Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دادگستری کرمان، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی در جمع خبرنگاران در رفسنجان افزود: بازرسی ها از واحدهای تولیدی و صنعتی به منظور بررسی ظرفیت ها و  عملکرد آنها انجام می شود.
وی یادآور شد: در طول سال به صورت مستمر گزارشاتی از عملکرد واحدهای بزرگ تولیدی را دریافت و بررسی می کنیم و در کنار این موارد ضمن انجام بازدیدهای میدانی، گزارش های رسیده از سازمان بازرسی نیز مورد بررسی و صدور دستورات مقتضی قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: اگر در یک مجموعه ای فساد از جمله فساد مالی شکل گیرد مهلک ترین ضربه به تولید آن مجموعه وارد می شود و به منظور پیشگیری از فساد، نظارت های قضایی به صورت مستمر انجام می شود.

حمیدی افزود: با بررسی های انجام شده از مجموعه مس سرچشمه مشخص شد مشکل خاصی که موضوع تولید این مجموعه را تهدید کند وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه در مجموعه مس سرچشمه مشکلی که به چشم بیاید وجود ندارد، یادآور شد: به صورت مستمر مسائل را رصد می کنیم و این واحد از واحدهای تولیدی سالمی است که به رفع مشکلات اقتصادی کشور و توسعه استان کمک می کند.

تشکیل کمیته حقیقت یاب سیل رفسنجان ضروری است

رییس کل دادگستری استان کرمان در بخش دیگری از سخنان خود بر تشکیل کمیته حقیقت یاب درباره سیل اخیر نیز تاکید کرد وگفت: در این سیل خسارت هایی به واحدهای مسکونی و تجاری وارد شده و برخی گزارش ها حاکی از مسدود بودن مسیرهای عبور رودخانه ها، وجود سد معبر و تصرف بستر رودخانه ها توسط افراد حقیقی و حقوقی بوده است.
حمیدی یادآور شد: این تصرفات موجب انحراف مسیر آب و ورود آن به داخل شهر شده بود که در این زمینه به دادستان رفسنجان ماموریت داده ام موضوع را از نظر حقوق عامه پیگیری کنند و هیات حقیقت یاب شکل گیرد؛ در صورت هرگونه ترک فعل با عوامل آن برخورد خواهد شد و در ادامه تیم های کارشناسی باید موارد مربوطه را رصد کنند تا جلو خسارت های بعدی گرفته شود. 
وی در ادامه یادآورشد: با برگزاری آزمون جذب کارکنان اداری قوه قضاییه ۱۳ نیروی اداری برای شهر رفسنجان تامین می شود و در زمینه جذب نیروی قضایی  نیز اقداماتی در دست انجام است.

به گزارش ایرنا رییس کل دادگستری کرمان همچنین در جمع مدیران مجتمع مس سرچشمه گفت: دستگاه قضایی بر مبنای بررسی ها ونظارت های خود، با هرگونه شایعه پراکنی علیه فعالیت های قانونمند واحدهای تولیدی نیز به میدان می آید و برخورد قانونی لازم را خواهد داشت که این امر معنای حقیقی حمایت از تولید است.

وی اظهارداشت: باید از صنعت و تولید در مقابل فساد و مفسده حفاظت و صیانت کنیم و در این زمینه مدیران صنعتی ومعدنی باید در مرحله اول خودمراقبتی داشته باشند تا در ادامه نظارت لازم بر زیرمجموعه نیز انجام شود؛ در این زمینه دستگاه های نظارتی نیز نظارت لازم را خواهند داشت.

حمیدی با اشاره به اینکه دستگاه قضایی در کنار حمایت از واحدهای صنعتی، نظارت را نیز مدنظر دارد گفت: نظارت ها باید به نحوی بازدارنده باشد که مجموعه های صنعتی و تولیدی از هر فسادی مبرا باشند.

برچسب‌ها مس سرچشمه کرمان دادگستری کل استان کرمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مس سرچشمه کرمان دادگستری کل استان کرمان مس سرچشمه کرمان دادگستری کل استان کرمان مس سرچشمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۴۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان

 اقبال حمیدی در آخرین روز از هفته زمین پاک در نشستی تخصصی با شهردار سنندج و مدیرکل امور شهری استانداری کردستان بیان کرد: تفکیک از مبدا زباله باید در اولویت مدیریت پسماند شهرداری قرار گیرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان اظهار کرد: بحث تفکیک زباله جزو مطالبات اصلی ما است که اگر این مسئله صورت نگیرد تعداد سگ‌های ولگرد نیز روزبه‌روز افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: در شهر‌های کردستان بحث تفکیک از مبدا زباله نهادینه نشده است و زباله‌تر و خشک با یکدیگر دفع شده است که موجب ایجاد مشکلاتی همچون افزایش بیماری‌ها می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: سایر استان‌های کشور به این مسئله پرداختند و جلوتر از ما هستند و کمتر درگیر مشکلات زیست‌محیطی می‌شوند.

حمیدی تاکید کرد: لازم است که شهرداری سنندج هرچه سریع‌تر نسبت به تفکیک از مبدا زباله اقدام کنند و برای آن برنامه داشته باشند.

شهردار سنندج نیز در این نشست با ارائه آمار و عملکرد کاری شهرداری در این مدت؛ خاطرنشان کرد: امور زیست محیطی شهری از اولویت کاری ماست.

انور رشیدی گفت: گسترش فضای سبز، پویش سنندج سبز، غرض ۴۰ هزار اصله نهال در نقاط مختلف شهر در سال ۱۴۰۲ و ایجاد زیر ساخت‌های زیست محیطی از مهمترین برنامه‌های شهرداری سنندج بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • واحدهای آلاینده سمنان زیر ذره‌بین دستگاه قضا
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌تعطیل کردستان شناسایی شود
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • شهروند خبرنگار،آلاینده های زیست محیطی کامیونها درپلدشت
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم