Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصومه باقری و حسین دانش زوج میانسال البرزی حدود ۴۰ سال است که در عین سادگی، عاشقانه در کنار هم سه فرزند خود را به ثمر رسانده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  "تیتریک"؛ صدای زنگ خطر تجرد در سایه آمار پایین ازدواج در کشور به صدا درآمده است، سن ازدواج در سایه تبلیغات رسانه ای دشمن بالا رفته و کاهش فرزندآوری به آسیب جدی در جامعه تبدیل شده و تا پیری جمعیت فاصله چندانی باقی نمانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی از موضوع ازدواج سخن به میان می آید، جوانان از بیکاری، قیمت بالای مسکن و هزینه های بالای مدیریت یک زندگی می گویند و مسئولین می توانند در کاهش این دغدغه ها نقش بی بدیلی ایفا کنند.   خبرنگار ما به سراغ یک زوج قدیمی و خوشبخت به نام های "حسین دانش" و "معصومه باقری" رفت.   حسین دانش در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: همسرم از اقوام نزدیک هستند و چون با هم نسبت فامیلی داریم با اخلاقیات یکدیگر آشنا بودیم و صحبت های اولیه با بزرگترهای خانواده صورت گرفت و من و همسرم تا قبل از توافق قطعی همدیگر را ندیدیم.   وی ادامه داد: با جواب مثبت همسرم، مراسم عقد برگزار شد و بعد از چند ماه، زندگی مشترک را با سفر به مشهد آغاز کردیم.   دانش افزود: همیشه سعی کردم در زندگی مشترک، مسئله ای را از همسرم پنهان نکنم.   معصومه باقری تصریح کرد: خوشبختی زمانی حاصل می شود که زن و مرد در زندگی مشترک احساس آرامش، امنیت، شادی و آسایش کنند.   وی گفت: در همه زندگی ها سختی و مشکلات وجود دارد فقط با تفاهم است که می توان از این مشکلات با موفقیت و رضایت عبور کرد.   باقری ادامه داد: قهر و آشتی نمک زندگی است، اما باید حرمت ها حفظ شود و دلخوری ای ایجاد نشود و با محبت به همدیگر این مشکل برطرف شود.   وی تاکید کرد: اختلافات زمانی آغاز می شود که دلخوری ها روی هم ریخته شود و هیچ یک از زوجین تلاشی برای از بین رفتن آنها انجام ندهد.   باقری افزود: من زمانی که ازدواج کردم ۱۶ سالم بود و همسرم ۲۵ سال سن داشت، ایشان درک بالایی داشتند و من بسیار از ایشان آموختم و همیشه در مشکلات زندگی، بیشتر سختی ها را خودشان به دوش می کشیدند و نمی گذاشتند من در سختی باشم، که همین جا از ایشان تشکر می کنم.   وی بیان کرد: منیت ها در زندگی زوجین جوان بالا رفته است و این مهم ریشه بسیاری از اختلافات در جامعه است.   حسین دانش در خاتمه خاطرنشان کرد: ما در یک اتاق ۱۲ متری زندگی مان را آغاز کردیم و اکنون سه فرزند داریم و در طول این ۴۰ سال زندگی توانستیم یک خانه و ماشین برای خودمان تهیه کنیم و خدا را شکر زندگی رضایت بخشی داریم.   کلام آخر اینکه، در این هیاهوی رسم و رسومات تجملی و پر هزینه می توان همانند این زوج البرزی، بسیار ساده و زیبا زندگی مشترک خود را زیر یک سقف آغاز کرد و برای داشتن یک زندگی خوشبخت، تجملات را کنار گذاشت و با "ما بودن" زندگی را ساخت.    

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: زندگی مشترک حسین دانش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۱۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است

به گزارش قدس خراسان، انسیه خزعلی عصر جمعه در مراسم بیست چهارمین همایش مدیران بنیاد بین‌المللی خیریه آبشار عاطفه‌ها در مشهد با اشاره به عوامل فرهنگی مؤثر در سقط جنین در کشور اظهار کرد: طبق پژوهش‌های انجام شده اعتقاد به فاصله‌گذاری بیشتر بین بچه‌های متولد شده، تمایل به فرزند کمتر، تحصیل و شاغل بودن والدین برخی تفکرات حاکم همچون فرزند کمتر، زندگی و آسایش بهتر و اینکه فرزند را مانع و سد آزادی می‌دانند در سوق دادن برخی خانواده‌ها و زوجین به سمت سقط جنین تأثیرگذار است.
خزعلی افزود: البته که کار اقتصادی برای خانواده‌هایی که احساس می‌کنند امکان پرورش فرزند را ندارند نیز لازم است.
وی با توصیه به نهادهای حمایتی مانند مؤسسه خیریه آبشار عاطفه‌ها در جهت ضرورت شناسایی این خانواده‌ها و حمایت از آن‌ها از طریق بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها وغیره افزود: صحبت و حمایت از این خانواده به مراتب سهل‌تر و سریع‌تر از انجام هزینه در جهت درمان ناباروری است، اگرچه درمان‌های ناباروری هم در جای خود باید انجام شود.
وی ادامه داد: اقدامات مراکز ناباروری ۳۰ درصد و شناسایی خانواده‌هایی که به سمت سقط جنین می‌رود تا ۵۰ درصد می‌تواند در افزایش جمعیت تأثیر مثبت داشته باشد.
وی بدون توضیحات بیشتر تصریح کرد: در زمینه آمار جمعیتی در شرایط بسیار بدی قرار داریم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه مؤسسات خیریه با فراهم کردن زمینه اشتغال برای افراد محروم و نیازمند می‌تواند در جهت تحقق شعار سال گام بردارند، گفت: حمایت از محرومان و نیازمندان وظیفه وجدان‌های بیدار است.
وی گفت: باید سعی شود که مشاوره‌ها به سمت آموزش و فرهنگ‌سازی بین زوجین و خانواده‌ها همیشه انجام شود و ارایه مشاوره به زوجین را تنها محدود به مواقع و شرایط بروز اختلافات ندانیم.
معاون امور زنان رئیس جمهوری بیان کرد: ارتقای فرهنگ و ترویج فرهنگ صحیح استفاده از رسانه، نوع مد و پوشش و البته فرهنگ تغذیه و سلامت لازمه‌های خانواده امروز است.
وی ارایه خدمات مشاوره رایگان به زوجین جوان را یکی از دغدغه‌های این معاونت دانست و گفت: باید در سال نخست زندگی مشاوره رایگان برای تمامی زوجین جوان ارایه شود و برای زوجین دهک‌های یک تا هفت نیز در سال‌های دوم تا چهارم زندگی مشترک این خدمات مشاوره به صورت رایگان عرضه شود.
وی در بخش پایانی سخنان خود کمک به مردم مظلوم غزه که زیربار نسل کشی و جنایت از بین ‌می‌روند را یادآور شد و گفت: آن‌هایی که در مقابل این جنایات سکوت می‌کنند در حقیقت انسانیت را نفی می‌کنند و آن‌ها که با وجدان بیدار حمایت می‌کنند، جوانه‌های ظهور را زنده می‌کنند.


 

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سلامت از ارکان اصلی خوشبختی و بهروزی/ خانواده سلامت محور «زندگی زیسته» سالمی دارد
  • آغاز زندگی مشترک دو زوج ناشنوا در سلامت شهر
  • عروسی‌هایی بدون تالار و تشریفات
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است
  • استرس یکی از مهمترین عوامل از بین رفتن آرامش در کانون خانواده است
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • شناسه یکتا مهمترین راهکار برای مقابله با عوامل اقتصاد پنهان
  • ادعای جنجالی ایران‌اینترنشنال؛ سردار علیرضا عسگری کیست و کجا زندگی می‌کند؟
  • آغاز واکسیناسیون حجاج البرزی