Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@06:32:08 GMT

تمامی کلاس های مدارس زنجان حضوری است

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۹۳۲۷۱۸

تمامی کلاس های مدارس زنجان حضوری است

ادیبی در گردهمایی قطبی مدیران مدارس متوسطه دوره اول، متوسطه دوره دوم و متوسطه فنی و حرفه‌ای و کاردانش که به میزبانی ابهر برگزار شد، با اشاره به تبعات منفی شیوع ویروس کرونا و بحث آسیب‌های اجتماعی و فاجعه ناشی از افت تحصیلی دانش‌آموزان، گفت: آثار منفی کرونا در سال‌های بعد از آن نمود پیدا کرده است.

او افزود: کلاس‌های درس از اول مهرماه امسال قطعاً به صورت حضوری برگزار خواهد شد، پس مدیران مدارس آمادگی لازم را در قالب پروژه مهر برای بازگشایی مدارس داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مسئول با تأکید بر ضرورت توجه ویژه به کیفیت‌بخشی به تدریس، گفت: با کیفیت‌بخشی به تدریس، استفاده از وسایل کمک آموزشی، بررسی افت تحصیلی و آمار ترک تحصیل می‌توان چالش‌های مسیر آموزش را مدیریت کرد.

ادیبی بابیان اینکه از مدیران مدارس درخواست داریم برای کاهش آمار ترک تحصیل و بازماندگی از تحصیل تلاش کرده و در این مسیر از ظرفیت مشاوران نیز استفاده کنند، ادامه داد: علاوه بر این موضوع باید با شناخت ظرفیت‌های دانش‌آموزان و تأکید ویژه بر امر هدایت تحصیلی در پی کشف علایق و استعدادها، در انتخاب صحیح یاری‌گر آن‌ها باشند.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان به رفع کمبودها، موانع و دغدغه‌های ذکر شده توسط مدیران مدارس تأکید کرد و گفت: این نیازمندی‌ها در جلسات بالادستی به گوش مسئولان خواهد رسید.

مدیر آموزش و پرورش ابهر نیز در ادامه این جلسه، گفت: هدف از برگزاری این جلسه، کیفیت‌بخشی به آموزش متوسطه و ارتقای جایگاه آموزش متوسطه و صلاحیت‌های حرفه‌ای تخصصی مدیران و معاونان این مقطع است.

مرادی سه شرط اصلی مدیریت مدارس را شناخت کامل حوزه وظایف، مسئولیت‌پذیری و وقت‌شناسی دانست و از مدیران خواست در فرصت مدیریتی خود منشاء اثر باشند.

این مسئول به کمبود فضای آموزشی در شهرستان ابهر نیز اشاره کرد و افزود: در همین راستا با کمک خیرین و مسئولان استانی و شهرستانی، کلنگ دو باب مدرسه ۹ کلاسه و ۸ کلاسه با حضور استاندار و سایر مسئولان استانی و شهرستانی به زمین زده و مراحل ساخت آن‌ها آغاز شد.

رئیس اداره آموزش فنی و حرفه‌ای و کاردانش اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان نیز در این جلسه گفت: برای رسیدن به اهداف سند تحول، باید آشنایی کامل به بخشنامه‌ها و شیوه‌نامه‌های اجرایی را داشته باشیم و در دوره اول استعداد‌های دانش‌آموزان را شناسایی کنیم.

اخوان با اشاره به اینکه موقعیت ناشی از کرونا نه تنها بر افت تحصیلی دانش‌آموزان، بلکه بر ترک تحصیل آن ها نیز اثر گذاشته است، ادامه داد: بر این اساس دغدغه ما پوشش تحصیلی دانش‌آموزان بازمانده و ترک تحصیل است که طرح تثبیت و تعمیق یادگیری و جبران افت تحصیلی تا حدودی بر روند یادگیری دانش‌آموزان تاثیر مثبت داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش زنجان کلاس درس کرونا ویروس مدیران مدارس دانش آموزان افت تحصیلی ترک تحصیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۳۲۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.    مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت