Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@03:27:20 GMT

تولید سالانه ۷۵۰ تن عسل در شهرستان دلفان

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۹۰۱۹۰۵

تولید سالانه ۷۵۰ تن عسل در شهرستان دلفان

اصغر قهرمانی فرماندار شهرستان دلفان در حاشیه جشنواره تخصصی زنبور عسل که در شهرستان دلفان برگزار شد، اظهار داشت: شهرستان دلفان شهرستان کوچکی است که تعدادی از مردم این شهرستان به پرورش زنبور عسل روی آورده‌اند.

او افزود: روستای کفراج شهرستان دلفان به عنوان پایلوت و بزرگترین کلونی تولید عسل و پرورش زنبور عسل در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندارشهرستان دلفان عنوان کرد: در روستای کفراج شهرستان دلفان سالانه ۷۵۰ تن عسل با کیفیت بسیار عالی تولید می‌شود همچنین میانگین تولید عسل در هر شهرستان نسبت به استان و بسیاری از استان‌های کشور بیشتر است.

قهرمانی در رابطه با اقدامات صورت گرفته جهت توسعه ظرفیت تولید عسل در شهرستان دلفان بیان کرد: با توجه به وجود جنگل‌ها، مراتع بسیار وسیع و آب و هوای ییلاقی شهرستان دلفان ظرفیت بسیار بالایی جهت پرورش زنبور عسل وجود دارد و مسئولان در این زمینه حمایت می‌کنند.

اوگفت: در روستای کفراج شهرستان دلفان که قطب تولید عسل است در مدتی که بنده مشغول خدمت هستم نه برای اشتغال و دریافت جهت اشتغال مراجعه نکرده و به صورت خودجوش به پرورش زنبور عسل روی آورده‌اند.

فرماندار شهرستان دلفان تصریح کرد: روستای کفراج شهرستان دلفان بیش از هزار نفر جمعیت دارد که به پرورش زنبور و تولید عسل مشغول هستند، البته این ظرفیت در سایر روستا‌های شهرستان دلفان وجود دارد که به تولید و پرورش عسل بپردازند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عسل جشنواره روستای کفراج شهرستان دلفان پرورش زنبور عسل تولید عسل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۱۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ مدرسه خیر ساز در جوادآباد ورامین افتتاح می‌شود

ایسنا/تهران رئیس اداره آموزش و پرورش بخش جوادآباد شهرستان ورامین از افتتاح ۲ مدرسه خیر ساز خبر داد.

عابده مرادی رئیس اداره آموزش و پرورش بخش جوادآباد در گفت وگو با خبرنگار ایسنا (امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) از پروژه‌های عمرانی در دست اجرا برای توسعه مراکز آموزشی این بخش خبر داد و تصریح کرد: در کل کشور پروژه‌های خیرساز توسط افراد خیر با هدف نوسازی و بهسازی مدارس ساخته می‌شوند که این پروژه‌ها موفقیت آمیز هستند.

مرادی از پروژه‌های در دست اقدام تحت مدیریت خود اظهار کرد: با هدف محرومیت‌زدایی، مدرسه خیر ساز فریده اعرابی قلعه بلند در مهرماه ۱۴۰۲ افتتاح شده است.

این مسئول عنوان کرد: دبیرستان خیرساز ۳ کلاسه روستای هفت جوبه تا مهر ماه ۱۴۰۳ آماده می شود و دبستان ۳ کلاسه خیرساز مشارکتی فاطمه نوید در روستای نجف آباد ساخته و آماده بهره‌برداری است.

رئیس اداره آموزش و پرورش جوادآباد گفت: تفاهم‌های ساخت دبیرستان ۱۲ کلاسه خیرساز مشارکتی پسرانه شهید تات، تفاهم ساخت دبستان ۶ کلاسه خیرساز شهید موسوی روستای دمزآباد و تفاهم ساخت دبستان خیرساز ۳ کلاسه در روستای ظهیرآباد در حال پیگیری است.

مرادی عنوان کرد: تفاهم ساخت دبستان ۳ کلاسه خیرساز شهید اردستانی در روستای حسن آباد در حال انجام است.

رئیس اداره آموزش و پرورش بخش جوادآباد گفت: مدرسه کوه گچ روستای حسن آباد با مشکلاتی در روند ساخت این مدرسه بوجود آمد، در آذرماه گذشته با رفع موانع، پروژه احداث مدرسه شروع شده است.

وی گفت: این پروژه خیر ساز بوده که خیر به واسطه مشکلات پیش آمده، به خیر دیگری واگذار شد.

این مسئول تصریح کرد: انجام تفاهم با خیر مدرسه ساز، پروسه تایید مالکیت دولت بر ملک مورد نظر، فرایند تعیین مختصات برای نقشه‌برداری، طراحی سایت پلان، تخریب ساختمان اصلی، تخریب دیوارهای نا ایمن و بازدید مهندسان نوسازی مدارس استان برای تخصیص نقشه از اقدامات اولیه برای مدرسه روستای حسن آباد است.

مرادی گفت: خاک برداری کف زمین به تعداد ۷۰ کامیون که هفته‌ها طول کشیده است.

رئیس آموزش و پرورش جواد آباد ادامه داد: ساخت اتاقک نگهبانی، گودبرداری محل دیوارها، بتون مگ، کف شناژ دیوارها و جابجایی سایت پلان با توجه به وجود چاه قنات در ضلع غربی زمین مدرسه از دیگر اقدامات این مدرسه خیرساز است.

مرادی در پایان تصریح کرد: برای کودکان این روستا تا تکمیل شدن مدرسه سرویس تهیه شده که هزینه رفت و آمد سرویس با آموز ش و پرورش می باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • دستگیری قاتل در کمتر از ۵ ساعت در دلفان
  • برگزاری همایش جهش تولید در دیم زار‌های روستای امام قیس شهرستان بروجن
  • ۲ مدرسه خیر ساز در جوادآباد ورامین افتتاح می‌شود
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • دستگیری قاتل کمتر از ۵ ساعت در دلفان
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور