Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@03:07:52 GMT

مجلس تمرکززدایی تصمیمات از پایتخت را دنبال کند

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۹۵۰۸۸۱

مجلس تمرکززدایی تصمیمات از پایتخت را دنبال کند

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، سیدرضا مرتضوی، استاندار اصفهان، شامگاه سه شنبه در یکصد و شصت و یکمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان اصفهان اظهار داشت: بخشی از کارهایی که در استان نمی‌توانیم به درستی اجرا کنیم، به قوانین و مصوبات مجلس برمی‌گردد که تصمیم‌گیری را در پایتخت متمرکز کرده است و برخی دستورات که مربوط به استان است، از سوی پایتخت صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باید تصمیم‌گیری‌ها به استان واگذار شود تا استقلال داشته باشد تا مدیران استانی بتوانند بنابر شرایط و اقتضائات استان خود، تصمیم‌سازی کنند.

مرتضوی بیان داشت: در همه مسائل و حوزه‌ها این مشکلات را داریم و  وقتی پای وزرات به یک مسأله باز می‌شود، آن مورد قفل می‌شود و به این ترتیب هیچکدام از سیاست‌ها در استان پیش نمی‌رود که لازم است یک‌بار برای همیشه مجلس پای این کار بایستد و مشکل را حل کند.

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان نیز در این جلسه، اظهار داشت: در برخی از مدارس پسرانه اجازه پارک دوچرخه‌ها به دانش‌آموزان داده نمی‌شود و معمولا مجبور می‌شوند در کوچه و خیابان پارک کنند و به این ترتیب از دوچرخه به عنوان وسیله نقلیه استفاده نمی‌کنند که اگر آموزش و پرورش این امکان را فراهم کند تا دانش‌آموزان دوچرخه را وارد حیاط مدرسه کنند، ما هم گیره‌های پارک دوچرخه را به آن مدارس هدیه خواهیم کرد.

شهردار اصفهان در ادامه بیان داشت: در برخی مدارس که از سرویس استفاده می‌کنند، رانندگان چندین دقیقه قبل از تعطیلی منتظر دانش‌آموزان می‌مانند و باعث می‌شوند که در معابر ترافیک و راهبندان ایجاد شود، نیاز به بخشنامه‌ای داریم که سرویس‌ها را ملکف کند زودتر از ۱۵ دقیقه به تعطیلی مدارس به محل مدرسه نیایند.

وی ادامه داد: و هم‌چنین حتی‌الامکان در حیاط مدارس منتظر تعطیلی باشند و دانش‌آموزان در حیاط سوار سرویس شوند تا معابر ترافیک نشود.

شهردار اصفهان هم‌چنین مطرح کرد: یک امکان سرویس‌دهی جدیم داریم که می‌توانیم به مدارس ابلاغ کنیم تا خانواده‌هایی به تعداد خاص که  پرداخت هزینه تاکسی و سرویس برای آن‌ها سخت است، می‌توانند با اتوبوس‌رانی هماهنگ شوند و در گروه‌های چندین نفره ثبت‌نام کنند، اگر در حد یک اتوبوس یا میدل‌باس بشوند، سرویس اتوبوس در اختیارشان خواهد بود که هزینه سفر نیز با همان کارت اتوبوس است و ارزان خواهد بود.

مهدی طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اظهار داشت: مشکل فضای آموزشی استان اصفهان که تفاوتی هم در دانش‌آموز و دانشجو ندارد، فضای آموزشی است.

وی با بیان اینکه طبق استعلامی که داشتم در یک سال گذشته ۸ فضای آموزشی از آموزش و پرورش جدا شده است، افزود: در هسته مرکزی شهرستان این اتفاق رخ داده که قابل جبران هم نیست، اگر فقط مدرسه مریم بیگم به آموزش و پرورش برگردد، مشکل دانشگاه فرهنگیان حل می‌شود.

طغیانی با ابراز تأسف از اینکه ما در وسط شهر هم مدرسه دو نوبته داریم، گفت: باید نگاه کلان داشته باشیم، اینکه می‌گویند آموزش و پرورش اجاره نمی‌دهند و فضاهای آموزشی را از آموزش و پرورش می‌گیرند، درست نیست.

محمدرضا ابراهیمی، مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان نیز در این جلسه اظهار داشت: اگر حال آموزش و پرورش خوب باشد، وضعیت کل جامعه نیز رو به بهبود خواهد بود.

وی با اشاره به موضوع پروژه مهر و بازگشایی مدارس نیز تصریح کرد: یکی از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش، بحث بازگشایی است که ما امسال پس از دوسال تعطیلی، دانش‌آموزان را از ابتدای مهرماه در کلاس درس خواهیم دید و همه دستگاه‌ها و نهادها باید برای موضوع بازگشایی مدارس اقدامات لازم را انجام دهند.

ابراهیمی افزود: اگر در راستای ارتقای کمی و کیفی آموزش و پرورش گام برداشته شود، همه نفع آن را خواهند دید.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: فضا و تجهیزات در بازگشایی مدارس بسیار حائز اهمیت است که در این موضوع ما در شهر اصفهان و شهرهای بزرگ دچار چالش هستیم.

وی با اشاره به معضل کمبود نیروی انسانی نیز خاطرنشان کرد: وضعیت نیروی انسانی ما بهتر است اما این موضوع هنوز با ایده‌آل ما فاصله دارد و در حال تلاش هستیم تا در اول مهر هیچ کلاسی در استان بدون معلم باقی نماند.

انتهای پیام/۶۳۱۱۹/ج/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش و پرورش استان اصفهان آموزش و پرورش آغاز سال تحصیلی آموزش و پرورش استان اصفهان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۵۰۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی از افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی طی دو سال اخیر خبر داد.

مسعود سعادتی، جمعه، ۱۴ اردیبهشت ماه، در سخنرانی قبل از خطبه‌های نماز جمعه تبریز، گفت: امسال در تلاش هستیم تا فضای ورزشی به ویژه در مدارس دخترانه در اولویت قرار گرفته و شاهد افزایش آن باشیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: هفته‌ی معلم بهانه‌ای برای یادآوری اهمیت و جایگاه مقام معلم است و تجلیل از ارزش و جایگاه معلم حتماً محدود به دوره‌ی زمانی خاص نیست و تمام ایام سال وظیفه داریم همیشه از زحمات آنها قدردانی کنیم.

وی ادامه داد: معلمی اگر به دیده‌ی شغل و کار ادارای بوده و بدون ایثار، اخلاص و مسئولیت پذیری باشد نتیجه‌ای به دنبال نخواهد داشت.

سعادتی با بیان اینکه انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی است، گفت: وجود شخصیت‌های بزرگی همچون شهید مطهری، باهنر، مفتح، رجایی که معلم و رهبران سیاسی انقلاب اسلامی بودند برای تک تک ما مایه‌ی افتخار و مباهات است.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با بیان اینکه آموزش پرورش استان با تمام همت خود در تلاش است تا بزرگترین رسالت خود را به نحو احسن به سرانجام برساند، خاطر نشان کرد: یکی از اولویت‌های آموزش و پرورش، بحث پرورش‌ و تربیت دانش آموزان است و به قدری مسئله‌ی مهمی است که رهبر معظم انقلاب نیز در دیدار اخیر خود با معلمان به آن تاکید کردند.

وی افزود: استان آذربایجان شرقی از نظر بررسی آسیب‌های احتمالی اجتماعی در مدارس جزو استان‌های پیشتاز است.

وی با بیان اینکه وجود آسیب‌های اجتماعی در مدارس غیرقابل انکار است، اظهار کرد: باور داریم حتی یک مشکل در تربیت دانش‌آموزان غیر قابل تحمل بوده و باید در اسرع وقت حل شود.

وی با بیان اینکه مسائلی بازمانده از دوران کرونا وجود دارد که همه‌ی ما نسبت به حل این مسائل وظیفه داریم، ادامه داد: طرح رصد آسیب‌های اجتماعی در مدارس که اولین قدم پالایش اطلاعات و غربالگری بوده و بیش از ۸۰ درصد دانش آموزان در این طرح غربالگری شده‌اند.

سعادتی اذعان کرد: در حال حاضر در بیش از ۸۰ درصد مدارس استان در هفته حداقل یک نماز جماعت برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه سال گذشته در بین استان‌های بزرگ با کمترین مشکل از کمبود معلم مواجه بودیم، گفت: آموزش و پرورش در امر تربیت بدون مشارکت خانواده‌ها نمی‌تواند موفق شود و تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با حضور والدین انجام پذیر است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • برگزاری جشنواره نخبگان قرآنی مدارس خوزستان
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟