Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@18:34:58 GMT

بازگشت دهدشت، ممسنی و کازرو به تابلوی معاملات

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۹۵۹۱۱۲

بازگشت دهدشت، ممسنی و کازرو به تابلوی معاملات

به گزارش اقتصاد آنلاین، سه نماد «دهدشت»، «ممسنی» و «کازرو» در خرداد ماه ۱۳۹۹ به دلیل ابهام در شفافیت اطلاعاتی ابتدا برای ۱۰ روز متوقف شدند و سپس در اطلاعیه‌هایی جداگانه این تعلیق ادامه پیدا کرد، به طوری که موضوع عدم ارائه اطلاعات شفاف توسط شرکت‌ها باعث شد تعلیق این سه نماد تا به امروز ادامه پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که در دوره فعلی ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار، تعیین و تکلیف نمادهای متوقف در اولویت قرار گرفته و در همین راستا چندی پیش آقای مجید عشقی با حضور در برنامه تهران ۲۰ شبکه ۵ سیما، از بسته شدن نمادها به عنوان تنبیه سرمایه‌گذار تعبیر کرد و گفت: «بسته شدن نمادها یکی از خطوط قرمز سازمان بورس است و بسته شدن نماد، تنبیه سرمایه‌گذار است و نه شرکت. برای همین برای احقاق حقوق سرمایه‌گذار تلاش کردیم و بسیاری از نمادهای بازار پایه باز شده است.»

در همین راستا، محمد خبری‌زاده از اعضای هیات مدیره کارگزاری بانک کارآفرین، بسته شدن نمادها را یکی از ریسک‌های مهم بورس تا پیش از سال ۱۴۰۰ برشمرد و به خبرنگار «سنا» گفت: این ریسک، هزینه سنگینی را بر سهامداران به‌ ویژه سهامداران خرد تحمیل می‌کرد. در ارتباط با سه نماد «دهدشت»، «ممسنی» و «کازرو» دقیقا این اتفاق رخ داد.

این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: با حمایت‌ و پیگیری‌های سازمان بورس و شرکت فرابورس ایران پس از ۲۷ ماه و پس از برگزاری جلسه شفاف‌سازی، این نمادها بازگشایی شدند و سرمایه سهامداران خرد از زندانی که تقصیری بر گردن آنها نبود، آزاد شد.

خبری‌زاده با اشاره به رویکرد سازمان بورس در ارتباط با توقف نمادها، تصریح کرد: امید می‌رود چنانچه تخلفی رخ دهد به‌جای بسته شدن نماد و بلوکه شدن سرمایه‌ سهامدارن و از دست دادن فرصت‌های سرمایه‌گذاری، جرایم سنگینی برای احراز صلاحیت مدیرانی که مدیریت چنین شرکت‌هایی را برعهده داشتند، در نظر گرفته شود.

به گزارش سنا، شرکت پتروشیمی کازرون با نماد معاملاتی «کازرو» در تاریخ ۳ خرداد ۱۳۹۹ با قیمت ۷۶۱ تومان متوقف شد. این نماد امروز، با افزایش بیش از ۶۳ درصدی قیمت با مبلغ یک هزار و ۲۴۵ تومان معامله شد.

شرکت صنایع پتروشیمی دهدشت نیز در تاریخ ۶ خرداد ۱۳۹۹ با قیمت ۸۵۲ تومان بسته شده بود، در جریان معاملات امروز با افزایش ۲۳.۶ درصد به قیمت یک هزار و ۵۴ تومان رسید.

شرکت پتروشیمی ممسنی نیز در تاریخ ۳ خرداد ۱۳۹۹ با قیمت ۸۵۲ تومان بسته و امروز پس از ۲۷ ماه با افزایش بیش از ۷۳ درصدی، در قیمت یک هزار و ۴۸۰ تومان به معاملات خود پایان داد.

منبع: سنا

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بازار سرمایه اخبار بورس امروز بسته شدن نماد سازمان بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۵۹۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری و در راستای برنامه وزارت نیرو برای اصلاح نظام مالی صنعت برق، شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور موظف شدند بخشی از انرژی برق مورد نیاز خود را از طریق بورس انرژی تهیه کنند.

بر اساس آخرین آمار و ارقام مرتبط با معاملات شرکت‌های توزیع برق در بورس انرژی، در هفته نخست شروع معاملات برق در این بازار تعداد ۱۷۹ معامله صورت گرفت که ارزش این معاملات ۱,۲۱۱ میلیارد ریال بود. در این هفته که حجم معاملات روزانه برق به یک میلیون و ۱۶۶ هزار و ۲۵۸ مگاوات ساعت رسید، همچنین پایین‌ترین قیمت بازار ۸۵۰ ریال و بالاترین قیمت نیز ۱,۲۰۰ ریال بود.

در معاملات هفته نخست ۳۲ شرکت توزیع برق در معاملات اقدام به خرید برق کردند و در مقابل ۱۰ نیروگاه خصوصی و ۱۸ نیروگاه دولتی نیز اقدام به فروش برق کردند که سهم نیروگاه‌های دولتی ۵۴ درصد و سهم نیروگاه‌های بخش خصوصی نیز ۴۶ درصد بود.

با تزریق ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت هفتگی به حساب وکالتی شرکت‌های توزیع، امکان معاملات به صورت مستمر با هدف اصلاح جریان مالی و ایجاد شفافیت قیمتی و کاهش نقش دولت در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 6089877 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • کاهش ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحدی شاخص کل بورس
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • بورس در سکوت
  • افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس
  • شاخص بورس هزار واحد رشد کرد
  • گزارش روزانه بورس ۸ اردیبهشت/ بورس در سکوت
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • پیش بینی رئیس اتاق ایران و عراق از قیمت دلار