Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-امیر سرتیپ شیخ گفت: دانشگاه هوایی شهید ستاری مرجع علوم هوانوردی و پهپادی در کشور و در این زمینه تخصص بالایی دارد.
به گزارش خبرگزاری آریا، امیر سرتیپ علیرضا شیخ، معاون تربیت و آموزش ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی دانشجویان دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری ضمن بازدید از روند آموزشی دانشجویان و دستاورد‌های نمایشگاه جهاد علمی گفت: خدا را شاکر هستیم و این نور امید نشان می‌دهد که آینده این دانشگاه و این حوزه تخصصی ارتش رو به رشد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه حضور دانشجویان جوان و متفکر در عرصه تولید این دستاوردها، بزرگترین کاری است که در دانشگاه‌ها توانسته‌ایم انجام دهیم، اظهار داشت: امروز افسران لایق و شایسته ما تجهیزاتی می‌سازند که نیاز‌ها را بر طرف می‌کند و این نمایشگاه، یکی از کاربردی‌ترین نمایشگاه‌ها و متناسب با ماموریت ارتش برپا شده است.
معاون تربیت و آموزش ارتش با بیان اینکه دانشگاه هوایی شهید ستاری تنها دانشگاهی است که در زمینه هوانوردی و پهپاد تخصص دارد و به عنوان یک دانشگاه مرجع در کشور شناخته شده است تصریح کرد: هر کسی بخواهد در عرصه هوانوردی مخصوصا در حوزه پهپاد فعالیت کند، مرجعیت این دانشگاه به کمک او می‌آید و می‌تواند دانش روز را به آن‌ها انتقال دهد. در این راستا حتی دانش‌هایی تولید کرده‌ایم که این دانش‌ها، منحصر به فرد سازمان ما است.
امیر سرتیپ شیخ عنوان کرد: وقتی دانشی جدید می‌آید به مرور جای خود را در قدرت و توانایی آن سازمان پیدا می‌کند و دارندگان دانش در داخل منحصر به فرد می‌شوند. حوزه پهپادی و حوزه‌های دیگر که کار فنی انجام می‌دهند چنین ویژگی دارند و امروز عرصه توانمندی‌های نظامی به این سمت در حرکت است.
وی خطاب به دانشجویان حاضر در نمایشگاه گفت: اگر امروز بتوانید به توانمندی‌های دانشی خود بیفزایید، در آینده سازمان حول محور شما خواهد چرخید و منحصر به فرد خواهید شد، پس از این فرصتی که دانشگاه به شما داده است استفاده کنید چراکه با ایجاد جرقه‌ای در ذهنتان خلاقیت و توانایی شما شکوفا شده و موجب خواهد شد که هنر خود را در این عرصه به نمایش بگذارید.
معاون تربیت و آموزش ارتش با اشاره به فناوری‌های امروز و رویکرد‌هایی که در عرصه‌های مختلف دفاعی و عناصر قدرت‌آفرینی که در دنیا وجود دارد خاطرنشان کرد: امروز متناسب با پیشرفت فناوری و دانش؛ تعریف خلاقیت نیز عوض شده؛ خلاقیت یعنی علم و هنر ترکیب اجزا6 متعدد و متکثر و متفاوت با کاربری‌های گوناگون و خلق یک کل موثر و قدرت آفرین، لذا هنر در عصر حاضر یعنی توانایی ترکیب اجزا و ساخت کل موثر است. انشالله شعار هر دانشجو یک خلاقیت یا پروژه در این دانشگاه محقق شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: هوانوردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۴۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده

ایسنا/خوزستان معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز از انعقاد قرارداد ساخت دو پل عابر پیاده برای شهر دانشگاهی در محدوده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز و در محدوده درب استادیوم تختی خبر داد.

حجت‌الله سلیمانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت تردد دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز بعد از حذف پل عابر پیاده این دانشگاه برای اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید قربانی اظهار کرد: بعد از اجرای این پروژه، شرایط تردد دانشجویان در عرض اتوبان جمهوری برای رسیدن به در دانشگاه، ناایمن شده است و احتمال وقوع خطر وجود دارد و از سوی دیگر می‌خواهیم تردد عابران پیاده در تقاطع خیابان «رفیش» را نیز پوشش دهیم، بنابراین در حد فاصل تقاطع و چراغ راهنمایی رفیش که در محدوده پایین‌تر از درب غربی دانشگاه است، پل عابر پیاده احداث می‌شود.

وی با اشاره به طراحی سه پل عابر پیاده افزود: قرارداد احداث پل عابر پیاده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز و قرارداد احداث پل عابر پیاده درب استادیوم تختی منعقد و ابلاغ شده است. هر کدام از این پروژه‌ها به حدود ۵.۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز گفت: پیمانکار در حال تجهیز کارگاه است و عملیات اجرایی این پروژه‌ها به زودی آغاز می‌شود و اجرای هر کدام حدود شش ماه زمان می‌برد. البته معمولا پل‌های عابر پیاده در محل کارگاه ساخته می‌شوند و بعد به محل پروژه منتقل می‌شوند؛ در این پروژه‌ها بعد از تعطیلی دانشگاه، این کار انجام می‌شود تا مزاحمتی برای دانشجویان ایجاد نشود.

وی عنوان کرد: طرح پل عابر پیاده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز مقداری متفاوت خواهد بود و روی سازه آن کار معماری برای زیبایی بیشتر انجام می‌شود. این پل، ستون میانی ندارد و دارای معماری باستانی خوزستان شامل طرح گنبدی و ستون‌های ایوان‌مانند خواهد بود.

سلیمانی گفت: در پروژه پل عابر پیاده درب استادیوم تختی نیز المان‌های ورزش‌های مختلف با نورپردازی پیش‌بینی شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه در نظر داریم ابتدا ایمن‌سازی را انجام دهیم، طراحی اولیه پل‌ها معمولی هستند و در اقدام بعدی می‌توان در مورد مکانیزه بودن پل تصمیم‌گیری کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمله به بازیگران زن معروف در تجمع امـروز دانشجویـان تهرانی | تصویر
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • سکانس‌هایی از فیلم های پاور
  • افتتاح نمایشگاه صنایع‌دستی و هنرهای وابسته در زابل
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم
  • تجمع دانشجویان در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده
  • شهادت ۲ تن در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به شرق لبنان