Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@04:11:53 GMT

شناسایی ۶ محله کم برخوردار در محله کمالشهر

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۹۰۲۹۰۵

شناسایی ۶ محله کم برخوردار در محله کمالشهر

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، مجتبی عبداللهی، استاندار البرز، در جلسه قرارگاه اجتماعی استان با موضوع بررسی و رسیدگی به مشکلات محله امیر المومنین در کمالشهر اظهار داشت: از ۶۶ محله کم برخوردار در استان، ۶ محله در شهرک امیر المومنین شهر کمالشهر وجود دارد و به منظور توانمندسازی این محلات می بایست از همکاری و تعامل همه دستگاههای ذی ربط بهره مند شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه از ظرفیت ورزشکاران وخیرین و نهاد های مردم نهاد در استان در اجرای توانمندسازی محلات کم برخوردار استفاده می شود، افزود: توانمند سازی محلات کم برخوردار مستلزم هم افزایی و هماهنگی سازمان های ذیربط است. 

استاندار البرز با بیان اینکه موضوع سلامت یکی از اساسی‌ترین مسائل کشور است و باید در محلات کم برخوردار به این مهم توجه ویژه‌ای شود، افزود: در این محلات بحث بهداشت و درمان، خانه سلامت هماهنگ شود. 

عبداللهی گفت: بر اساس ماموریت‌های محوله نسبت به شناسائی دقیق مسائل و مشکلات اجتماعی و توانمندسازی محلات اقدام لازم صورت گیرد. 

استاندار در ادامه اضافه کرد: با توجه به گزارش هایی که در این نشست توسط مسئولین ذی ربط ارائه شد، مسائل مربوط به مسکن، اشتغال، آموزش و بهداشت و سلامت مهمترین محورهای محله کم برخوردار امیر المومنین است و با هماهنگی های به عمل آمده با برنامه ریزی مدون نسبت به رفع آنها در این محله اقدام شود.

وی تاکید کرد: در شناسایی مشکلات، دستگاه‌های اجرایی که تکلیف قانونی دارند با ذینفعان محلی و مشارکت شهروندان باید در محلات هماهنگ عمل کرده و اقدامات خود را با هدف رفع محرومیت انجام دهند.

عبداللهی همچنین دستورات لازم را جهت بررسی مطالبات مردم محله شهرک المومنین به منظور رفع کمبود‌ها و نارسایی‌های موجود در این محله صادر کرد وبا تاکید برجمع آوری معتادان متجاهراین محله ابراز داشت: اداره‌کل و مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای استان، با تمام ظرفیت خود ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی در این مناطق را به کار گیرد تا با اشتغال‌آفرینی و رونق کسب‌وکار، به کاهش آسیب‌های ناشی از فقر و بیکاری در این منطقه کمک نماییم.

وی در این راستا دستور داد بر اساس نیازسنجی در این مناطق، با راه‌اندازی خانه‌های مهارت و اجرای دوره‌های مهارتی نوین، شرایط ایجاد و رونق کسب‌ و کار و در نتیجه کاهش آسیب‌های اجتماعی در این مناطق را فراهم کنند. 

گفتنی است در این نشست ایجاد اشتغال، کاهش فقر، توانمند سازی و ایجاد دسترسی آسان جهت اجرای مشاغل کوچک و خانگی، جمع آوری معتادین متجاهر، نبود فرهنگسرا و کتابخانه، سالن ورزشی و... از مهمترین محور‌های مشکلات محله شهرک امیر المومنین عنوان و بررسی شد.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: قرارگاه اجتماعی کم برخوردار حاشیه نشین امیر المومنین کم برخوردار محله کم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۲۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد

ایسنا/اردبیل مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل گفت: مساجد می توانند نقش مهمی در بحث عدالت فرهنگی و گسترش برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات داشته باشند.

مصطفی آمون، ۱۱ اردیبهشت در جلسه کارگروه تخصصی غنی سازی اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی مناسب برای نوجوانان و جوانان در ایام تابستان، اظهار کرد: جریان سازی، پشتیبانی و نظام مند کردن فعالیت های تابستانی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل در این کارگروه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل تصریح کرد: برنامه ریزی خلاقانه و طرح ایده های جدید برای اوقات فراغت موجب بهره مندی هر چه بیشتر نوجوانان و جوانان از برنامه های تابستانی خواهد شد.

وی اظهار کرد: مساجد می توانند نقش مهمی در بحث عدالت فرهنگی و گسترش برنامه های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات داشته باشند.

آمون خاطرنشان کرد: فضای معنوی مساجد می تواند تاثیر عمیقی در گسترش برنامه های فرهنگی و تربیتی در بین جوانان و نوجوانان داشته باشد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان به شبکه عظیم کانون‌های فرهنگی هنری مساجد نیز اشاره کرد و افزود: امروز بیش از ۶۵۰ کانون فرهنگی هنری در سطح استان اردبیل می‌توانند به عنوان پاتوق فرهنگی و تربیتی نوجوانان و جوانان نقش مهمی در اجرای برنامه های تابستانی و غنی سازی اوقات فراغت آنها داشته باشند.

آمون، توسعه تعاملات و بهره مندی از ظرفیت های دستگاه های فرهنگی و اجرایی برای هر چه باشکوه تر برگزار شدن طرح «مسجد، کانون نشاط» را بسیار مهم دانست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شناسایی و پلمب دو واحد غیرمجاز در محلات
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم
  • ضعف شدید پیشاهنگی کرج در زیرساخت‌های شهری
  • غرق شدن جوان محلاتی در استخر آب
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • دستگیری شرور تیرانداز محله بی‌سیم تهران 
  • دستگیری شرور و عامل تیراندازی در محله بی‌سیم تهران
  • مروری بر چند خبر کوتاه از ورزش قزوین