Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز گفت: فاز اول این پیاده راه گردشگری از خیابان امامزاده حسن تا کاروانسرای شاه عباسی و فاز دوم آن کاروانسرا تا حمام مصباح را در برمی‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان البرز، فریدون محمدی پیش از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: یکی از قدیمی‌ترین محله‌های شهر کرج، مصباح است که بافت تاریخی را در خود جای داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این ظرفیت گردشگری تاریخی کرج از امامزاده حسن تا حمام مصباح، کاروانسرای شاه عباسی، مسجد اعظم، دانشکده کشاورزی، کاخ سلیمانیه، قلعه صمصام و پل تاریخی خاتون و رودخانه کرج را در برمی‌گیرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز با اشاره به اینکه احیای این محور تاریخی بسیار مهم است، تصریح کرد: تاکنون جلسات فنی در شهرداری کرج و استانداری برگزار شده است. مجری این طرح شهرداری و میراث فرهنگی نیز حامی و پشتیبان این طرح است.

وی خاطرنشان کرد: آنچه مد نظر ما است اینکه احیای این محله بر پایه پیاده‌‌راه سازی و سنگفرش خیابان‌ها بر اساس همان مواداولیه دوران صفوی یا قاجاریه باشد. همچنین انتقال تاکسی‌ها از کنار کاروانسرای شاه‌عباسی مد نظر است که مورد موافقت شورای ترافیک قرار گرفته است.

محمدی با بیان اینکه با پیاده‌راه سازی، تردد خودرو در این منطقه متوقف می‌شود و کاربری این منطقه کاملا به گردشگری تبدیل می‌شود، گفت: پس از این اقدامات و در صورت پذیرش شورای فنی میراث‌فرهنگی، حیاط کاروانسرای شاه‌عباسی را برمی‌داریم زیرا این حیاط قدیمی نیست و بر اساس روش کاروانسرایی ساخته نشده است و کاروانسرا رامحصور کرده است.

وی اظهار کرد: فاز اول این پیاده راه گردشگری از خیابان امامزاده حسن تا کاروانسرای شاه عباسی و فاز دوم آن کاروانسرا تا حمام مصباح را در برمی‌گیرد؛ به این ترتیب تمام محورهای بین کاروانسرای شاه عباسی، حمام مصباح و دانشکده کشاورزی و امامزاده حسن سنگفرش می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز با اشاره به اینکه سه مسیر جایگزین برای تردد خودروها در نظر گرفته شده، تصریح کرد: موضوع ترافیک هم در شورا و شهرداری بررسی شده است و شورا، شهرداری و استانداری عزم خود را برای اجرای طرح جزم کرده است.

وی بیان اینکه این اقدام موجب احیای هویت تاریخی کرج می‌شود، خاطرنشان کرد: معتقدم احیای هویت کرج با محله مصباح از هزاران پروژه ساختمان سازی و پل سازی مهمتر است.

محمدی ادامه داد: به این ترتیب هویت فرهنگی و تاریخی به شهر داده می‌شود که بسیار ارزشمند است و از لحاظ اقتصادی برای شهرداری و شهروندان درآمد بسیار بالایی دارد.

وی متذکر شد: موضوع بعدی اینکه اجرای این طرح از لحاظ گردشگری در البرز بسیار اهمیت دارد و گردشگرانی که به البرز می‌آیند می‌توانند روز خود را در این پیاده راه بگذرانند. به موازات ساخت این پیاده راه، بازارهای مختلفی در این منطقه راه‌اندازی می‌شود که بیش از هر جایی برای گردشگری استان موثر است.

انتهای پیام

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: میراث فرهنگی البرز بافت فرسوده مصباح کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۰۳۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده

مدیرعامل شرکت بازآفرینی گفت: ظرفیت ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده وجود دارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا مهدیار اسماعیلی، رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن در دیدار با رئیس هیأت مدیره شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه هدف این صندوق حمایت همه جانبه از تولید و رونق بازار مسکن کشور است، گفت: با تعریف ساز و کار مناسب و شناسایی بهترین شیوه‌های حمایتی، پشتیبانی از ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری در برنامه این صندوق قرار دارد.

وی گفت: ارائه تضمین‌های لازم برای ساکنین بافت فرسوده و ناکارآمد شهری جهت دریافت تسهیلات از سامانه بانکی از جمله موضوعات فعالیت این صندوق بوده و فرآیند اجرایی آن در دست بررسی است.

همچنین محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران هم در این دیدار با توجه به پتانسیل بالای بافت‌های فرسوده برای خانه سازی بدون نیاز به تأمین زمین جدید، گفت: ظرفیت احداث مسکن جدید در این بافت‌ها بیش از ۴.۵ میلیون واحد است.

آئینی افزود: ۳۵ درصد پروانه‌های صادره در بافت‌های فرسوده شهری به صورت تک واحدی و ۷۴ درصد آن‌ها کمتر از ۳ واحد است که در صورت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، مالکین و سازندگان به ساخت خانه با تراکم بالا ترغیب می‌شوند.

دیگر خبرها

  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد