Web Analytics Made Easy - Statcounter

پاکستان که تا اوایل سال ۲۰۱۹، برای واردات گوشت، پنبه، گندم و آرد غلات به هند وابسته بود، با افزایش واردات از چین، ایالات متحده و برزیل، این وابستگی را کاهش داد.

به گزارش ایران اکونومیست از روزنامه هیندو، هند و پاکستان در سال ۲۰۱۹میلادی اقدامات گسترده ای را برای جلوگیری از تجارت آزاد محصولات بین خود انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درگیری خونین در پولواما، حملات هوایی در مرزهای دو کشور و حذف ماده ۳۷۰ قانون اساسی هند که شامل وضعیت ویژه در جامو و کشمیر به عنوان منطقه مورد مناقشه بود، دلایل اصلی این موضوع بوده است.

با این حال طی چند روز گذشته، پاکستان از سیل‌های فاجعه‌باری که باعث از میان رفتن، محصولات کشاورزی شده، متضرر شده است و این رویدادها نگرانی از کمبود وعده‌های غذایی را به دنبال داشته است. در این زمینه، وزیر دارایی پاکستان در هفته گذشته اشاره کرد که دولت فدرال ممکن است واردات سبزیجات و خوراکی های مختلف از هند را در برنامه باشد.

اطلاعات حدید نشان می دهد که پاکستان در اوایل سال ۲۰۱۹ برای واردات گوشت، پنبه، گندم و آرد غلات به هند وابسته بود اما با افزایش واردات از چین، ایالات متحده و برزیل، این وابستگی را کاهش داد.

آمار واردات پاکستان از هند، نشان می دهد که به عنوان مثال، در سال ۲۰۰۸میلادی، ۴ درصد از واردات پاکستان از هند وارد شد که در میان کشورهای صادر کننده به پاکستان، هند رتبه هشتم را به خود اختصاص داد. در سال ۲۰۲۱، تنها ۰.۵ درصد واردات پاکستان از هند بوده است که رتبه ۳۶ را به خود اختصاص داده است.

واردات پاکستان بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱، در سه کالا نشان می‌دهد: گوشت، پنبه و غلات (گندم، آرد غلات و غیره)، به صفر نزدیک شده است. پاکستان واردات گوشت از هند را متوقف کرد، اما از آن زمان تاکنون، هیچ کشوری قادر به برابری با سهم هند در واردات گوشت قبل از سال ۲۰۱۹ نبوده است. با این وجود، پاکستان با تهیه موارد مورد نیاز از ایالات متحده و برزیل در واردات پنبه و توسط چین در واردات آرد، منابع واردات خود را تغیی داد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: هند ، چین ، برزیل

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: هند چین برزیل واردات پاکستان واردات گوشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۴۷۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: مشکل واردات اتوبوس برون‌شهری در اسرع وقت حل شود

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به برخی گزارش‌ها مبنی بر وجود برخی موانع پیش روی واردات اتوبوس برون‌شهری،‌ بر لزوم رفع این موانع تاکید و دستگاه‌های اجرایی ذیربط را مکلف کرد در اسرع وقت نسبت به حل این مشکلات اقدام کنند. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، جلسه فوق العاده شورای عالی حمل و نقل، ایمنی و کاهش تلفات جاده‌ای پیش از ظهر امروز (سه شنبه) به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد.

مخبر: شعار سال معیار برنامه‌ریزی اقتصادی کشور است مخبر در این جلسه رفع نقاط حادثه‌خیز و کاهش تلفات جاده‌ای را یکی از مهمترین اولویت‌های کشور دانست و گفت: باید بدون هر گونه اما و اگر برای رفع نقاط حادثه‌خیز و کاهش تلفات جاده‌ای تلاش کنیم و منابع مرتبط با آن نیز باید از هر محل ممکن تامین شود چرا که حفظ سلامت و جان مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و نمی‌توان از این موضوع مهم به سادگی عبور کرد.

وی افزود: استان‌هایی که دارای بیشترین نقاط پرتصادف هستند باید مجدانه و با بکارگیری تمامی ظرفیت‌های استان، نسبت به رفع این نقاط حادثه‌خیز گام بردارند و گزارش اقدامات صورت گرفته را به‌صورت مستمر ارائه دهند.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به گزارش ارائه شده در جلسه مبنی بر وجود برخی موانع پیش روی واردات اتوبوس برون‌شهری،‌ بر لزوم رفع این موانع تاکید و دستگاه‌های اجرایی ذیربط را مکلف کرد در اسرع وقت نسبت به حل این مشکلات اقدام کنند.

وزیر راه و شهرسازی نیز گزارشی از هماهنگی‌های بین دستگاهی در جهت کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای ارائه کرد و گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده پیش بینی می‌شود که در سال جاری شاهد جهش بهتری در کاهش تلفات جاده‌ای و میزان جانباختگان باشیم.

رییس پلیس راهور فراجا نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت تردد و تصادفات رانندگی و سفرهای نوروزی ارائه کرد و از کاهش چشمگیر تعداد جانباختگان و حوادث رانندگی خبر داد و گفت: این دستاورد نتیجه تلاش دولت،‌ پلیس و سایر بخش های مربوطه بوده و نشان از تمرکز جدی برای رفع نقاط حادثه خیز و اصلاح رفتار رانندگان دارد.

در این جلسه که وزیر امور اقتصادی و دارایی،‌ رییس کل بانک مرکزی،‌ رییس کل گمرک و رییس کل بیمه مرکزی نیز حضور داشتند، گزارشی از آخرین وضعیت اجرای مصوبات جلسه گذشته شورا ارائه شد و تصمیمات لازم برای رفع موانع پیش روی برخی مصوبات اتخاذ شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • مخبر: مشکل واردات اتوبوس برون‌شهری در اسرع وقت حل شود
  • افزایش تعداد کشته‌های سیل و طوفان در برزیل
  • این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید
  • افزایش جابناختگان در سیل برزیل/ ۱۰۵ تن ناپدید شدند
  • فیلم| افزایش شمار کشته‌های سیل در برزیل به ۷۵ نفر
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟