Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونای کشور گفت: کرونا یک بیماری تهدید گر، خطر آفرین و تهدید زیستی پر هزینه است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، سردار محمد حسین سپهر گفت: همه گیری کرونا جهان را در عرصه‌های مختلف وارد بحران کرد که رکود اقتصادی از جمله این بحران‌ها بود، در کشور ما یک روز تعطیلی بازار معادل خسارت ۳۰ هزار میلیارد تومانی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: ما دوران پسا کرونا نداریم و این بیمار وجود دارد، همچنین تهدید‌هایی بیشتری وجود دارد که باید آماده باشیم. با موافقت رئیس جمهور قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا قرار است به قرارگاه ملی مقابله با تهدیدات زیستی تبدیل شود.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونای کشور گفت: این همایش الزامات تولید سند امنیت روان و معنوی جامعه است لذا باید سند جامع برای ستاد ملی ایجاد شود که مبنای تصمیم گیری‌ها و اقدامات عملیاتی و راهبردی ستاد ملی مقابله با تهدیدات زیستی است. اگر این سند به درستی تدوین شود ما جزو کشور‌های موفق دنیا خواهیم بود.

سردار سپهر افزود: در پایش از ۱۰۰ هزار بیمار کرونایی حدود ۴۹ درصد دارای اختلالات روانی بودند. در جامعه ما بیش از ۸۰ درصد افراد دچار اختلالات روانی شده اند. این مسئله خیلی مهم است، زیرا جامعه بسیار آسیب پذیر شده است.

او تاکید کرد در بحث امنیت روانی و اجتماعی جامعه ۲۰ مسئله مطرح است. در عصر رسانه، فناوری و فضای مجازی باید از این فرصت برای افزایش امنیت روانی استفاده شود.

وی گفت: در دولت الکترونیک سامانه ایران من وزارت کشور سومین محصول کاربردی است که بیش از دو میلیارد و دویست بار از این سامانه استعلام گرفته شده است که نشانه تحول در دولت الکترونیک است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: اختلالات روانی کرونا ستاد ملی مقابله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۱۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد ما برای ارتقاء بهداشت روانی باید جامعه‌محور شود

ایسنا/خراسان رضوی رئیس شورای استانی خراسان رضوی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: رویکرد پیش روی ما برای رشد دادن و زمینه‌سازی برای ارتقاء بهداشت روانی و پیشگیری از آسیب‌های متعدد از جمله تغییر سبک زندگی، اگر جامعه‌محور نشود، در پیشگیری و حل بحران‌ها موفق نخواهیم بود.

سید محسن اصغری نکاح امروز، ۷ اردیبهشت‌ماه در همایش روز روانشناسی و مشاوره با شعار «روانشناسی در خدمت جامعه» که در مرکز همایش‌های شهدای سلامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: امروزه در پزشکی، سبک زندگی و پیشگیری و آسیب‌زدایی مبتنی بر آن جزء محورها و راهبردهای اساسی شده است. نمی‌توانیم با مسائل عاطفی، هیجانی و روانشناختی سر و کار داشته باشیم اما سراغ سبک زندگی نرویم؛ نمی‌توانیم روانشناس باشیم و برای شناخت چالش‌های روانشناختی جامعه تنها در کلینیک بنشینیم.

وی افزود: رویکرد پیش روی ما برای رشد دادن و زمینه‌سازی جهت ارتقاء بهداشت روانی و پیشگیری از آسیب‌های متعدد از جمله تغییر سبک زندگی، اگر جامعه‌محور نشود، در پیشگیری و حل بحران‌ها موفق نخواهیم بود.

رئیس شورای استانی خراسان رضوی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ادامه داد: راهبرد سازمان نظام روانشناسی جامعه‌محور بودن است و در این جامعه‌محوری تعامل با سازمان‌ها و نهادهایی که مسئولیت دارند جزء اساسی‌ترین موضوعات است.

اصغری نکاح اضافه کرد: استان خراسان رضوی یک کلان‌استان بوده و شورای استانی باید به صورت ویژه دیده شود. بیشترین حجم همکاران دارای عضویت، پروانه و کلینیک‌ها پس از تهران در خراسان بوده و اساتید بزرگی در خراسان و مشهد وجود دارند.

وی خاطرنشان کرد: ۷۹۶ نفر در استان در آزمون صلاحیت حرفه‌ای نمره قبولی کسب کرده‌اند و این افراد باید توسط شورای استانی خراسان رضوی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره مورد مصاحبه قرار بگیرند. رویکرد ما مشاوره همگانی بوده و جدا از نام دانشگاه‌ها و موسسات، صلاحیت‌های حرفه‌ای دیده می‌شود.

دانشیار گروه آموزشی روانشناسی مشاوره و تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: امروزه همکاران ما از نظر ارائه خدمات با توجه به هزینه‌های بسیار سنگین جاری جهاد می‌کنند. زمانی هویت روانشناسی را برای جامعه احراز می‌کنیم که خدمات ارزنده‌ای به جامعه بدهیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مناظره‌ای در مورد حجاب
  • تأمین امنیت روانی جامعه در اولویت دستگاه عدلیه است
  • لزوم همراهی علم و عمل در رشته‌های روانشناسی و مشاوره
  • وحدت در جامعه اسلامی مهم‌ترین رکن پیشرفت است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • وظیفه «هیئت»، مقابله با جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن است
  • جوانی جمعیت نجات دهنده کشور از آینده هولناک کهنسالی است
  • مبارزه جدی برای مقابله با فساد
  • رویکرد ما برای ارتقاء بهداشت روانی باید جامعه‌محور شود
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود