Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@02:40:32 GMT

خط کشتیرانی مستقیم چابهار به هند راه اندازی شد

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۹۰۴۲۷۷

خط کشتیرانی مستقیم چابهار به هند راه اندازی شد

به گزارش خبرگزاری فارس از چابهار، حسین مدرس خیابانی درجمع خبرنگاران اظهار داشت: بزرگترین و بی بدیل ترین ظرفیت استان بندر تجاری چابهار است که ما تلاش می کنیم تا به عنوان قطب سوم تجاری کشور ایفای نقش کند.

وی افزود: در حال حاضر تنها بندر اقیانوسی کشور که امکان بارگیری و پهلوگیری کشتی با تناژ بسیار بالای ۱۲۰ هزار تنی را در این بندر فراهم کرده چابهار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: ۷ پروژه به میزان ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار امروز به مرحله اجرا رسید و ۸۰ هزار تن  به مجموعه انبارش بندر چابهار اضافه شد، علاوه بر این  ۱۰۰ هزار تن دیگر نیز در دست اقدام است.

وی خاطرنشان کرد: سیلو هایی نیز به ظرفیت یک میلیون تن به بهره برداری می رسد، همچنین مخازن سوختی و فرآورده‌های نفتی خیلی خوبی از سوی بخش خصوصی و شرکت‌های بزرگی چون پالایش و پخش در حال اجراست که همه اینها به این دلیل است که بتوانیم از ظرفیت هشت و نیم میلیون تنی این بندر استفاده کنیم.

مدرس خیابانی بیان کرد: در پنج ماهه نخست سال ۱۴۰۱، ۴۰ درصد بیشتر از عملیات تخلیه و بارگیری سال قبل چابهار از ظرفیت این بندر استفاده شده است.

وی عنوان کرد: همه تلاش دستگاه‌های متولی در راستای این بوده که ظرفیت استفاده بندر چابهار به ۵ میلیون تن برسد البته ظرفیت این بندر ۳۰ میلیون تن است.

استاندار‌ سیستان و بلوچستان افزود: برنامه ما این است که طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با توسعه سواحل مکران بتوانیم ظرفیت بندر چابهار را ارتقا دهیم.

وی تاکید کرد: خط کشتیرانی مستقیم از طریق بندر چابهار به هند راه اندازی شد که ظرفیت خوبی برای گسترش تبادلات تجاری، مسافرتی و گردشگری ایجاد کرده که می‌تواند به ظرفیت های این بندر اضافه کند.

مدرس خیابانی ادامه داد: یک فروند کشتی پشتیبان نیز به منظور افزایش ظرفیت صید به منظور بهره برداری صیادان در آبهای دور آغاز به کار کرد.

وی بیان کرد: پروژه شش و نیم کیلومتری راه و طرح جمع آوری آب های سطحی نیز به بهره برداری رسید علاوه این پست تامین برق  و مخازن و انبارهای بندر چابهار نیز تأسیس شد.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: بندر چابهار فضایی مزین به مزیت های رقابتی و امن را برای جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی فراهم کرده لذا تلاش کردیم مجوزهای دست و پاگیر برای حضور بخش خصوصی در جهت استفاده از ظرفیت های بندر چابهار را از بین ببریم.

وی اظهارداشت: دسترسی به آب های آزاد، موقعیت استراتژیک به خودی خود می تواند سرمایه گذاران فراوانی را جذب کنند اما آنچه این بندر را رونق می‌دهد به سرمایه‌گذار بخش خصوصی و مردمی سازی اقتصاد است و این بزرگترین سیاست و راهبرد ما در استان نیز محسوب می‌شود.

مدرس خیابانی گفت: مرزهای طولانی استانی که ظرفیت تجاری خوبی به وجود آورده که ایجاد راه آهن می‌تواند این پازل را کامل کند.

وی تصریح کرد: راه آهن با ۶۲ درصد پیشرفت فیزیکی تا پایان سال ۱۴۰۲ تکمیل می شود.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: اولویت اول استان به عنوان یک استان پهناور ساحلی، مرزی و گردشگری بخش راه است که با تلاش های صورت گرفته ۱۵۰ کیلومتر به جاده های دو بانده ما اضافه شده همچنین ۷۰ کیلومتر دیگر تا اوایل آبان به این عدد اضافه می شود.

وی ادامه داد: به دلیل اولویت آب و راه عمده منابع اعتباری استان به این بخش اختصاص یافته به اضافه اینکه زیرساخت های پسکرانه بندر خشک و لجستیک ایرانشهر نیز انجام می شود.

مدرس خیابانی تاکید کرد: استان ما از دو مرز میرجاوه و ریمدان پذیرای زائران امام حسین (ع) است که پیش بینی می کنیم ۳۰۰ هزار نفر در این ایام وارد استان شوند.

وی خاطرنشان کرد: زیرساخت های خوبی در منطقه ریمدان ایجاد شده شامل احداث سرویس های بهداشتی، لکه‌گیری ۵۳ کیلومتر راه، تامین آب و‌  برق پایدار ایجاد شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: مهمترین چیزی که به مرز ریمدان رونق داده است ستاد مردمی اربعین با همکاری نهادهای انقلابی، نظامی، انتظامی، راهداری بنیاد علوی و برپایی موکب های پذیرایی زائرین است.

انتهی پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: مدرس خیابانی مرز ریمدان بندر چابهار استاندار سیستان و بلوچستان مدرس خیابانی بندر چابهار میلیون تن بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۴۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند

فرماندار شهرستان چالدران با اشاره به رایزنی با مقامات ترکیه گفت: راه‌اندازی بازارچه‌های مرزی در چالدران با جدیت بیشتر پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدرضا عبدالله‌نژاد در جریان بازدید نماینده وزرات کشور در امور مرزها از محل راه‌اندازی بازارچه‌های مرزی چالدران اظهار کرد: در راستای شکوفایی ظرفیت مرز در چالدران اقداماتی انجام شده است و به دنبال بازگشایی بازارچه‌های مرزی در این منطقه هستیم.

وی با تاکید بر اینکه مرزها فرصتی برای پیشرفت و آبادانی هستند، افزود: باید از این ظرفیت مهم برای توسعه چالدران بیش از پیش استفاده شود و همین امر نیز در دستور کار دولت سیزدهم قرار دارد.

فرماندار شهرستان چالدران با اعلام اینکه بر اساس رایزنی‌های صورت گرفته توسط مسئولین ذی ربط کشوری و استاندار آذربایجان‌غربی با مقامات ترکیه‌ای مراحل مختلف راه‌اندازی بازارچه مرزی در چالدران طی شده است، گفت: بازدید به عمل آمده امروز از محل بازارچه‌ها بر اساس تداوم پیگیری‌های لازم برای تسریع در راه‌اندازی بازارچه‌های مرزی در چالدران است.

عبدالله‌نژاد یادآور شد: برای استفاده از ظرفیت مرز دو بازارچه مرزی در پیراحمد و شیخ سیلو چالدران در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفته است که تلاش می‌شود در کمترین زمان ممکن این اقدامات به نتیجه برسد.

کد خبر 748706

دیگر خبرها

  • بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند
  • تشکیل شوراها به منزله مشارکت مستقیم مردم در اداره امور شهرها است
  • انعقاد پیوند خواهرخواندگی میان دو بندر مهم ایران و کوبا
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • خط کشتیرانی منظم از ایران به غرب آفریقا راه‌اندازی می‌شود
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول