Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به جنگ اوکراین و خطر کمبود انرژی ناشی از تحریم‌های روزافزون علیه روسیه، دولت آلمان از امروز (پنج شنبه) اقدامات ریاضتی را در سراسر کشور برای صرفه جویی در مصرف انرژی اعمال کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "هامبورگر ابند بلات"، جنگ اوکراین و افزایش قیمت انرژی ناشی از آن نگرانی ها درباره کمبودها بخصوص در فصل سرما را افزایش داده و کشورهای اروپایی از جمله آلمان برای مقابله با این کمبودها و صرفه جویی در مصرف انرژی اقدامات ریاضتی را در دستور کار قرار داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته روزنامه "هامبورگر ابند بلات" آلمان از امروز (اول سپتامبر) در آلمان نیز این قواعد ریاضتی به اجرا در خواهد آمد. از اول سپتامبر، مقررات متعددی برای صرفه جویی در مصرف انرژی اعمال می شود و این اقدامات تقریباً همه را تحت تأثیر قرار می دهد.

در ادامه این گزارش آمده است: به دلیل جنگ اوکراین، مسئله تامین انرژی در آلمان بسیار مهم است. برای پشت سر گذاشتن زمستان، مقررات جدیدی از اول سپتامبر در این کشوراعمال می شود که یک هدف را دنبال می کند و آن صرفه جویی در انرژی به منظور مستقل شدن بیشتر از روسیه، به ویژه در زمینه تامین گاز است.

بر اساس قواعد جدید، حداکثر دمای 19 درجه سانتیگراد در ساختمانهای عمومی اعمال می شود و پوشیدن ژاکت در زمستان توصیه می شود.

به ویژه راهروهای این ساختمان ها کاملاً بدون گرمایش باقی می مانند و این مسئله همچنین در مورد سالن های بزرگ، محل های تردد و اتاق های فنی صدق می کند.

بر اساس قواعد جدید بناهای تاریخی در آلمان دیگر روشن نمی شوند.

تابلوهای نئون فقط از ساعت 4 بعد از ظهر تا 10 شب روشن می شوند. درهای مغازه در اماکن تجاری دارای گرمایش نباید به طور دائم باز بماند.

آبگرمکن های آنی یا مخازن ذخیره آب گرم در جایی که عمدتاً برای شستن دست ها استفاده می شوند خاموش می شوند.

هدف کلی رابرت هابک ، وزیر اقتصاد آلمان صرفه جویی 20 درصدی در مصرف گاز یعنی 10.8 میلیارد یورو است. علاوه بر اقدامات کوتاه مدت، مقررات بیشتری برای یک دوره 24 ماهه از اول اکتبر به این قواعد اضافه می شود.

دولت تنها استثنائاتی را برای خدمات پزشکی، تسهیلات معلولین و پرستاری، مهدکودک ها، و مدارس قائل شده است. همچنین روشنایی بیرونی ممکن است در جایی که برای ایمنی ترافیک یا مقابله با سایر خطرات استفاده می شود، روشن بماند. به عنوان مثال، این امر در مورد رسانه های تبلیغاتی روشن در پناهگاه های مسافران، اتاق های انتظار، ایستگاه ها یا زیرگذرهای راه آهن صدق می کند.

برخی از قراردادهای اجاره دارای بندهایی هستند که حداقل دما را تعیین می کنند. چنین تعهداتی به حالت تعلیق درآمده است وهر کسی که می خواهد گرمایش را کم کند باید این کار را انجام دهد.

بر اساس قواعد جدید، گرمایش استخرهای شنا و حمام های خصوصی، سرپوشیده یا روباز، از جمله استخرهای روی زمین، با گاز یا برق شبکه برق ممنوع است. کاربردهای درمانی و استخرهای تجاری مستثنی هستند.

همچنین از اول اکتبر، دولت در نظر دارد تعهدی را برای آزمایش و بهینه سازی سیستم های گرمایشی معرفی کند. بر این اساس تمام مالکان ساختمان ها باید ظرف دو سال گرمایش گاز خود را بررسی کنند. صاحبان ساختمان های بزرگ با منبع حرارت مرکزی مبتنی بر گاز طبیعی باید حداکثر تعادل هیدرولیکی را انجام دهند. این امر برای شرکت ها و ساختمان های عمومی از 1000 متر مربع و ساختمان های مسکونی از شش واحد بیشتر اعمال می شود. همچنین شرکت هایی با مصرف انرژی ده گیگاوات ساعت یا بیشتر در سال موظفند اقدامات کارآمدی مانند جایگزینی روشنایی با LED را انجام دهند.

دولت فدرال آلمان، همچنین در حال حاضر در حال بررسی امنیت منبع تغذیه در یک تست استرس با چشم انداز زمستان آینده است. بر این اساس، دولت می خواهد تصمیم بگیرد که آیا سه نیروگاه هسته‌ای باقیمانده که قرار است بر اساس طرح های از قبل برنامه ریزی شده در پایان سال تعطیل شوند، باید کمی بیشتر کار کنند یا خیر.

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، سه نیروگاه هسته‌ای آخر آلمان در 31 دسامبر سال جاری میلادی باید کار خود را متوقف کند. قطع تدریجی انرژی هسته‌ای، که پس از فاجعه رآکتور هسته‌ای در فوکوشیمای ژاپن در سال 2011 در آلمان آغاز شد، حالا می تواند حداقل به طور موقت با توجه به جنگ در اوکراین روند معکوسی پیدا کند.

"کریستین لیندنر"، وزیر دارایی فدرال آلمان هم اخیرا در این باره گفته است: پیش بینی می کند که کمبود جدی برق وجود دارد، که باید با کمک انرژی هسته‌ای نیز با آن مبارزه کرد. وی تاکید کرد: برخی از شهرهای ما تاریک تر خواهند شد، زیرا باید در مصرف برق صرفه جویی کنیم. اما در چنین شرایطی، ما از گزینه های ایمن و سازگار با آب و هوا برای تولید برق مانند انرژی هسته‌ای چشم پوشی می کنیم؟ این من را متقاعد نمی کند.

آلمانی‌ها انتظار دارند اوضاع اقتصادی بدتر شودافزایش مجدد نرخ تورم در آلمان به مرز 8 درصد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان اخبار آلمان صرفه جویی در مصرف انرژی اعمال می شود ساختمان ها بر اساس هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۲۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده

بهره‌وری انرژی برای آینده‌ای پایدار حیاتی است، با این حال افزایش بیش‌ازحد استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر بدون وجود زیرساخت‌های کارآمد و مدیریت مصرف، جهان را با مشکلات بسیار مواجه می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، اتلاف انرژی یک مشکل بزرگ است و حدود سه‌چهارم انرژی جهانی به دلیل سیستم‌ها یا زیرساخت‌های ناکارآمد و رفتارهای مصرف نادرست هدر می‌رود. بهره‌وری انرژی اغلب به نفع افزایش ظرفیت انرژی تجدیدپذیر نادیده گرفته می‌شود، حال آن‌که بهبود آن و کاهش اتلاف انرژی می‌تواند انتشار کربن را پایین آورد، در هزینه‌ها صرفه‌جویی کند و بار تولید انرژی سبز را کاهش دهد. از آنجا که دولت‌ها بر توسعه ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر خود تمرکز می‌کنند، بسیاری از آن‌ها یک عنصر حیاتی برای تقویت امنیت انرژی پاک یعنی مدیریت زباله‌های انرژی را نادیده می‌گیرند.

دردسرهای افزایش اتکا به انرژی‌های تجدیدپذیر

کشورها در سراسر جهان باید سیستم‌های موجود خود را اصلاح کنند تا اطمینان حاصل شود که انرژی در حمل‌ونقل و استفاده از بین نمی‌رود و شبکه‌های برق آماده پذیرایی از پروژه‌های انرژی پاک جدید می‌شوند که انتظار می‌رود طی دهه‌های آینده ارائه شوند.

این توسعه نیازمند تمرکز بیشتر بر کاهش اتلاف انرژی به جای افزایش ظرفیت انرژی تجدیدپذیر است، زیرا جایگزینی انرژی‌های فسیلی با انرژی‌های تجدیدپذیر بدون توجه به کارآمدی و کاهش مصرف در عمل بی‌فایده خواهد بود. یکی از موارد مشکل‌ساز در این زمینه برای اروپا، عرضه بیش از حد پنل‌های خورشیدی از چین به‌دنبال افزایش اهداف ظرفیت انرژی خورشیدی خود توسط دولت‌ها است.

چین در تولید مقادیر زیادی پنل با هزینه کم بسیار موفق بوده است. این امر به تولید بسیار کمتر پنل‌های خورشیدی در مناطق گران‌تر مانند اروپا و اتکای بیشتر به چین برای تهیه پنل‌های خورشیدی در سراسر جهان منجر شده و رقابت تولیدکنندگان داخلی را با مشکل مواجه کرده است. به این ترتیب دولت‌ها به فکر وضع تعرفه‌هایی بر صادرات انرژی‌های تجدیدپذیر چین هستند که به زودی به ایالات متحده نیز راه پیدا خواهد کرد.

انتظار می‌رود چین مقادیر زیادی پنل‌های خورشیدی را به کشورهای سراسر جهان بفروشد و به آن‌ها امکان توسعه پروژه‌های انرژی خورشیدی کم‌هزینه را بدهد. این امر نشان‌دهنده پیشرفت چشمگیر در فناوری انرژی خورشیدی است، با این حال می‌تواند منجر به اتکای بیش از حد به افزایش ظرفیت به جای بهبود کارایی در تمام منابع انرژی و کاهش مصرف انرژی شود.

بهره‌وری انرژی از لحاظ تاریخی بیشترین سهم را در کاهش گازهای گلخانه‌ای به ارمغان آورده است. معرفی مجدد آن برای عصر انرژی‌های تجدیدپذیر و دستیابی به اهداف کربن‌صفر خالص تا سال ۲۰۵۰، بشر را قادر می‌سازد تا به این روند ادامه دهد.

برخورداری از شانس مبارزه با تغییرات آب‌وهوایی و پای‌بندی به توافق‌نامه پاریس در سال ۲۰۱۵ برای رسیدن به هدف کربن‌صفر خالص و حفظ گرمایش جهانی به زیر ۱.۵ درجه سانتی‌گراد، نیازمند بهره‌وری انرژی است. بهره‌وری انرژی می‌تواند یک‌سوم صرفه‌جویی کربن مورد نیاز را تا رسیدن به کربن‌صفر خالص تأمین کند و با برق‌رسانی هرچه بیشتر سیستم انرژی خود، ایجاد انعطاف‌پذیری در عرضه، تقاضا و ذخیره‌سازی انرژی و استفاده مجدد از گرمای اتلاف‌شده، کارایی انرژی را افزایش می‌دهد.

بهره‌وری انرژی در اروپا

مهندسی سیستم انرژی آینده نشان می‌دهد که اتحادیه اروپا و بریتانیا ممکن است بتوانند با به حداکثر رساندن پتانسیل تقاضا، هزینه‌های اجتماعی سالانه ۱۱.۲ میلیارد دلاری را تا سال ۲۰۳۰ و ۱۶.۶ میلیارد دلاری را تا سال ۲۰۵۰ کاهش دهند. این انعطاف‌پذیری به این مناطق کمک می‌کند تا انتشار گاز کربن‌دی‌اکسید خود را تا حدود ۴۰ میلیون تن کاهش دهند و تولید برق از گاز طبیعی را به میزان ۱۰۶ تراوات ساعت یا حدود یک‌پنجم مصرف گاز طبیعی اتحادیه اروپا برای تولید برق نسبت به سال ۲۰۲۲ کاهش دهد. انتقال از سوخت‌های فسیلی به یک سیستم کاملاً الکتریکی می‌تواند تا ۴۰ درصد از مصرف انرژی نهایی را کاهش دهد.

بهره‌وری انرژی در فناوری‌های نوظهور

اطمینان از بهره‌وری انرژی در فناوری‌های نوظهور نیز بسیار مهم است. بازار هیدروژن با سرعتی بالا در حال رشد است، زیرا دولت‌ها و شرکت‌ها در سراسر جهان به دنبال جایگزین‌های سوخت پاک‌تر برای نیرو دادن به صنایعی مانند تولید و هوانوردی هستند. تبدیل انرژی تجدیدپذیر به هیدروژن از طریق الکترولیز به مقادیر زیادی انرژی نیاز دارد که بسیاری معتقدند بهتر است به‌طور مستقیم به‌عنوان برق مورد استفاده قرار گیرد. بنابراین جهان باید فناوری‌های الکترولیز با راندمان بالا را برای بهبود فرآیند تبدیل و تمرکز بر کاهش تقاضا برای هیدروژن توسعه دهد. به این ترتیب یکپارچه‌سازی استراتژیک بخش‌هایی که گرمای اضافی را برای کاهش تقاضای انرژی و افزایش کارایی به کار می‌برند، ممکن و ضروری است.

تا پایان دهه تا ۵۳ درصد از انرژی ورودی جهانی به‌عنوان گرمای اضافی هدر می‌رود، اما این گرما می‌تواند برای تأمین انرژی ماشین‌آلات و همچنین گرمایش ساختمان‌ها و آب استفاده می‌شود.

سیستم‌های انرژی موجود در سطح جهانی بسیار ناکارآمد هستند و تقاضای انرژی در جهان همچنان در حال افزایش است. بنابراین، دولت‌ها در تلاش هستند تا به سرعت منابع انرژی موجود را با انرژی‌های تجدیدپذیر جایگزین کنند تا از تلاش‌های کربن‌زدایی حمایت کنند. در این میان برای کاهش ناکارآمدی‌ها و مهار مصرف غیرضروری انرژی، کار چندانی انجام نمی‌شود. بهبود بهره‌وری انرژی و کاهش استفاده بیش از حد به کاهش انتشار کربن و همچنین کاهش بار دولت‌هایی که به دنبال افزایش تولید انرژی سبز با سرعتی ناپایدار هستند، کمک می‌کند.

کد خبر 748687

دیگر خبرها

  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • صرفه جویی ۲/۵ میلیارد تومانی نیروگاه رامین اهواز با بازسازی دستگاه جت پرشر دیزل