اجرای آزمایشی کالابرگ الکترونیک کلید خورد/مدت اجرای آزمایشی ۱ ماه
تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۶۴۸۸۸۴۰
وزارت اقتصاد اعلام کرد:بر اساس آخرین اعلام، وزارت رفاه اجرای آزمایشی طرح کالابرگ الکترونیک را در یکی از استانهای جنوبی کشور کلید زده و پس از اجرا در این استان برای کل کشور اجرا خواهد شد. - اخبار اقتصادی -
به گزارش خبرگزاری تستیم، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: تامین مالی کالابرگ مبتنی بر همان نظام پرداخت یارانهای یعنی تقریباً ماهانه 28 هزار میلیارد تومان است.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
وزارت اقتصاد اعلام کرد ادعای اینکه دولت برای تامین مالی اجرای کالابرگ الکترونیکی دچار مشکل است در حالی مطرح میشود که اساسا تامین مالی آن مبتنی بر همان نظام پرداخت یارانهای یعنی تقریباً ماهانه 28 هزار میلیارد تومان است.
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به گزارش یک روزنامه با عنوان «وعده پشت وعده» توضیح داد: بارها اعلام شد که موضوع طرح کالابرگ الکترونیکی مشکلی از نظر تأمین مالی ندارد، اما با توجه به اینکه نظام پرداخت یارانهها جمعیت زیادی از مردم را متاثر میکند، لازم بود دولت با اطمینان درباره زیرساخت فنی اجرای طرح را دنبال کند تا مشکلی در تامین کالا و خریدهای مردم پیش نیاید.
اقدامات دولت برای فراهم کردن زیرساختهای اجرای کالابرگ با جدیت دنبال شده، اما از آنجا که متولی اصلی کالابرگ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است با تغییر مدیریت این وزارتخانه در اجرا و بهره برداری این طرح اندکی تأخیر به وجود آمد و بر اساس آخرین اعلام، این وزارتخانه اجرای آزمایشی طرح در یکی از استانهای جنوبی کشور را کلید زده و پس از اجرا در این استان برای کل کشور اجرا خواهد شد.
پیش بینیها حکایت از آن دارد که اجرای آزمایشی بیش از یک ماه طول نکشد و پس از آن آماده اجرا در کشور خواهد بود.
تصمیم دولت هیچگاه برای ارائه کالابرگ الکترونیک تغییر نکرده، اما همچنان که اشاره شد تاخیری که پیش آمده به دلیل حصول اطمینان از فراهم بودن زیرساختهای لازم برای اجرای آن در تمام شهرها و روستاهای کشور بوده و به این دلیل بود که یک مرحله آزمایشی دیگر نیز برای اجرای این طرح در نظر گرفته شد؛ با اتمام این مرحله و ایجاد این اطمینان که مردم در شروع طرح بتوانند کامل از این ظرفیت استفاده کنند و شاهد پدیده صف نباشیم، کالابرگ الکترونیکی اجرا میشود.
ادعای اینکه دولت برای تامین مالی اجرای کالابرگ الکترونیکی دچار مشکل است در حالی مطرح میشود که اساسا تامین مالی آن مبتنی بر همان نظام پرداختهای یارانهای یعنی تقریباً ماهانه 28 هزار میلیارد تومان است.
انتهای پیام/

منبع: تسنیم
کلیدواژه: کالابرگ الکترونیکی اجرای آزمایشی نظام پرداخت تامین مالی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۴۸۸۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
اعتبار مالی برای اجرای طرح الگوی کشت
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی میگوید: برای اجرای طرح الگوی کشت به ۱۳۲ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
آقای شاهپور علایی افزود: از این میزان هزینه ۷۰ هزار میلیارد آن مربوط به مشوقها و ۶۰ هزار میلیارد تومان نیز به پرداخت تسهیلات کم بهره اختصاص دارد.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه تصریح کرد: الگوی کشت در ۱۵ محصول اساس در فضای باز و در محیطی مناسب به منظور انتقال محصول پر آب بر به صورت کنترل شده اجرا میشود.
وی افزایش سطح کشت قراردادی را یکی از توفیقات بخش کشاورزی در یک و نیم سال فعالیت دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: در کشت قراردادی ۲۶۰ درصد رشد ثبت شده است.
آقای شاهپور علایی همکاری همه دستگاهها برای فراهم ساختن الزامات اجرای الگوی کشت را ضروری دانست و لازمه رسیدن به خودکفایی در محصولات کشاورزی، را اجرای کامل الگوی کشت عنوان کرد.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: ضریب وابستگی در گندم ۴۰ درصد است که با اجرای الگوی کشت به ۱۵ درصد کاهش مییابد و در زمینه ذرت دانهای ۹۰ درصد ضریب وابستگی داریم که باید آن را به ۱۰ تا ۲۰ درصد برسانیم.