Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: اعتماد به حوزه فناوری باعث خلق فرصت‌های طلایی در اقتصاد کشور خواهد شد و در این مسیر نیاز است بودجه پارک‌های علم و فناوری در بودجه ۱۴۰۲ حداقل دو برابر شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، اجلاس روسای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور امروز، پنجشنبه ۱۰ شهریورماه با حضور رئیس جمهور و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسم مصلحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی به عنوان یکی از سخنرانان اصلی و به نمایندگی از پارک‌های علم و فناوری کشور ضمن تبریک هفته دولت و قدردانی از توجه ویژه ریاست جمهوری اسلامی ایران به موضوع علم و فناوری، اظهار داشت: حضور رئیس جمهور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در سفر به استان اصفهان باعث خرسندی و انرژی مضاعف برای همه فرهیختگان و شرکت‌های دانش‌بنیان شده است.

وی با بیان آماری از تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور در پارک‌های علم و فناوری، خاطر نشان کرد: امسال حمایت‌های خوبی از شرکت‌های دانش‌بنیان به عمل آمده که در ادامه این مسیر نیاز است برای بودجه سال آینده موضوع دانش‌بنیان‌ها در اولویت قرار گیرد.

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با تاکید بر اینکه اعتماد به حوزه فناوری و پارک‌های علم و فناوری باعث خلق فرصت‌های طلایی در اقتصاد کشور خواهد شد، خطاب به رئیس جمهور بیان داشت: برای افزایش حداقل دوبرابری بودجه پارک‌های علم و فناوری درخواست جدی داریم و با توجه به اینکه بودجه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حدود 2 درصد از بودجه کل کشور است، این میزان نیاز به افزایش دارد.

وی یادآور شد: سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان چندین برابر بیشتر از دولت است که ارزش بسیار بالایی دارد.

مصلحی یکی از زمینه‌های تحقق سخن امام علی (ع) را که می‌فرمایند «العلم سلطان»، حمایت از این نوع فعالیت‌ها و حرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و گفت: فرآیند صدور مجوزها و استانداردها برای محصولات دانش‌بنیان بسیار طولانی و هزینه‌بر است که بعضا موجب از بین رفتن مزیت رقابتی محصولات می‌شود و شرکت‌های دانش‌بنیان به ویژه در حوزه سلامت را به سمت دره مرگ فناوری سوق می‌دهد. 

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در ادامه با بیان اینکه در حوزه صنایع و امکانات و در بُعد قوانین و مقررات اقدامات شایسته‌ای صورت گرفته است، تصریح کرد: در زمینه تجهیزات و زیرساخت‌ها همچنان نیازمندی‌های فراوانی وجود دارد که باید برای آنها بودجه لحاظ شود. 

وی با اشاره به ضرورت ارتباط بین دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌ها با پارک‌های علم و فناوری، گفت: برای این منظور باید بودجه خاص و ویژه‌ای در نظر گرفت و در واقع باید هم از رودخانه و هم ازسرچشمه حمایت کرد.

شایان ذکر است اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری سراسر کشور از امروز 10 شهریور ماه در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران  آغاز به کار کرد و تا 12 شهریور ماه نیز ادامه دارد

انتهای پیام

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان سرچ در گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۱۲۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی ظهر جمعه در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار کرد: استان کردستان دارای ۴۰ هزار دانشجو در سطح دانشگاه‌های استان است که ۱۴ هزار دانشجو از این تعداد متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی با بیان اینکه در حوزه کار علمی نیاز به کارهای جدیدی است، افزود: باید هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می‌خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدید شکل گیرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: عمده دانشجویان دانشگاه‌های استان مربوط به دانشگاه آزاد و پیام نور است و باید کارهای پژوهشی در دانشگاه‌ها افزایش یابد.

حجت‌الاسلام پورذهبی خاطرنشان کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه‌هایی در ارتباط با امام زمان (عج) وجود دارد و کتاب‌های معتبری در این زمینه چاپ شده و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی بر لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت تاکید کرد و بیان داشت: کار مهدویت باید به بدنه دانشگاه تزریق شود.

نماینده ولی فقیه در کردستان اضافه کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است، کار شود.

کد خبر 6095758

دیگر خبرها

  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد
  • برای نخبگان در حوزه‌های مختلف مسیر ویژه‌ای باز خواهیم کرد