Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان گفت: در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان می‌توانیم با ۵۰۰ الی هزار میلیارد تومان تسهیلات حدود دو هزار و ۵۰۰ نفر اشتغال ظرف مدت یک سال ایجاد کنیم.

محمود داودآبادی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای استفاده از اعتبارات دور دوم سفرهای ریاست جمهوری، اظهار کرد: منطقه ویژه سلفچگان خارج از قلمروی گمرکی بوده و در اصل یک مجموعه خودگردان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پشتیبانی مورد نیاز ما از سوی دولت باید انجام شود در حوزه زیرساخت‌ها است، مطرح کرد: در این حوزه نیز ما تلاش می‌کنیم پوشش لازم در خود منطقه ویژه را داشته باشیم ولی درخواست داریم زیرساخت‌های مسیرهای دسترسی به منطقه را دولت تامین کند.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان با اشاره به اینکه البته این موضوع در دستور کار قرار داشته و اقدامات خوبی نیز انجام شده است، عنوان کرد: به طور مثال موضوع خط ریلی منطقه ویژه از سال ۸۵ مسکوت مانده بود ولی در دولت سیزدهم با جدیت دنبال می‌شود.

وی با بیان اینکه یکی از مصوبات سفر نخست رئیس جمهور به قم موضوع خط راه آهن منطقه ویژه بود، خاطرنشان کرد: برای این پروژه اعتباری معادل ۲۵۰ میلیارد تومان مصوب شده و درحال حاضر نیز شرکت مخصوص درحال فعالیت است.

داودآبادی با اشاره به اینکه متولی این پروژه راه آهن جمهوری اسلامی ایران است، تصریح کرد: پروژه خط راه آهن منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در گروه پروژه‌های ملی قرار دارد.

وی با بیان اینکه اتصال این خط راه آهن می‌تواند آورده‌های بسیاری برای منطقه ویژه به همراه داشته باشد، یادآور شد: حمایت‌ها و پشتیبانی‌های این چنینی اثرگذاری بسیار زیادی در منطقه ویژه دارد.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان با اشاره به اینکه خودگردان بودن منطقه ویژه مسائل و مشکلات بسیاری ایجاد کرده است، بیان کرد: حمایت‌های دولتی در این راستا می‌تواند کمک بسیار زیادی به منطقه داشته باشد.

وی با بیان اینکه در حوزه زیرساخت‌ها نیازمند اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان هستیم، اظهار کرد: عدم وجود راه دسترسی مناسب و آسفالت معابر از اصلی‌ترین چالش‌های این منطقه هستند.

داودآبادی با اشاره به اینکه پس از فعالیت ۲۵ ساله منطقه ویژه نباید شرایط به این صورت باشد، مطرح کرد: اگر حمایت‌های مختلف دولتی در حوزه‌های زیرساختی، پشتیبانی، جذب سرمایه‌گذار، اخذ تسهیلات و ... افزایش پیدا کند، قطعا بسیاری از مشکلات این عرصه برطرف خواهد شد.

وی با بیان اینکه تامین تسهیلات ارزان قیمت برای ما اهمیت بسیاری دارد، عنوان کرد: در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان می‌توانیم با ۵۰۰ الی هزار میلیارد تومان تسهیلات حدود دو هزار و ۵۰۰ نفر اشتغال ظرف مدت یک سال ایجاد کنیم.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان با اشاره به اینکه در این منطقه ۲۱ طرح داریم، خاطرنشان کرد: تسهیلات مورد نیاز برای این طرح‌ها ۵۰۰ میلیارد تومان است که می‌توانند هزار و ۱۵۰ نفر اشتغال ایجاد کنند.

وی ادامه داد: در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان تمام درخواست‌های خودمان از دولت را از طریق معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم مطرح می‌کنیم.

داودآبادی با بیان اینکه مسیر ۴۰ کیلومتری سلفچگان تا قم شاه‌راه ارتباطی ۱۷ استان است، تصریح کرد: متاسفانه این مسیر شرایط مطلوبی نداشته و باید هرچه زودتر این مسیر سه بانده شود.

وی اضافه کرد: سه بانده شدن این مسیر برای منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان اهمیت بسیاری دارد چراکه در این صورت سرمایه‌گذار می‌تواند راحت‌تر رفت و آمد داشته باشد و اقبال به سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه افزایش پیدا می‌کند.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان افزود: طبق پیش‌بینی‌های انجام شده با تسهیلاتی حدود ۵۰۰ الی هزار میلیارد تومانی ظرف مدت یک سال و نیم آینده می‌توانیم حداقل ۵ تا ۷ هزار میلیارد تومان سرمایه در این منطقه جذب کنیم.

وی با اشاره به اینکه قانون حدود اختیارات خوبی را برای منطقه ویژه تعیین کرده است، یادآور شد: استاندار قم رئیس مجمع منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان است و این موضوع موجب انجام حمایت‌های خوب از این منطقه شده است.

داودآبادی از اختیارات توضیع تسهیلات در سیستم تولیدی کشور در خوشه‌ها و شاخه‌های اشتغال یاد کرد و گفت: اگر این اختیارات به مجموعه مدیریت استان‌ها واگذار شود و از سوی مرکز تصمیمات اتخاذ نشوند قطعا شاهد اتفاقات مثبتی خواهیم بود.

وی با بیان اینکه در مواردی می‌توان گره‌های بزرگ را با کارهای کوچک باز کرد، ابراز کرد: برای رقم زدن چنین کارهایی باید مجموعه مدیریت استان اختیارات بیش‌تری داشته باشد.

گفتنی است، مناطق ویژه اقتصادی به محدوده های مصوب قانونی اطلاق می شوند که خارج از قلمرو گمرکی کشور هستند و به منظور تسهیل در امر واردات و صادرات کالا و حمایت از صنعت داخلی کشور و همچنین جذب سرمایه گذاری و فناوری های نوین خارجی در امر تولید و توسعه فعالیت دارند که علاوه بر تامین نیاز داخلی امکان صادرات و صادرات مجدد به بازارهای خارج از کشور را فراهم می نمایند.

منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان قم در مرکز ایران و در ناحیه ای با بیش از دو هزار هکتار و در فاصله ۱۸۵ کیلومتری تهران پایتخت ایران و در شاهراه ترانزیتی کشور واقع گردیده است.

این منطقه به عنوان بهترین و نزدیک‌ترین منطقه ویژه اقتصادی به مرکز سیاسی، اقتصادی کشور واقع شده است جایی که جاده ابریشم، شبکه راه آهن و بزرگراه‌های شمال به جنوب و شرق به غرب کشور یکدیگر را در آنجا ملاقات می‌کنند، و به طور خاص و ویژه‌ای در محلی قرار گرفته که کشورهای اروپایی، آسیای مرکزی و خلیج فارس را به یکدیگر متصل ساخته به گونه‌ای که بتوانند کالاهای خود را تولید، صادر و یا حمل و نقل نمایند.

این منطقه همچنین می‌تواند نقش تصمیم گیرنده‌ای در اقتصاد کلان کشور ایفا نماید، بر این اساس علاوه بر ناحیه اختصاص داده شده در ارتباط با طرح مربوطه ناحیه دیگری بالغ بر ۱۵۰۰ هکتار نیز جهت توسعه محل فعلی در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان قم منطقه ویژه اقتصادی اشتغالزايي مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان هزار میلیارد تومان منطقه ویژه مدت یک سال حمایت ها راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۴۸۵۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان

به گزارش خبرگزاری مهر، پیرو تأکید رئیس‌جمهور در نشست هیئت دولت و استانداران مبنی بر پیگیری ویژه موضوع بیکاری در استان‌های دارای بیش‌ترین آمار، «ابوطالب شفقت» استاندار لرستان با صدور این دستور خطاب به مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان، خواستار تشکیل این کارگروه ویژه در هفته جاری شد.

در این راستا رئیس‌جمهور با تأکید بر بانک‌های عامل خواستار تسریع در پرداخت تسهیلات برای حمایت واحدهای تولیدی و مشاغل خرد در استان‌های دارای بیش‌ترین آمار بیکاری از جمله لرستان شد.

استاندار لرستان نیز پیرو این دستور، با تشکیل این کارگروه به‌صورت ویژه موضوع اشتغال استان را پیگیری خواهد کرد.

کد خبر 6098067

دیگر خبرها

  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک