Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی چیتگر نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مجتمع رفاهی، آموزشی و فرهنگی ستایش - سی‌سرا در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز اظهار کرد: مجتمع سی سرا در زمینی به مساحت صدهزار متر مربع در حد فاصل کلارآباد و سلمان شهر قرار دارد. فاز اول این پروژه شامل ۲۰ واحد ۳ خوابه و ۶ واحد ۴ الی ۵ خوابه در مساحت ۸هزار متر مربع، رستورانی با ظرفیت ۱۰۰ نفر احداث و از چند سال گذشته مورد بهره برداری اساتید و کارکنان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فاز دوم سی سرا که فضایی ۹ هکتاری و بخش عمده‌ای از مجتمع را تشکیل می دهد، شامل یک هتل ۶۸ خوابه، سالن آمفی تئاتر ۵۰۰ نفره مجهز به سیستم‌های پیشرفته صوتی، سالن چند منظوره ورزشی، دو تالار ۷۰۰ نفره، ۴ ساختمان اداری با زیربنای ۲۰۰ متر و ۴ ویلا برای استقرار کارکنان خود مجموعه است. مجتمع ستایش از ده سال پیش به شکل متروکه ای درآمده و در گوشه‌ای بلا استفاده افتاده بود؛ همین سبب شد تا سیستم‌های مختلف این مجموعه اعم از گرمایش و سرمایش به طور کامل فرسوده شود.

به گفته چیتگر، مسئولین سابق دانشگاه همواره صرفا در حد حرف و نه عمل به این مجتمع می پرداختند. در اولین بازدیدی که دکتر طهرانچی از مجتمع ستایش داشت نسبت به راه اندازی و بهره‌برداری آن تاکید کرد و از طرح‌ها و برنامه های فعالسازی آن حمایت جدی داشت.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: سی سرا در اوایل ماه جاری میزبان دوره بزرگ توان‌افزایی اعضای هیدت علمی تازه خدمت دانشگاه آزاد اسلامی بود که با حضور دکتر طهرانچی و آقامیری به خوبی برگزار شد. این مجموعه علاوه بر بستری که برای استفاده کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه فراهم کرده، ظرفیت گسترش گردشگری عمومی و درآمدزایی برای دانشگاه را نیز دارد.

او عنوان کرد: دستور دکتر طهرانچی مبنی بر تبدیل مجتمع رفاهی ستایش به یک مجموعه آموزشی، فرهنگی و رفاهی در مدت زمان کوتاهی عملیاتی شد و توانستیم با راه‌اندازی سالن آمفی تئاتر که مجهزترین سالن در شمال کشور است و همچنین سایر امکانات آموزشی موجود، اولین همایش گردهمایی مسئولین حراست واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی را مدتی پیش در آن برگزار کنیم. همچنین برگزاری کلاس‌های مختلف آموزشی برای اعضای هیئت علمی نیز مصداق دیگر تحقق اهداف دانشگاه است.

علی چیتگر بیان کرد: توان برقی مجموعه سی سرا هم‌اکنون 100کیلو وات است که همین سبب شده بود ۳۰ درصد از فاز دوم پروژه نیمه تمام باقی بماند. توانستیم با پیگیری سه ماهه، مجوز ۶۰۰ کیلو وات که معادل نیاز یک مجموعه سی هکتاری است را اخذ کنیم و بزودی با تکمیل سیستم برقی، مجتمع به صورت کامل آماده بهره‌برداری می‌شود و بر اساس برنامه‌های ما، این مجموعه از مهرماه آماده ارائه خدمات مختلف فرهنگی و رفاهی به کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خواهد بود.

وی گفت: برنامه دیگری نیز توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی برای ۶۰۰ نفر از دانشجویان واحدهای سراسر کشور در محل مجتمع رفاهی ستایش بزودی برگزار می‌شود.

انتهای خبر/

حسن دانش کد خبر: 1152732 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی هیئت علمی سی سرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۲۸۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم تکریم و معارفه سرپرستان قدیم و جدید امور بانوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان در این دانشگاه با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

طهرانچی در این مراسم با تأکید بر نقش «زنان» در «خانواده» اظهار کرد: زن در اجتماع و خانواده نقش محوری دارد؛ بنابراین زنان با حضور خود در جامعه و فعالیت‌های اجتماعی می‌توانند به حقوق خود واقف شوند و اگر آنان را از این حضور محروم کنیم، برخلاف تعالیم اسلامی عمل کرده‌ایم.

وی با تأکید بر پژوهش‌های جدی در حوزه زنان بر اساس تعالیم دین اسلام و فرهنگ ایرانی بیان کرد:‌ بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند. مولدبودن به معنای ساختن یک خط و یک حرکت فکری پایدارِ سالم نسل طیب بوده و در هر نهاد سازنده‌ای، عنصر زن مولد است.

مسئولان امور بانوان در هویت‌سازی دختران دانشجو وظیفه‌ای سنگین دارند

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده نیز با تأکید بر جایگاه نمایندگان حوزه زنان در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مسئولان و رابطان امور بانوان به‌عنوان ارتباط‌دهندگان دو نسل جوان و میان‌سال جامعه زنان در فرآیند هویت‌یابی و هویت‌سازی دختران دانشجو وظیفه‌ای سنگین به عهده‌دارند.

عاصمه قاسمی با تأکید بر هویت‌یابی و هویت‌سازی زن مسلمان ایرانی عنوان کرد: رابطان و مسئولان امور بانوان در واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی، هم وظیفه سازمانی را به عهده دارند و هم در خانواده و جامعه، انسان متعهدی هستند که باید بر پایه تعلیم و تربیت اجتماعی بین این دو مسئولیت خطیر، پیوند مناسب برقرار کنند.

طرح‌های حمایتی مقطعی جوابگوی نیاز بانوان شاغل نیست

معاون امور مدارس سمای استان اصفهان نیز با ارائه آمار بانوان شاغل در سطح مدارس سما بر نقش بی‌بدیل مدارس سما در امر تعلیم و تربیت تأکید کرد و توضیح داد: با توجه به توانمندی بانوان در حوزه‌های مدیریتی و اجرایی، طرح‌های حمایتی مقطعی جوابگوی نیاز بانوان شاغل در سمت‌های اجرایی نیست و این گروه از بانوان به دلیل صرف زمان کمتر، در کنار خانواده و به‌منظور جلوگیری از آسیب‌های احتمالی، نیازمند بسته‌های حمایتی خانواده با توجه به مراحل مختلف زندگی هستند.

نفیسه حسین پور اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از توانمندی کافی در راستای ارائه خدمات نگهداری کودکان در سنین مختلف و برگزاری انواع کلاس‌های آموزشی، فرهنگی و توانمندسازی برای اعضای خانواده بانوان شاغل برخوردار بوده و این دانشگاه نیازمند طرح‌های کلان حمایتی با استفاده از امکانات و خدمات موجود در معاونت‌های موضوعی دانشگاه آزاد اسلامی و پرهیز از عملکرد جزیره‌ای است.

اکرم‌السادات میرممتاز، عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، استاد مشاور کانون کارآفرینی و صنایع خلاق و عضو شورای کمیته تعامل دانشگاه و خانواده و دبیر کارگروه آموزشی پژوهشی شورای مشورتی اساتید نهاد مقام معظم رهبری نیز به ارائه گزارش راه‌اندازی کانون کارآفرینی و صنایع خلاق و میزان مشارکت دانشجویان دختر دانشگاه در این کانون پرداخت.

فعالیت‌های علمی بانوان باید باعث افزایش کیفیت زندگی شود

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان نیز بیان کرد: فعالیت‌های علمی و اجرایی بانوان به‌عنوان نیرو‌های انسانی تحول‌گرا باید باعث افزایش کیفیت زندگی خود، خانواده، دانشجویان و جامعه اطرافشان شود.

نرگس عطریان با بیان اینکه افزایش نبوغ اخلاقی و رشد هوش فرهنگی، لازمه حفظ تعادل در بین ساعات کاری و مناسبات دنیای زنانه است، تبیین کرد: اخلاق حرفه‌ای در کنار اخلاق اجتماعی، مدیریت مصرف رسانه، مدیریت ارتباطات صحیح، مدیریت فکر و توجه به اهمیت خانواده‌مداری و تربیت اصولی فرزندان ازجمله شایستگی‌های زنان دنیای امروزی است.

به گزارش آنا، در این مراسم، منصوره پورمیری عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) که سابقه عضویت در گروه مشاوران جوان استاندار اصفهان و فعالیت در حوزه ارزیابی شایستگی و توانمندسازی مدیران زن استان را در کارنامه خود دارد به‌عنوان مسئول امور بانوان و خانواده استان اصفهان معرفی و از تلاش بدری شاه طالبی در دوران مسئولیت در این پست قدردانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش