Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: ۴ کار اساسی در دست پیگیری داریم که یکی از آنها، بازگشت به کار پرستاران طرحی است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد میرزابیگی، روز دوشنبه هفتم آذر ۱۴۰۱، در نشست خبری که در محل سازمان نظام پرستاری برگزار شد، به تشریح مسائل روز پرستاران کشور پرداخت و گفت: ماهیت سازمان نظام پرستاری، فعل مراقبت‌های پرستاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما به سمت سالمندی پیش می‌رویم و باید در حوزه حفظ ارتقای سلامت جامعه، هر کسی وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد که پرستاران هم یکی از همین گروه‌ها هستند.

وی افزود: اگر در بیمارستان‌ها خدمات پرستاری به درستی ارائه نمی‌شود، ناشی از موانع خدمتی است که اجازه نمی‌دهد پرستار به وظایف خود به درستی عمل کند.

میرزابیگی ادامه داد: ما دنبال ارائه مراقبت‌های پرستاری علمی و ایمن برای مردم هستیم.

رئیس سازمان نظام پرستاری افزود: ما جمعیتی حدود ۲۵۰ هزار نفر پرستار داریم که از دانشجو تا بازنشستگان را شامل می‌شوند.

وی در ادامه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد سازمان نظام پرستاری پرداخت و گفت: لازم است همگان از نقش خود در قبال پرستاری، گزارش کار بدهند.

میرزابیگی افزود: حل مسائل پرستاری به مراقبت‌های پرستاری از مردم وابسته است.

وی گفت: اگر استاندارد‌های نیروی پرستاری در بیمارستان‌ها رعایت شود، مراقبت از بیماران به شکل درست ارائه خواهد شد و در عین حال، باعث کاهش هزینه‌های نظام سلامت کشور خواهد شد.

میرزابیگی اظهار داشت: مأموریت سازمان نظام پرستاری، مأموریت صنفی، حرفه‌ای و آموزشی است.

وی افزود: پرستاران از ۲۴ ساعت شبانه روز، ۱۶ ساعت به صورت مستقل مشغول اداره بیمارستان‌ها هستند و خدمات پرستاری از کار نمی‌افتد.

میرزابیگی ادامه داد: پرستاری، قلب نظام سلامت است که شبانه روز می‌تپد.

وی افزود: وقتی مردم از فعالیت و کار دور می‌شوند، برعکس فعالیت پرستاران بیشتر می‌شود. به طوری که در دوران کرونا، شاهد این ادعا بودیم.

میرزابیگی گفت: بیش از ۲۲ دستور رئیس جمهوری در همین دولت برای پرستاران صادر کرده که شامل بحث‌های مختلفی بوده است که بیشترین آن‌ها در رابطه با موضوع تعرفه‌گذاری بوده است.

وی افزود: به رغم قوانین وضع شده و دستورات رئیس جمهوری، همچنان شاهد گله مندی پرستاران از بد اجرا شدن برخی قوانین هستیم.

میرزابیگی ادامه داد: انحلال طرح قاصدک، اولین اقدام فعالیت سازمان نظام پرستاری در دوره پنجم بوده است. همچنین، معوقات پرستاری برای مقطعی تأمین بودجه شد و از ۲ سال تأخیر به ۵ ماه رسید که شامل اضافه کار و کارانه پرستاران بود.

وی افزود: عملیاتی شدن قانون تعرفه‌گذاری بعد از ۱۵، یکی دیگر از دستاورد‌های سازمان نظام پرستاری در این دوره از فعالیت بوده است.

میرزابیگی با اشاره به محاسبه K پرستاری، گفت: البته K پرستاری مثل سایر گروه‌ها قابل بازبینی است.

وی افزود: برخورداری پرستاران از درآمد بیمارستان‌ها، یکی از مزیت‌های تعرفه گذاری است، به طوری که کارانه پرستاری از محل بازتوزیع پرداخت می‌شود.

میرزابیگی ادامه داد: در برخی از بیمارستان‌ها، هنوز خدمات پرستاری ثبت نشده و باعث گردیده روند پرداخت کارانه پرستاران دچار اشکال شود.

وی با اشاره به پرداخت علی الحساب کارانه پرستاری، گفت: همه دنبال اجرای قانون هستیم و پرستاران توجه داشته باشند که ۵،۲۰۰ میلیارد تومان بودجه از مجلس برای اجرای تعرفه‌های پرستاری در سال ۱۴۰۱ گرفته ایم که سازمان بیمه سلامت می‌بایست سهم پرستاران از تعرفه‌ها را به صورت کامل پرداخت کند.

میرزابیگی تاکید کرد: پرستاران مطمئن باشند که پیگیر مطالبات آن‌ها هستیم و دستگاه قضائی نیز به این موضوع ورود گرده که اگر دستگاهی در مسیر اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری کم کاری کند، دچار ترک فعل شده و با آن دستگاه برخورد قانونی خواهد شد.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری افزود: ۴ کار اساسی در دست پیگیری داریم که یکی از آنها، بازگشت به کار پرستاران طرحی است.

وی گفت: اطلاع موثق دارم که رئیس جمهور مخالف اخراج نیرو‌های پرستاری طرحی هستند، اما همچنان برخی مدیران رده پایین نسبت به بازگشت به کار این نیرو‌ها مقاومت می‌کنند.

میرزابیگی به اعطای فوق العاده خاص اشاره کرد و افزود: جامعه پرستاری هم باید از این فوق العاده خاص برخوردار شوند و مه پیگیر هستیم تا به نتیجه برسد.

وی گفت: رسیدگی به وضعیت بازنشستگان پرستارانی که دچار بیماری هستند، یکی دیگر از اقدامات سازمان نظام پرستاری است که دنبال می‌شود. به طوری که قرار است این دسته از پرستاران بازنشسته تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص قرار بگیرند.

میرزابیگی در مورد بودجه تعرفه گذاری که قرار است به بیمه‌های مختلف واگذار شود، افزود: از اول بنا بود این بودجه فقط در اختیار سازمان بیمه سلامت قرار بگیرد که سازمان برنامه و بودجه تصمیم گرفت این بودجه را خودش در اختیار بیمه‌ها قرار بگیرد.

وی ادامه داد: بر همین اساس، بودجه تعرفه‌ها توسط سازمان برنامه و بودجه در اختیار بیمه سلامت، بیمه تأمین اجتماعی و بیمه نیرو‌های مسلح قرار می‌گیرد.

میرزابیگی گفت: تلاش می‌کنیم از بودجه ۱۴۰۲، مراقبت‌های پرستاری وارد سرانه شود. یعنی برای آن مثل سایر گروه‌ها، سرانه اختصاص داده شود.

وی در خصوص آمار مهاجرت پرستاران افزود: با شروع کرونا شاهد افزایش مهاجرت پرستاران بودیم به طوری که هر ماه ۱۰۰ تا ۱۵۰ پرستار درخواست مهاجرت داشتند. اما این موج مهاجرت در یکی دو ماه اخیر فروکش کرده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: میرزابیگی پرستاران سازمان نظام پرستاری طرح پرستاری صندوق بیماری های خاص بیمه سلامت سازمان نظام پرستاری میرزابیگی ادامه مراقبت های پرستاری خدمات پرستاری بازگشت به کار بیمارستان ها تعرفه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۴۹۲۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، گفت: بر اساس پیگیری‌های مستمر صورت گرفته در وزارتخانه بهداشت رشته تحصیلی پرستاری به رشته‌های دانشگاه آزاد واحد بوشهر بازگشت داده شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سعید رازقی صبح امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در حال حاضر حدود 17 هزار دانشجو در واحد‌ها و مراکز شهرستانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه در واحد بوشهر حدود 7 هزار دانشجو تحصیل می‌کنند، گفت: بر اساس افق مد نظر ما از مهرماه امسال هر واحد دانشگاهی در پذیرش دانشجو 20 درصد افزایش خواهد داشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر افزود: نیروهای نخبه و کارآمد از گنجینه‌های این استان محسوب می شوند که باید متناسب با ظرفیت‌های موجود رشته‌های دانشگاهی ایجاد شوند.

وی از صدور مجوز فعالیت رشته پرستاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر خبر داد و عنوان کرد: بر اساس پیگیری‌های مستمر صورت گرفته در وزارتخانه بهداشت رشته تحصیلی پرستاری به رشته‌های دانشگاه آزاد واحد بوشهر بازگشت داده شده است که در مرحله اول حدود 14 نفر دانشجو پذیرش خواهند شد.

رازقی با اشاره به اینکه به‌زودی تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر با هلدینگ‌های نفت و گاز قرارگاه خاتم‌الانبیا منعقد خواهد شد خاطرنشان کرد: این تفاهم‌نامه به‌منظور گسترش فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی و افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه صورت می‌گیرد و از اتفاقات تاثیرگذار در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر خواهد بود.

وی تصریح کرد: دانشگاه‌های آزاد اسلامی کشور برای ورود به قراردادهای آموزشی و پژوهشی نفت و گاز در حوزه پروژه‌های قرارگاه باید با هماهنگی و نمایندگی دانشگاه آزاد بوشهر فعالیت کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر خاطر نشان کرد: این دانشگاه به تازگی در جشنواره مهدویت و امامت (مشاعره) در میان دانشگاه‌های ممتاز کشور قرار گرفت.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طرح پزشک خانواده طرحی برای ارتقای نظام سلامت
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • استخدام ۲۱ هزار پرستار / تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید