Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد نبی امیدوار، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزآباد درباره پذیرش‌های گسترده در دانشگاه‌های سراسر کشور به خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز گفت: هم اکنون دغدغه مهم دانشجویان اشتغال است که آموزش در زمینه ایجاد مشاغل  فنی و مهارتی از سوی دانشگاه آزاد اسلامی در حال انجام و از اهمیت فراوان برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی‌شک تطابق رشته تحصیلی با شغل مناسب در آینده، انگیزه دانشجویان را دوچندان کرده و تحصیل فقط با هدف اخذ مدرک، مورد نظر این دانشگاه نیست، بلکه بدنبال آموزش مهارت‌های بازار کار هستیم.

وی افزود: لازم است انگیزه و امید به آینده در دانشجویان تقویت شود و این مهم جز با آموزش‌های کاربردی محقق نمی‌شود. در این زمینه دانشگاه آزاد اسلامی پیشقدم شده و می‌تواند دانشجویان ماهر را از سوی دانشگاه به بازار کار معرفی کند. در این شرایط تلاش دانشجو افزایش یافته و مهارت آموزی، توانایی فعالیت مستقل را به دانشجو می‌دهد. برای مثال دانشجویان در رشته آرایشگری ، جوشکاری، تراشکاری و... می‌توانند به راحتی جذب بازار کار و صنعت شوند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزآباد ادامه داد: زیرساخت‌ها برای توسعه فعالیت‌های دانشجویان و حمایت‌ها از طرف دانشگاه فراهم است و می‌توان از ظرفیت های مراکز صنعتی و تجاری شهر نیز برای مهارت آموزی دانشجویان استفاده کافی برد.

امیدوار با بیان اینکه از زمان حضور بنده در واحد فیروزآباد تاکنون ۷ کانون دانشجویی و دو  تشکل اساتید و دانشجویان راه اندازی شده است، ادامه داد: تاکنون  ۷ کانون دانشجویی در زمینه ها و موضوعات مختلف تشکیل شده و تشکل اساتید برای اولین بار و همچنین تشکل دانشجویی با اخذ مجوزهای لازم شروع به فعالیت کرده‌اند. کرسی‌های آزاد اندیشی این واحد به مرحله کشوری راه یافته و از دیگر اقدامات، تجهیز مناسب و رفع نواقص خوابگاه‌های دانشجویی بوده است. همچنین کلیه اقدامات  لازم درباره اخذ  مجوز مرکز مشاوره امین انجام شده و توانایی استفاده از آن در سطح شهر وجود دارد. در حوزه فرهنگی هم مراسم متعدد با مشارکت دانشجویان و اساتید و کارکنان واحد برگزار و تلاش شده که از تصدی‌گری در این زمینه جلوگیری و بیشتر فعالیت‌های فرهنگی توسط دانشجویان انجام پذیرد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزآباد گفت: نشریات دانشجویی باید بتوانند تولید محتوا داشته باشند و از انتشار مطالب تکراری و غیرسازنده پرهیز کنند که بخش عمده‌ای از این موضوع به میزان علاقه، خلاقیت، ارتباطات اجتماعی و سطح سواد رسانه ای افراد بستگی دارد. همچنین برگزاری دوره‌های آموزشی برای متصدیان نشریات به افزایش توانایی‌های اعضای هیات  تحریریه و بالابردن سطح آگاهی و سواد رسانه‌ای آنها کمک شایانی می‌کند. نشریات دانشجویی نیازمند حمایت هستند و یکی از جاهایی که اساتید می‌توانند فعالیت و مشاوره بدهند در حوزه‌های مرتبط با نشریات است. به این شکل فعالیت‌ها پررنگ‌تر شده  و در تلاش هستیم تا از ظرفیت اساتید در زمینه علوم انسانی استفاده کافی برده شود.

وی تاکید کرد: مجوز  ۶ نشریه اخذ و همچنین خانه نشریات در  دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزآباد ایجاد شده است و برای ارتقای آن نیازمند برگزاری دوره‌های آموزشی برای دانشجویان هستیم که البته  بخش نامه‌هایی در این زمینه وجود دارد که باید اجرایی شود.

امیدوار گفت: اساتید دانشگاه در حوزه‌های مختلف در حال کمک به دانشگاه برای ارتقا در حوزه‌های مختلف هستند.  برای مثال هم اکنون در کانون‌های دانشجویی استاد مشاور در کنار دانشجویان است. در مرکز مشاوره دانشگاه اساتید متخصص هر رشته در حال مشاوره به دانشجویان هستند. در نشریات، مراسم فرهنگی، تشکل‌ها، اردوهای جهادی و.... حضور اساتید پررنگ‌تر از گذشته است. همچنین اساتید از دوره‌های جهاد فرهنگی که به تازگی ابلاغ شده، استقبال مناسب داشتند و طبیعتا در این شرایط می‌توان کیفیت فعالیت‌ها را ارتقا داد. در این زمینه نیازمند وضوح بیشتر بخش‌نامه‌ها در خصوص امتیازات اساتید علاقمند به فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی و ایجاد انگیزه بیشتر در آنها هستیم.

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1150645 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی نشریات دانشجویی اشتغال

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی نشریات دانشجویی اشتغال دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزآباد نشریات دانشجویی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۷۵۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت گرامیداشت روز معلم و استاد

    به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌ الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی طی پیامی به مناسبت روز معلم ضمن تبریک این روز به معلمان و اساتید فرهیخته و گرانقدر ایران‌زمین تأکید کرد که در دور جدید و تحولی شورای عالی انقلاب فرهنگی، تعلیم و تربیت جایگاه عالی‌تر از همیشه را پیدا کرده است و ستاد تعلیم و تربیت این شورا با حضور جدی مسئولان و مشارکت فعالان مردمی عرصه تعلیم و تربیت فعال و پرتلاش برای حل مسائل نظام تعلیم و تربیت کشور اهتمام دارد. متن پیام به شرح ذیل است:
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم
حضرت امام خمینی(ره): عالم مدرسه اســت و معلمين اين مدرسه، انبياء و اولياء هســتند و مربي اين معلمين خداي تبارك و تعالي است.

  روز معلم را به تمام معلمان و اساتید فرهیخته و گرانقدر ایران‌زمین تبریک عرض می‌کنم. دوازدهم اردیبهشت در تقویم ایران‌زمین به یاد بزرگ معلم و استاد بزرگ علّامه شهید مطهری (رضوان‌اللَّه‌علیه) روز معلم نام گرفته است و هر سال در این روز نمادین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این استاد شهید، جایگاه رفیع معلمی در کشور گرامی داشته می‌شود.   آنچه تعلیم و تربیت را تمدن اسلام و ایران متمایز از تمدن غرب کرده است روح حاکم بر آن یعنی فلسفه تربیت در نظام تعلیم و تربیت اسلامی بوده است که معتقد هستیم حرکت در مسیر خلاف این فلسفه موجب گمراهی و مفاسد خواهد شد و هدایت معلمان و اساتید عزیز در این مسیر تربیت و تعالی را برای جامعه رقم خواهد زد.   معلّم مهمترین عنصر و کنشگر نهاد تعلیم و تربیت است و نقش خاصّی را در سامان‌دهی و هدایت جامعه بر عهده دارد و در پیروزی انقلاب اسلامی نیز نقش معلمان و اساتید بی‌بدیل بوده است و در مبارزات سیاسی و دفاع از انقلاب نقش معلمان همواره مهم و حیاتی بوده است و تعداد بالایی از شهدای انقلاب از معلمان بوده‌اند.   رشد چشمگیر علم و فناوری و دانش نیز در کشور مرهون خدمات معلمان و اساتید گرانقدر است که با کمترین توقعات توانسته‌اند این حجم از خدمات و دستاوردها را برای کشور رقم بزنند.شورای عالی انقلاب فرهنگی در طی ادوار مختلف اسناد مهم و راهبردی را برای نظام تعلیم و تربیت کشور به تصویب رسانده است که سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مهمترین این اسناد در ادوار مختلف بوده است.در دور جدید و تحولی شورای عالی انقلاب فرهنگی، تعلیم و تربیت جایگاه عالی‌تر از همیشه را پیدا کرده است و ستاد تعلیم و تربیت این شورا با حضور جدی مسئولان و مشارکت فعالان مردمی عرصه تعلیم و تربیت فعال‌ و پر تلاش برای حل مسائل نظام تعلیم و تربیت کشور اهتمام دارد.   در سال گذشته تعلیم و تربیت بیش از هر موضوع دیگر در عناوین دستور جلسات و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده است که امید است با مشارکت هر چه بیشتر نظام تعلیم و تربیت شاهد پیشرفت روزافزون این رکن مهم در جامعه باشیم.ضمن تبریک روز معلم و ادای احترام به تمام معلمان و اساتید گرانقدر کشور، یاد و خاطره شهدای این عرصه را گرامی می‌دارم.   عبدالحسین خسروپناه
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • تجلیل از استاد برتر دانشگاه شیراز
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • پیام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت گرامیداشت روز معلم و استاد
  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم
  • آئین نکوداشت و تجلیل از اساتید برتر دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برگزار شد
  • تجلیل از اساتيد برتر دانشگاه پیام نور استان کرمان
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه
  • لزوم تبیین گفتمان وعده صادق توسط اساتید دانشگاه 
  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی