Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان تهران با اشاره به طرح اصلاح سیاست‌های ارزی گفت: سازمان‌ها و نهادهای حمایتی اعم از کمیته امداد و سازمان بهزیستی کشور با سطح‌بندی خانواده‌ها می‌توانند در توزیع عادلانه اعتبارات ناشی از این طرح، نقش حمایتی داشته باشند.

سید ابوالفضل پرپنچی در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایران اکونومیست در باره تاثیر طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها بر اقشار نیازمند جامعه افزود: حمایت به هر شکل (در قالب برنامه‌های متعدد از جمله از اصلاح سیاست های ارزی) از خانواده‌های نیازمند تحت پوشش کمیته امداد در تامین معیشت این قشر موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: ماهیت این طرح ارزشمند است و در صورت بررسی‌های کارشناسانه و هدفمند برای توزیع عادلانه یارانه‌ها، دهک‌های پایین جامعه حمایت می‌شوند اما در صورت حذف این ارز و نبود یک برنامه منسجم خانواده‌های نیازمند و اقشار ضعیف جامعه متضرر خواهند شد.

پرپنچی توضیح داد: برای نمونه، بررسی‌های کارشناسانه دولت نشان می‌دهد که تداوم این روند تاثیرات تورمی دارد بنابراین به سمت اصلاح سیاست‌های ارزی حرکت کرده است؛ اما به طور حتم درصد کمک‌های دولتی نیز افزایش می‌یابد. سازمان‌ها و نهادهای حمایتی اعم از کمیته امداد و سازمان بهزیستی کشور هم در این راستا با دسته‌بندی و سطح‌بندی خانواده‌ها می‌توانند در توزیع عادلانه اعتبارات ناشی از این طرح، نقش حمایتی داشته باشند.

وی با اشاره به اهمیت نقش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این زمینه گفت: همکاری نهادها و سازمان‌ها در این زمینه می‌تواند عدالت اجتماعی را از طریق این طرح برقرار کند.

به گزارش ایران اکونومیست، طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها با اصلاح سیاست ارز ترجیحی، با هدف کاهش فاصله طبقاتی و حمایت از اقشار محروم جامعه به‌عنوان یک ضرورت اقتصادی در دولت سیزدهم اجرا شد.   

این طرح با نمایش قیمت واقعی اقلام و کالاهای اساسی و در نهایت پیشگیری از قاچاق، به نفع تولیدکنندگان، مصرف‌کنندگان و اقتصاد کشور بوده و با توزیع عادلانه ثروت در جامعه، سبب افزایش رفاه عمومی و عدالت اجتماعی شده و جلوگیری از هدررفت منابع ارزی کشور را به دنبال خواهد داشت.

در طرح «اصلاح سیاست‌های ارزی» ارز اختصاصی حذف نمی‌شود؛ بلکه این اعتبار به گروه‌های محروم جامعه تخصیص ‌داده ‌شده و این جمعیت خود منابع مربوطه را مدیریت می‌کنند. پیش از این ارز ترجیحی در اختیار گروهی خاص به نمایندگی از مردم برای تهیه و توزیع کالاهای اساسی قرار می‌گرفت.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: اختصاصی ایرنا ، کمیته امداد امام خمینی ، ارز ترجیحی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اختصاصی ایرنا کمیته امداد امام خمینی ارز ترجیحی اصلاح سیاست های ارزی توزیع عادلانه کمیته امداد خانواده ها یارانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۳۲۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش ۵۱۶ هزار فرزند یتیم توسط حامیان

حبیب‌اله آسوده، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد در مراسم گرامیداشت مقام استاد شهید مطهری و روز معلم گفت: همکاری ۴۰ ساله کمیته امداد و وزارت آموزش و پرورش در جشن مهم با محوریت علم و دانش و دانایی با نام جشن عاطفه‌ها قابل تقدیر است.

وی با تاکید بر اینکه از ظرفیت بالای مردم خیر در کمک به دانش‌آموزان نیازمند باید استفاده بهینه ‌شود، اظهار کرد: بیش از ۸۰۰ هزار دانش‌آموز و ۵۰ هزار دانشجو در مقاطع مختلف، تحت حمایت کمیته امداد هستند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد تصریح کرد: آنچه امروز توقع محرومان است، فرصت تلاش و معاش در شرایط سخت اقتصادی امروز است و در همین راستا تعداد زیادی از استعدادهای برتر در خانواده‌های محروم با کمک کمیته امداد به کارآفرینی رسیده‌اند و برای افراد جامعه ایجاد شغل کرده‌اند.

آسوده گفت: آنچه که در جامعه ما در فرهنگ نوجوانان تحت حمایت، باید برجسته شود، هویت‌بخشی به استعداد عقلی و فکری و استعداد انقلابی و دینی است که نقش معلمان عزیز  با بینش فرهنگی و اقتصادی در این زمینه بسیار مهم است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، وی با اشاره به حمایت از ایتام توسط دانش‌آموزان و معلمان نیکوکار خاطرنشان کرد: تعداد یک میلیون و ۴۰۰ هزار حامی در سراسر کشور، ۵۱۶ هزار فرزند یتیم و محسنین را حمایت می‌کنند که حدود ۱۰ درصد از این حامیان زیر ۲۰ سال هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • توزیع ۳۶۲۷ دستگاه لوازم سرمایشی وگرمایشی میان مددجویان کمیته امداد
  • پوشش ۵۱۶ هزار فرزند یتیم توسط حامیان
  • حمایت کمیته امداد از بیش از ۸۰۰ هزار دانش‌آموز و ۵۰ هزار دانشجو
  • افزایش ۲۶ درصدی کمک‌های مردمی به کمیته امداد
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • ایرانی‌ها سال گذشته چقدر صدقه دادند؟
  • توزیع ۵۰۰ کیسه آرد در بخش گافر و پارامون بشاگرد
  • رشد ۲۶ درصدی مشارکت های مردمی در کمیته امداد
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان