Web Analytics Made Easy - Statcounter

مولوی سلامی در مجلس خبرگان رهبری در نطق پیش از دستور مردم استان سیستان و بلوچستان را مردمی دلبسته به نظام جمهوری اسلامی ایران خواند و گفت: بصیرت و آگاهی مردم این استان تا کنون تلاشهای دشمنان را در جهت فاصله انداختن میان مردم سیستان و بلوچستان و نظام جمهوری اسلامی ناکام گذاشته است.

به گزارش خبرگزاری برنا، مولوی سلامی نماینده مردم سیستان و بلوچستان در نطق پیش از دستور دهمین اجلاس پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری مردم استان سیستان و بلوچستان را مردمی دلبسته به نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود حضور پر شور مردم این استان در انتخابات های گذشته نشان دهنده این دلبستگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم سیستان و بلوچستان با اشاره به تلاش های دشمنان در جهت فاصله انداختن میان مردم سیستان و بلوچستان و نظام جمهوری اسلامی افزود: بصیرت و آگاهی مردم این استان تا کنون این تلاشها را ناکام گذاشته است و میزان مشارکت مردم  سیستان و بلوچستان در انتخابات به نحوی است که معمولا این استان به لحاظ درصد مشارکت جزو رتبه های برتر در بین سایر استان های کشور است . مولوی سلامی در ادامه ضمن اشاره به ظرفیت های استان سیستان و بلوچستان از جمله مرز خاکی طولانی با دو کشور ، دسترسی به آبهای آزاد ، کشاورزی چهار فصل استان و جوان ترین استان کشور بودن برشمرد و بر ضرورت توسعه اقتصادی ، آموزشی ، توسعه نهادهای مدنی  و تکمیل پروژه های بهداشتی و درمانی استان تاکید کرد .

وی همچنین افزود : ظرفیت کشاورزی ویژه و چهارفصل استان سیستان و بلوچستان و حمایت واقعی از کشاورزان در بحث خرما ، پنبه ، موز ، انبه و میوه های استوایی میتواند علاوه بر تامین بازارهای داخل به صادرات هم کمک کند .

استفاده از نیروهای انسانی متخصص در جوان ترین استان کشور یکی دیگر از ظرفیت های خاص این استان است که می توانند در سطح استان و سطح ملی نقش آفرینی کنند .

توسعه اقتصادی و آموزشی و توسعه نهادهای مدنی از ضرورت های اصلی استان هستند .

تکمیل پروژه های بهداشتی و درمانی دانشگاه های علوم پزشکی و تجهیز آنها و جذب نیروی انسانی و تو جه به آموزش و بومی گزینی حایز اهمیت است .

تغییر چهره حاشیه نشینی در چابهار ، شیرآباد و کریم آباد زاهدان که عامل آسیب های اجتماعی متعدد هستند ضروری است .

توجه ویژه به رفع مشکلات ایرانیان فاقد مدارک هویتی برای ارائه خدمات و پیشگیری از آسیب های اجتماعی و استفاده از پتانسیل های آنها به عنوان هموطن دارای اهمیت است .

استفاده از ظرفیت های بادی سیستان و بلوچستان و بهره بردن از نعمت خدادادی خورشید از تامین انرژی های پاک و تامین و صادرات برق .

نماینده سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری در خاتمه ضمن تشکر از زحمات سازمان های امنیتی ، نیروهای مسلح و بویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج در جهت ایجاد امنیت در کشور به ویژه استان سیستان و بلوچستان از تلاشهای رئیس جمهور محترم و دولت سیزدهم در خدمت رسانی به مردم و زنده کردن امید در جامعه تقدیر کرد و افزود : انجام سفرهای استانی باعث شده است مسئولان اجرایی از نزدیک با مشکلات مردم آشنا شوند و مردم مشکلات را با آنها در میان بگذارند و ان شاءالله این امر مقدمه حل مشکلات کشور خواهد بود .

انتهای پیام/

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان سیستان و بلوچستان حاشیه نشینی مجلس خبرگان رهبری مشکلات مردم نظام جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۴۵۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی

در دیدار روسای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه اوفای روسیه، قرارداد همکاری مشترک با هدف گسترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وادیم زاخاروف رئیس دانشگاه علم و فناوری اوفای روسیه با همراهی ریتا فیلیپووا معاون بین‌الملل دانشگاه و امینا اوزاوا رئیس دانشکده تاریخ و روابط بین‌الملل این دانشگاه، با حضور در دانشگاه علامه‌طباطبائی با عبدالله معتمدی رئیس این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که به منظور بحث و تبادل نظر درخصوص همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی میان دو دانشگاه انجام شد، قرارداد برنامه آموزشی شبکه‌ای کارشناسی ارشد مطالعات منطقه‌ای بین دوطرف امضا شد که بر اساس این قرارداد دانشگاه «اوفا» درس‌های تعیین شده‌ای را برای دانشجویان رشته مطالعات منطقه‌ای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه علامه‌طباطبائی دروس مشخصی را برای دانشجویان رشته روابط بین‌الملل دانشگاه «اوفا» به منظور بهره‌مندی از توان علمی استادان هر دو دانشگاه ارائه می‌دهند.

معتمدی در این دیدار با اشاره به همکاری‌های علمی و سیاسی میان ایران و روسیه گفت: زمینه‌های مشترک همکاری‌ها و وحدت‌نظر در مورد مناسبات بین‌المللی در راستای منافع دو کشور، زمینه‌ساز توسعه همکاری‌های روزافزون شده است.

وی با اشاره به همکاری‌های دانشگاه‌های روسیه با دانشگاه علامه‌طباطبائی در سال‌های گذشته بیان کرد: درخصوص تبادل استاد و دانشجو و برگزاری برنامه‌های مشترک آموزشی و پژوهشی تجربه خوبی با دانشگاه‌های روسیه داشته‌ایم. امیدواریم بتوانیم تعاملات نزدیک‌تری در راستای منافع ملی و بین‌المللی دو کشور داشته باشیم.

در ادامه رئیس دانشگاه «اوفا» نیز توضیحاتی در خصوص ظرفیت‌های این دانشگاه بیان کرد و گفت: سال گذشته تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه علامه‌طباطبائی را امضا کردیم و بسیار خرسندیم که در مدت کوتاه این قرارداد همکاری مشترک به مرحله اجرا رسیده است.

وادیم زاخاروف گفت: دانشگاه «اوفا» انجمن‌های دوستی بسیاری با دانشگاه‌های خارجی دارد و در این خصوص ایران نخستین جایگاه را در بین کشور‌های دوست با روسیه دارد. او با بیان این که جمهوری باشقیرستان یکی از جمهوری‌های روسیه است که به لحاظ زبان و فرهنگ، نزدیکی زیادی با زبان و ادبیات فارسی دارد. این موضوع خود زمینه همکاری‌های بیشتر با دانشگاه‌های ایران، به‌ویژه دانشگاه علامه‌طباطبائی به عنوان دانشگاه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی را فراهم کرده است. امیدوارم این قرارداد نیز زمینه خوبی برای توسعه همکاری‌های مشترک باشد.

نرگس سنائی رئیس میز روسیه و رئیس گروه گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه نیز به اهمیت تقویت روابط علمی و فرهنگی ایران و روسیه در شرایط کنونی اشاره و تاکید کرد: امضای قرارداد برنامه‌های مشترک آموزشی شبکه‌ای گام نوینی در روابط دانشگاهی ایران و روسیه محسوب می‌شود.

سعید شکوهی رئیس موسسه آموزش عالی بیمه اکو و مهدی خانمحمدی مدیر سنجش، نظارت و ارزیابی آموزشی دانشگاه نیز در این نشست حضور داشتند.

گفتنی است دانشگاه «اوفا» یکی از دانشگاه‌های مهم روسیه است که در جمهوری باشقیرستان واقع شده است. این دانشگاه در حال حاضر ۴۸ هزار دانشجو دارد و نیز بیش از ۳ هزار دانشجو از ۶۰ کشور جهان در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. ۳۰ درصد از رشته‌های تحصیلی این دانشگاه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی است.

دیگر خبرها

  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • کارگران در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • حمایت یک هزار و ۱۲۷ میلیارد تومانی از سبد امنیت غذایی مردم سیستان و بلوچستان
  • تلاش برای مهار وکنترل آب‌ها در سیستان و بلوچستان
  • کارگران و کارفرمایان در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • رونمایی از سند ۵ ساله توسعه شاخص‌های آموزشی، فضاها و نیروی انسانی سیستان و بلوچستان