادر در ارتباط با فرزندان، ناتوانی والدین نسبت به تربیت جنسی فرزندان، وجود کودکان و نوجوانان بزهکار در خانواده، نداشتن برنامه برای اوقات فراغت، سلامت در خانواده، الگوی نامناسب سبک زندگی اعم از تغذیه، خواب، ورزش، داشتن عضو معتاد در خانواده، بیکاری، نداشتن شغل پایدار و عدم وجود سرپرست مناسب در خانواده، از جمله زیر مجموعه بخش های ارائه شده در مسابقه مهرواره است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بانوان و خانواده استانی شهرستانها بانوان ملایر سطح ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۱۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار تهران: مسؤولان استان تهران برای رفع نیازمندی‌های معلمان تلاش واقدام کنند

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت حفظ شأن و مقام معلم گفت: مسؤولان استان تهران برای رفع نیازمندی‌های معلمان تلاش و اقدام کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا فخاری صبح پنجشنبه در مراسم تجلیل از معلمان برگزیده شهرستان‌های استان تهران، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدا، ایثارگران و خانواده بزرگ آموزگاران کشور به ویژه استاد شهید «مرتضی مطهری»، با اشاره به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تشریح جایگاه معلمان در سه وجه اظهار کرد: حقیقتاً هر آنچه که داریم از معلم است چرا که جایگاه معلم، ختم به انسانیت می‌شود.

فخاری گفت: معلمان در مقام تعلیم و تربیت به عنوان یک عنصر تأثیرگذار محسوب می‌شوند و شأن و جایگاه معلم به قدری بالا است که نمی‌توان از آن عبور کرد.

وی با تاکید بر نقش مهم تربیتی معلمان عنوان کرد: پس از وراثت و خانواده نقش مهم و ضروری تعلیم توأم با تربیت نیز بر عهده معلمان عزیز گذاشته شده است.

استاندار تهران با بیان اینکه رشد اخلاقی، سیاسی، اجتماعی و سایر مؤلفه‌های توسعه یافتگی در تلاش معلمان نهفته است، گفت: باید منزلت معلم و عزیزانی که در جهت تربیت و آینده سازی کشور تلاش می‌کنند، حفظ و از شعار زدگی پرهیز کنیم.

فخاری اظهار کرد: اراده‌ای در معلمان وجود دارد که توأم با صبر، استقامت، دانش پژوهی و آینده پژوهی برای نسل جدید می‌باشد و در این راستا تمام مسؤولین مکلف هستند که در حوزه‌های رفع نیازمندی‌ها و منزلت بخشی‌مقام معلم تلاش و اقدام کنند.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت حفظ و ارتقای مقام، منزلت و شأن معلمان و استادان، گفت: شما معلمان و خانواده‌های محترمتان باعث مباهات، سربلندی و غرور همه جامعه هستید و به شما افتخار می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح بانو توانا در رشته‌های آبی وشنا در کشور
  • اجرای طرح بانو توانا در رشته‌های آبی وشنا درکشور
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران نجات یافت
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استاندار تهران: مسؤولان استان تهران برای رفع نیازمندی‌های معلمان تلاش واقدام کنند
  • نجات جوان اهل گرمی اردبیل از چوبه دار
  • نجات جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران