Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@08:01:23 GMT

۶ روش طبیعی برای افزایش وزن!

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۹۶۰۹۱۵

درمانگران طب سنتی به افرادی که برای افزایش وزن و رسیدن به تناسب‌اندام به آنها مراجعه می‌کردند مصرف انواع حلیم، کله پاچه، خوراک گوشت اردک، خوراک کبک و گوشت بزغاله را توصیه می‌کنند. ناطقان: در جامعه امروز ایران کمتر افرادی را می‌بینیم که به‌دنبال چاق شدن و افزایش وزن باشند. شاید دلیل اصلی آن موجی است که نه تنها در جامعه ایران بلکه در میان مردم بسیاری از کشورهای جهان برای کاهش وزن و لاغری وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این روست که افراد اندکی را می‌توان در سالن انتظار پزشکان و درمانگران طب‌ های طبیعی دید که برای افزایش وزن به مطب این گروه از متخصصان مراجعه کرده باشند.
گروهی نیز که برای افزایش وزن مراجعه می‌کنند مقصودشان از مراجعه، رسیدن به تناسب‌اندام است و نمی‌خواهند بر وزنشان افزوده شود. این گروه از مردم به دلایل مختلفی دچار لاغری می‌شوند که از میان آنها می‌توان به رژیم بد غذایی، بی‌اشتهایی عصبی و اختلال‌های گوارشی اشاره کرد. برخی از این عوامل و شیوه‌های درمان آنها برای دستیابی به تناسب‌اندام را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

اختلال در هضم و جذب؛ دلیل لاغری

گاهی ممکن است اختلال در سوخت و ساز و متابولیسم بدن عامل لاغری افراد باشد، به همین دلیل این مسئله نیز باید توسط درمانگر یا متخصص مورد بررسی قرار بگیرد. گاهی بروز مشکل در عملکرد دستگاه گوارش یا یکی از اندام‌هایی که در سوخت‌وساز بدن تاثیر‌گذار است، موجب ‌هضم یا جذب مناسب مواد غذایی و ماده مفید خوراکی‌ها شده و در مدت زمان کوتاهی کمتر از ۲ هفته موجب لاغری فرد می‌شود، پس برای رسیدن به وزن، متناسب و افزایش وزن، بهتر است افراد لاغر این مورد را نیز در نظر داشته باشند تا بتوانند از اصلاح رژیم غذایی‌شان نتیجه موثرتر و ماندگارتری بگیرند. با شناسایی علت اختلال در سیستم گوارشی می توانید برای درمان آن از یکی از متخصصان طب سنتی ایران یا طب سوزنی برای درمان کمک بگیرید.
اهمیت رژیم غذایی سالم

درمانگران طب سنتی بر این باورند مواد غذایی که ما در طول روز مصرف می‌کنیم به مرور در بدن ما به خلط‌هایی مانند بلغم، صفرا، سودا و خون تبدیل می‌شوند. اگر مواد غذایی ما از مواد غذایی سالم، مفید و پرخاصیت باشد؛ هضم، جذب مواد و تشکیل اخلاط چهارگانه در بدن به درستی انجام می‌شود و بدن نیز پذیرای این مواد خواهد بود. اما اگر مواد غذایی که مصرف می‌کنیم نتیجه یک انتخاب بد یا ترکیبی از مواد غذایی نامناسب و بی‌خاصیت باشد، اخلاط نامناسبی در بدن تشکیل می‌شود و بدن آنها را جذب نمی‌کند.
قیمت استثنایی سرویس چدن با جعبه چوبی!

قیمت استثنایی سرویس چدن با جعبه چوبی!
پیشنهاد امروز
yektanet-logo-sign
هر هفته از این غذاها بخورید

درمانگران طب سنتی به افرادی که برای افزایش وزن و رسیدن به تناسب‌اندام به آنها مراجعه می‌کردند مصرف انواع حلیم، کله پاچه، خوراک گوشت اردک، خوراک کبک و گوشت بزغاله را توصیه می‌کنند. آنها معتقدند گنجاندن این مواد به سبد غذایی افراد لاغر به آنها کمک می‌کند که بر لاغری خود غلبه کنند. البته این درمانگران به افراد لاغر هشدار می‌دهند که این غذاها را با تجویز درمانگرشان به سبدغذایی خود اضافه کنند زیرا پیش از افزودن این غذاها به برنامه غذایی روزانه باید از سلامت جسمی خود مطمئن باشند و معاینه شوند.

علاوه براین، این درمانگران مصرف شیربرنج و شیرینی‌هایی مانند باقلوا، قطاب و خوردن پسته، فندق، بادام و کنجد و گنجاندن میوه‌های شیرین به سبد غذایی را از دیگر عوامل موثر در افزایش وزن افراد لاغر می‌دانند.
تناسب حجم غذا و فعالیت روزانه

درمانگران طب سنتی بر این باورند حجم کم غذا یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیر‌گذار در بروز لاغری در زنان و مردان است. آنها بر این باورند بدن انسان نیروی خود را در طول روز براساس موادغذایی و خوراکی‌هایی که مصرف می‌کند به دست می‌آورد و در صورتی که تناسبی میان حجم غذا و فعالیت‌های روزانه افراد به لحاظ فکری و جسمی وجود نداشته باشد، آنها دچار لاغری می‌شوند. در حقیقت سوخت‌وساز غذا و میزان انرژی​ای که تولید می‌کند فعالیت انسان‌ها را در طول روز تضمین می‌کند. بنابراین اگر میزان غذای دریافتی بدن در طول روز کم باشد، بدن به مرور زمان لاغر می‌شود، به همین دلیل انتخاب نوع غذا و میزان آن در افراد علاقه‌مند به افزایش وزن و تناسب‌اندام بسیار مهم است، یعنی ممکن است فردی بگوید من غذای زیادی مصرف می‌کنم اما غذایی که نام می‌برد در گروه غذاهای کم‌کالری باشد، در نتیجه مصرف این غذا با حجم زیاد هیچ تغییری در او ایجاد نمی کند.
رابطه استرس و کاهش وزن

بی‌اشتهایی عصبی امروزه یکی از شایع‌ترین دلایل بروز لاغری در مردم است که به دلیل کارهای سنگین، پر مسئولیت و پرتنش به‌وجود می آید. گاهی ممکن است یک خانم خانه دار نیز از این اختلال رنج ببرد و به دلیل تمرکز زیاد بر مشکلات خانوادگی در طول روز حین انجام فعالیت‌های روزانه‌اش به این اختلال عصبی مبتلا شود.

درمانگران طب سنتی نیز ناراحتی، اضطراب، غصه، استرس و فشارهای عصبی را از جمله دلایل کاهش اشتها و بروز لاغری در افراد می‌دانند. از این رو، اگر در گروه افراد پراسترس و پر مشغله قرار دارید و تصمیم دارید برای رسیدن به تناسب اندام چند کیلو وزن اضافه کنید، بهتر است پیش از شروع یک برنامه درمانی دقیق و رژیم غذایی مناسب، بر حالات روحی خود تسلط پیدا کنید و این مسئله را درمان کنید.
این نکات را جدی بگیرید

در کتب طب سنتی عوامل مختلفی برای کاهش وزن و ابتلا به لاغری ذکر و توصیه هایی در این زمینه مطرح شده است.

- افرادی که شغل آنها نیاز به پژوهش و تحقیق و کارهای علمی و مطالعاتی دارد و افرادی که پرتحرک‌اند و فعالیت‌های سنگین جسمانی دارند در مقایسه با افراد دیگر بیشتر در معرض لاغری قرار دارند.

- افراد مبتلا به بیماری های کبدی یا بیماری‌هایی که منجر به بزرگی طحال در بدن آنها می‌شوند نیز از جمله افرادی هستند که ناخودآگاه در معرض لاغری قرار می‌گیرند.

- آرامش خاطر و نشاط روحی و فکری از جمله عواملی است که به درمان لاغری کمک می‌کند و تاثیر زیادی در جذب موادغذایی و افزایش وزن دارد.

- ابتلا به اسهال از مواردی است که موجب حفظ ریتم کاهش وزن می‌شود. این مکانیسم در حقیقت در برخی از شیوه‌های درمانی برای لاغرشدن افراد چاق مورد استفاده قرار می‌گیرد.

- ابتلا به سوءمزاج بارد نیز یکی دیگر از دلایل ابتلا به لاغری است. درمانگران برای درمان لاغری پیش از هر چیز احتمال وجود سوءمزاج بارد را در بیماران‌شان بررسی می‌کنند.

- وجود انگل در دستگاه گوارش نیز از جمله مواردی است که موجب کاهش وزن افراد و لاغری آنها می‌شود زیرا انگل پیش از آنکه مواد غذایی هضم و جذب شود از آنها تغذیه می‌کند.

- خواب معتدل و مناسب نیز در درمان این اختلال موثر است. افرادی که برای درمان لاغری و افزایش وزن به پزشک مراجعه می‌کنند باید علاوه بر کنترل و تنظیم ساعات خوابشان، فعالیت‌ها و برنامه های روزانه خود را نیز تنظیم کنند.

برخی داروهای گیاهی در عطاری‌ها به فروش می‌رسد که برای درمان لاغری از سوی فروشندگان توصیه می‌شود. متاسفانه تجویز بسیاری از این داروهای گیاهی بدون لحاظ کردن علل واقعی لاغری در افراد، صورت می‌گیرد. در حقیقت این گروه به همه افراد لاغر با طبع و مزاج مختلف یک داروی گیاهی را تجویز می‌کنند،به همین دلیل است که برخی از مردم از این داروها نتیجه می‌گیرند و برخی آنها نتیجه نمی‌گیرند و با مصرف آن دچار اختلال دیگری نیز می‌شوند. از این رو لازم است افرادی که تمایل به افزایش وزن دارند و می‌خواهند لاغری خود را درمان کنند پیش از مصرف هر گیاه و داروی طبیعی با متخصص و درمانگر طب سنتی مشورت کنند. منبع: عصر ایران برچسب ها: روش طبیعی ، افزایش وزن ، طب سنتی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: روش طبیعی افزایش وزن طب سنتی رسیدن به تناسب اندام برای افزایش وزن درمانگران طب سنتی افزایش وزن درمان لاغری برای درمان مواد غذایی افراد لاغر طول روز فعالیت ها کاهش وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۶۰۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟

کمتر کسی می‌داند که برخی مواد غذایی برای صبحانه مناسب نیستند، چون نباید با معده‌ی خالی خورده شوند.

به گزارش روزیاتو، در ادامه ابتدا از مواد غذایی‌ای خواهیم گفت که باید از خوردن آن‌ها با معده‌ی خالی پرهیز کنید و بعد از آن، مواد غذایی‌ای را معرفی خواهیم کرد که می‌توان آن‌ها را با معده خالی خورد.

مواد غذایی که نباید آن‌ها را با معده خالی خورد ۱- شیرینی‌های درست شده با خمیر پای و خمیر هزارلا

مواد غذایی خمیرمایه دار باعث تحریک جداره‌ی معده می‌شوند و ممکن است باعث نفخ شوند.

۲- شیرینی و شکلات

خوردن مواد غذایی قندی باعث بالا رفتن سطح انسولین در بدن می‌شود، امری که فشار زیادی به پانکراس که هنگام صبح تازه بیدار و فعال شده، وارد می‌کند. این امر می‌تواند منجر به ابتلا به بیماری دیابت شود.

۳- ماست و دیگر محصولات لبنی تخمیری

اگر با شکم خالی ماست بخورید، اسید معده باکتری‌های مفید لاکتیک اسید درون ماست را از میان می‌برد؛ بنابراین خوردن ماست با معده‌ی خالی فایده‌ای برای بدن ندارند.

۴- گلابی

فیبر خام درون گلابی می‌تواند به غشای مخاطی ظریفی معده‌ی خالی صدمه بزند.

۵- گوجه فرنگی

گوجه فرنگی حاوی مقادیر زیادی تانیک اسید است که اسیدیته‌ی معده را افزایش می‌دهد. این امر می‌تواند منجر به زخم معده شود.

۶- خیار و دیگر سبزیجات سبز رنگ

سبزیجات خام مملوء از اسید‌های آمینه هستند. با این حال، اگر با معده‌ی خالی خورده شوند می‌توانند باعث سوزش معده، نفخ و شکم درد شوند.

۷- موز

اگر با معده‌ی خالی موز بخورید این کار باعث افزایش شدید میزان منیزیم موجود در خون می‌شود. این امر می‌تواند به قلب صدمه بزند.

۸- ادویه جات

غذا‌های تند می‌توانند باعث تحریک شدن غشای مخاطی معده و وارد شدن صدمه به آن شوند و میزان تولید اسید معده را افزایش دهند، مسأله‌ای که عامل بسیاری از اختلالات دستگاه گوارش است.

۹- نوشیدنی‌های گازدار سرد

مصرف نوشیدنی‌های گازدار در زمان صبح می‌تواند باعث وارد شدن آسیب به غشای مخاطی معده شود و خونرسانی به معده را کاهش دهد. درنتیجه، مواد غذایی با سرعت کمتری هضم خواهند شد.

۱۰- مرکبات

مرکبات سرشار از اسید میوه هستند. این میوه‌ها اگر با معده‌ی خالی خورده شوند می‌توانند باعث سوزش معده شوند و همینطور ریسک گاستریت یا همان التهاب معده و حتی زخم معده را افزایش دهند.

مواد غذایی که می‌توانید آن‌ها را با معده خالی بخورید ۱- جو دو سر

جو دو سر یک لایه‌ی محافظ به دور جداره‌ی معده ایجاد می‌کند که جلوی آسیب رساندن اسید معده به دیواره‌های این اندام را می‌گیرند. جو دو سر همچنین حاوی فیبر محلول در آب است که برای کاهش سطح کلسترول مفید است.

۲- گندم سیاه

گندم سیاه دستگاه گوارش را با ملایمت تحریک می‌کند. این ماده غذایی منبع بسیار خوبی نیز برای پروتئین، آهن و ویتامین است.

۳- فرنی آرد ذرت

فرنی آرد ذرت به از میان رفتن سموم و فلزات سنگین از سیستم بدن کمک می‌کند و به جمعیت میکروفلور دستگاه گوارش (میکروب‌های مفیدی که به طور طبیعی در دستگاه گوارش وجود دارند) تعادل می‌بخشد و سیری طولانی مدتی نیز ایجاد می‌کند.

۴- جوانه گندم

۲ قاشق غذاخوری جوانه گندم نزدیک به ۱۵ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن به ویتامین E و ۱۰ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن به فولیک اسید را تأمین می‌کند. این ماده غذایی همچنین به دستگاه گوارش می‌کند عملکرد درستی داشته باشد.

۵- تخم مرغ

پژوهش‌ها نشان داده مصرف تخم مرغ برای صبحانه می‌تواند میزان کالری دریافتی روزانه را به میزان چشمگیری کاهش دهد.

۶- هندوانه

خوردن هندوانه با معده‌ی خالی، بدن را از مقدار مناسبی آب برخوردار می‌کند. به علاوه، هندوانه به دلیل داشتن لیکوپین فراوان برای سلامت چشم‌ها و قلب هم مفید است.

۷- بلوبری

پژوهش‌ها می‌گوید مصرف منظم بلوبری باعث بهبود حافظه و تنظیم فشار خون و سرعت سوخت و ساز بدن می‌شود، به ویژه اگر برای صبحانه مصرف شود.

۸- نان غلات کامل بدون خمیرمایه

کربوهیدرات و دیگر مواد مغذی موجود در این نوع نان‌ها برای بدن ضروری هستند. بهترین زمان برای مصرف این نوع نان صبح زود است.

۹- آجیل

آجیل اگر برای صبحانه مصرف شود باعث بهبود سلامت گوارشی می‌شود و سطح pH درون معده را متعادل می‌کند.

۱۰- عسل

عسل به بیدار و فعال شدن بدن در زمان صبح کمک می‌کند و به سیستم بدن قدرت و انرژی می‌بخشد. این ماده غذایی همچنین فعالیت مغزی را بهبود می‌بخشد و میزان تولید هورمون شادی بخش ِ سروتونین را افزایش می‌دهد.

دیگر خبرها

  • آیا خوردن جوش شیرین خطرناک است؟
  • قند پنهان در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد؟
  • افزایش ۲ برابری سطح پوشش گیاهی در مراتع گنبدکاووس؛ مانعی برای ریزگرد‌ها و غذایی برای دام‌ها
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • خواص بی نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟
  • ۵ ماده غذایی که می توانند اثری مشابه داروهای لاغری داشته باشند
  • چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید
  • قند‌های پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آن‌ها را حذف کنید
  • قندهای پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آنها را حذف کنید
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟