Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحیم آب‌فروش گفت: امیدواریم که با توجه به حوادث اخیر در کشور عراق، اربعین بدون حادثه‌ای داشته باشیم زیرا بعد از دو سال توقف، امسال بیش از ۵ میلیون زائر در اربعین حضور خواهند داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ گردهمایی فعالان عرصه اربعین استان قزوین شامگاه چهارشنبه (ابر فیاض) با حضور دبیر ستاد مردمی اربعین کشور، استاندار قزوین، نماینده ولی فقیه در استان، نماینده مردم قزوین البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی و دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی قزوین در سالن اجتماعات کوثر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیم آب فروش دبیر ستاد مردمی اربعین کشور در این مراسم اظهار کرد: جریان مردمی اربعین فقط با همت خود مردم رقم می‌خورد که باید مراقبت و هوشیاری در مراسم شرکت کنیم تا بدخواهان به فتنه عجم و عرب دامن نزنند.
  وی افزود: امیدواریم که با توجه به حوادث اخیر در کشور عراق، اربعین بدون حادثه‌ای داشته باشیم زیرا بعد از دو سال توقف، امسال بیش از 5 میلیون زائر در اربعین حضور خواهند داشت.
  دبیر ستاد مردمی اربعین کشور بیان کرد: خوشبختانه استان قزوین مسئولین دلسوزی دارد که در جریان مردمی اربعین پیشتاز هستند که این حرکت جای قدردانی دارد.
  آبفروش با بیان اینکه امسال اربعین از مرز رمیدان آغاز می‌شود، ابراز کرد: پیش‌بینی می‌شود که امسال بیش‌از ۵۰۰ زائر پاکستانی در مراسم اربعین شرکت کنند و انتظار داریم مواکب قزوینی در مسیر آن‌ها برپا شوند تا به آن‌ها خدمت‌رسانی شود.
  وی تصریح کرد: اکنون زمان آن فرا رسیده که اربعین را جهانی کنیم و انتظار می‌رود که تمام موکب‌ها یک صندوق یاری‌رسانی راه‌اندازی کنند تا به سیل‌زدگان پاکستان کمک کنند.
  دبیر ستاد مردمی اربعین کشور با اشاره به راه‌انداختن پویش«هر زائر یک لیوان » به منظور کاهش زباله شهری گفت: با توجه به گرمی طاقت‌فرسا انتظار می‌رود مواکب با کمک واحد‌های تولیدکننده برای تامین وسایل سرمایشی تدابیری اتخاذ کنند.
  آبفروش در پایان گفت: روایت‌گری اربعین بسیار اهمیت دارد و از آنجایی که این روایت از جهان رسانه حذف شده است انتظار داریم که رسانه‌ها به میدان بیایند و وقایع این رویداد بزرگ را منعکس کنند.
  سید امید برزگر دبیر ستاد مردمی اربعین در ادامه این مراسم اظهار کرد: ستاد اربعین به همراهی تعدادی از مساجد در سال ۹۱ فعالیت خود را در راستای اعزام زائر آغاز و از سال ۹۵ شبکه مواکب اربعینی و خدمات قرارگاهی شکل گرفت.
  فعالیت 54 موکب قزوینی در اربعین سال گذشته
  این مسئول با بیان اینکه حدود دو سال به علت کرونا مواکب در عراق فعالیتی نداشتند، ابراز کرد: سال گذشته بعد از فروکش شدن بیماری کرونا، ۵۴ موکب اربعینی ثبت شد و تعداد ۷۰۰ زائر نیز در این سفر معنوی شرکت کردند.
  وی افزود: همچنین سال گذشته همایش جاماندگان در سرتاسر استان قزوین انجام شد که در شهر قزوین این مراسم با محوریت مقصد مزار شهدا و زیارت اربعین صورت گرفت.
  برزگر با تاکید بر رسالت گفتمان‌سازی و جریان سازی اربعین، در سطح استان یادآور شد: دو قرارگاه اربعینی در شهرستان قزوین و مسیرهای بین راهی آبیک تا آوج ابتکاری بود که در سال جاری کلید خورد که در این قرارگاه‌ها، مواکب اربعینی به تناسب خدمات متفاوتی از جمله اسکان و تغذیه ارائه می‌دهند.
  وی افزود: امروز ستاد اربعین در راستای مردمی بودن که مورد تاکید ریاست جمهوری بود، قرار گرفته و به عنوان یک کمیته رسمی که در این راستا فعالیت دارد، شناخته می‌شود که این اقدامات به طور ویژه ابتکار استان قزوین بوده است.
  این مسئول تاکید کرد: در تلاش هستیم تا در حوزه راهداری و اتوبوسرانی نیز اقداماتی انجام دهیم و در این راستا از مردم می‌خواهیم برای جلوگیری از ترافیک خانواده‌ها به صورت کاروانی ثبت نام کرده و از خودروهای شخصی استفاده نکنند.
  ۶۲ موکب قزوینی در اربعین امسال در عراق فعالیت دارند
  وی گفت: ۹۰ جهادگر بویین زهرا اعلام آمادگی کردند تا برای تسریع در امور، جلوگیری از سردرگمی و راهنمایی زائرین قزوین در ترمینال لب مرز حاضر شوند.
  این مسئول تاکید کرد: ۶۲ موکب در قالب چهار قرارگاه نجف، کربلا، طریق، مسیب و یک موکب در سامرا در سال جاری فعالیت دارند.
  وی افزود: در تلاش هستیم تا با جمع‌آوری کمک‌های مردمی و خیرین شرایط را برای زائر اولی‌ها که توان مالی خوبی ندارند، فراهم کنیم و مردم می‌توانند با پرداخت یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اسباب سفر زیارت را برای زائر اولی‌ها فراهم کنند.
 
۲۲ خبرنگار قزوینی به پیاده روی اربعین اعزام می‌شوند
  برزگری خاطر نشان کرد: 800 وام قرض الحسنه دو میلیون تومانی برای کمک به زائر اولی‌ها در نظر گرفته شده و همچنین امسال رایزنی لازم برای بحث تردد زائرین با اتوبوس با راهداری استان صورت گرفته تادر بحث ناوگان و حمل و نقل به مشکل برنخوریم.
  وی یادآور شد: در سال جاری کاروان رسانه استان برای اولین بار با حدود ۲۲ خبرنگار برای پیاده روی اربعین اعزام می‌شوند که این فرایند یک فعالیت جدی در سطح کشور است.
  در ادامه حجت الاسلام سید مهدی خضری دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی قزوین در خصوص ویژگی منحصر به فرد واقعه اربعین، اظهار کرد: زیارت اربعین یک زیارت فردی نیست بلکه متعلق به یک امت است.
  وی افزود: فلسفه اربعین یک کنگره عظیم برای جمع شدن امت شیعه است که کربلا محل تجمع امت آنان خواهد بود.
  فرهنگ اربعین باید نسبت به سال‌های گذشته بیشتر گسترش یابد
  خضری ادامه داد: در شرایطی که سنگین‌ترین جنگ‌ها علیه اسلام صورت می‌گیرد؛ معرفت حسینی یک تنه به میدان مستکبران رفته است.
  دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی با بیان اینکه ما در نبرد آخر زمانی باید امام را نصرت دهیم، افزود: باید فرهنگ اربعین را گسترش داده و عظمت مذهبی این واقعه را نسبت هر سال رشد دهیم.
  وی در پایان گفت: امسال مانند سال‌های گذشته در بحبوحه اربعین؛ فتنه عرب و عجم پررنگ‌تر می‌شود، لذا مواکب حسینی، دست اندرکاران و زائران مراقبت بوده و در جایگاه خود مبلغ باشند.
  محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین نیز در این گردهمایی عنوان کرد: مراسم اربعین با عظمتی که هر سال پیدا می‌کند به یک رویداد بزرگ مردمی مبدل شده که در جهان اسلام بی‌سابقه است.
  وی افزود: در مقایسه حج و اربعین، تفاوت آمار فاحش است حتی نسبت به تمام اجتماعاتی و فستیوال‌هایی که در سراسر دنیا در حال رخ دادن است؛ اربعین بسیار عظیم‌تر است.
وی بیان کرد: دولت مردمی سیزدهم با رویکرد مشارکت دادن مردم در امور روی کار آمده و باید برای این خواسته و اجتماع مردمی که مشارکت بالایی دارد، بتوانیم تسهیل‌گری کنیم.
  اعلایی یادآورشد: ما خدمتگزاران دولت در استان رسالت داریم در این واقعه مشارکت جدی داشته باشیم البته ورود و مداخله دولت را صلاح نمی‌دانیم زیرا تجربه نشان داده هر جا دولت مداخله مستقیم کرده آن مراسم آسیب دیده لذا ما فقط نقش تسهیل‌گری داریم.
  اعلایی گفت: امروز در دیدار با رئیس جمهور کارهای انجام شده در برگزاری اربعین و حال و هوای استان را گزارش دادیم که مورد توجه رئیس جمهور قرار گرفت و تاکید کردند تا جایگاه مردمی مراسم اربعین پررنگ‌تر باشد.
  اعلایی در پایان گفت: مدیران در کنار شما هستند تا به تشکل‌های مردمی کمک کنند تا خدمت رسانی تسهیل شود.
  انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۱۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک

به گزارش خبرگزاری مهر، سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی در ششمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق گفت: امروز ما میراث دار پیوندهای تمدنی عمیقی بین ایران و عراق هستیم. در دوران جدید میز جمهوری اسلامی ایران پشتیبان ملت عراق و طوایف بوده است. ما به دنبال عراقی قوی و مستقل هستیم و معتقد هستیم تنها این مسئله است که می‌توان امنیت جمهوری اسلامی ایران را نیز تضمین کند.

وی افزود: ریخته شدن خون ایرانی‌ها و عراقی‌ها در کنار یکدیگر نشان دهنده وحدت است. توسعه روابط با عراق از جمله رویکردهای مهم جمهوری اسلامی ایران است. رفع مشکلات موجود می‌تواند سرعت توسعه روابط را افزایش دهد.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه ظرفیت‌های متعددی برای توسعه روابط از جمله روابط اقتصادی بین دو کشور وجود دارد تا سطح زندگی و رفاه دو ملت را بیش از پیش بالا برد، گفت: با توجه به پیشرفت‌های علمی ایران در حوزه‌های مختلف، امکان همکاری‌های مختلف وجود دارد. از جمله ظرفیت‌ها، صادرات خدمات فنی مهندسی ایرانی در حوزه‌های سد سازی، ساختمان سازی و … است. برای این منظور باید مشکلات حل و فصل شود. از جمله این مشکلات مطالبات شرکت‌های ایرانی از طرف عراقی است.

خاندوزی با اشاره به اینکه توانمندی شرکت‌های ایرانی نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌های عراق داشته و می‌تواند نقش بیشتری داشته باشد. شرکت‌های ایرانی در حوزه‌های دارو، کشاورزی، ساختمان، لیزر و موارد دیگر از جمله مواردی که می‌توان از ظرفیت آنها برای توسعه همکاری دو کشور استفاده کرد.

وی ادامه داد: از جمله مهم‌ترین شبکه‌های ریلی، خشروی، خانقین و بغداد و همچنین شلمچه بصره است. در مورد راه آهن شلمچه بصره توافق انجام شده و پروژه در مسیر انجام است اما مشکلاتی مانند مین روبی وجود دارد که باید با کمک دو کشور حل و فصل شود.

وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه آشنایی فعالان اقتصادی دو کشور از جمله تجار دو کشور می‌تواند به توسعه روابط بخش خصوصی دو کشور شود، گفت: از جمله راهکارهای سرمایه‌گذاری مشترک برای دو کشور احداث شهرک صنعتی مشترک است که از جمله توافقات قبلی اجلاس است. زمین این کار توسط دولت عراق تخصیص داده شده است و درخواست توسعه زیرساخت‌های لازم را داریم.

هدف‌گذاری توسعه روابط تجاری دو کشور تا ۲۰ میلیارد دلار

خاندوزی تاکید کرد: در اجلاس ششم بر توسعه روابط تجاری با ۲۰ میلیارد دلار تاکید شد. این موضوع نیازمند نظام حقوقی مناسب، همکاری‌های گمرکی، تقویت مکانیزم قابل اتکا پرداخت و … است. در حوزه استاندارد، امضای تفاهم همکاری الزامی است. سازمان استاندارد ایران پیش‌نویس لازم را ارسال کرده اما هنوز پاسخی از سمت طرف عراقی دریافت نکرده است. به منظور توسعه نجارت، سازمان توسعه تجارت پیشنهاد معرفی تجار و کالاهای قابل صادرات عراقی را داده است تا ظرف ماه‌های آینده شاهد یک نشست مشترک باشیم.

وی با بیان اینکه توافقات انجام شده و تعیین شده در کمیته‌های تخصصی ظرف دو روز گذشته می‌تواند نقطه عطفی در روابط دو کشور باشد، گفت: ضمن اینکه برخی تفاهم‌نامه های مهم همکاری دو کشور آماده شده است که در سفر قریب‌الوقوع رئیس جمهور به عراق به امضا خواهند رسید.

وزیر اقتصاد در ادامه گفت: ششمین دور از اجلاس کمیسیون مشترک ایران و عراق با همگرایی بالای دو کشور به پایان خود رسید. گام عملیاتی بسیار مهمی برای به نتیجه رساندن توافقات دورهای قبلی اجلاس برداشته شد. برای آنکه بتوانیم در جلسه مشترک مقامات عالی دو کشور دستاوردهای اقتصادی مهمی را بهره‌برداری کنیم، توافقات خوبی انجام شد. بر همین اساس شش کمیته تخصصی بین کارشناسان دو کشور تشکیل و موارد مختلف را بررسی کرد.

پیش‌بینی وزیر تجارت عراق از اجرای پروژه‌های مشترک

اثیر داود سلمان وزیر تجارت عراق نیز در این اجلاس گفت: پیوندهای دو کشور ایران و عراق عمیق است. ظرفیت خوبی برای همکاری دو کشور وجود دارد. ضمن اینکه منافع مشترک و روابط مستحکم اجتماعی بین دو کشور برقرار است. همه این مواردی دلیلی است برای توسعه همکاری‌های اقتصادی دو کشور.

وی ادامه داد: در صدد ایجاد پروژه‌های مشترک تخصصی در دو کشور هستیم. امیدوار هستیم این پروژه‌ها با کمک نهادهای ایرانی و عراقی و به ویژه فعالیت‌های بخش خصوصی، به درستی پیش برود. امیدوار هستیم که سطح روابط تجاری دو کشور تا حدی که آرزوی دو کشور است افزایش پیدا کند. در این رابطه باید بر سیاست‌های همگون دو کشور تاکید کرد.

اثیر داود با اشاره به اینکه ایران دومین شریک تجاری عراق است گفت: برنامه دولت فعلی عراق گشودن زمینه‌های همکاری با کشورهای همسایه و استفاده از ظرفیت‌های دو کشور است. ملاقات‌هایی با بازرگانان بخش خصوصی ایران خواهیم داشت و صحبت‌های آنان را گوش خواهیم داد. با وزیر و معاون اول رئیس جمهور توافق کردیم تا در پرتو این مکانیزم یک تاجر ایرانی بتواند وارد بازار عراق شود.

وی افزود: ما به فراهم کردن شرایط سرمایه‌گذاری در عراق توجه داریم. در عراق شاهد ساخت و بازسازی‌های مسکونی هستیم و ایران باید در این کار سهم داشته باشد. در این زمینه نیز توافقنامه‌ای امضا شده است. انتظار ما این است که بتوانیم از یک شریک قدرتمند در این زمینه استفاده کنیم. شیوه کار ما آشکار و واضح است و تنها می‌خواهیم در زمینه عملکرد هماهنگ باشیم.

مقدمات سه ماهه برای اجلاس ششم

علی فکری رئیس سازمان سرمایه‌گذاری های خارجی ایران نیز در ششمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری ایران و عراق گفت: طی یک سال گذشته شاهد نتایج مثبتی در حوزه تجارت، صدور خدمات فنی و مهندسی بودیم که از جمله نتایج نشست سال گذشته بود. از جمله مواردی که در نشست قبلی مورد توافق دو طرف قرار گرفت، می‌توان به پروژه شهرک صنعتی مشترک و آغاز پروژه راه آهن شلمچه به بصره اشاره کرد.

وی اظهار کرد: در اجلاس کمیسیون مشترک فعلی که مقدمات آن از سه ماه قبل آغاز شد، طرفین ضمن بررسی و تبادل نظر بین موضوعات مختلف گفتگو کردند. موارد در شش کمیته تخصصی مورد بررسی و توافقات انجام شد.

کد خبر 6098823 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • اجرای کامل مصوبات شورای توسعه تشکل های مردم نهاد قزوین
  • حضور مداحان قزوینی در همایش ملی «الی الحبیب»
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • درخشش مربی قزوینی در مسابقه عکس سال
  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • همراه با خبر‌های ورزشی هفدهم اردیبهشت استان قزوین 
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • زائران ایرانی آماده حج تمتع شدند + تصاویر