Web Analytics Made Easy - Statcounter

منطقه نمونه گردشگری برم الوان با جاذبه‌های طبیعی و چشم نواز در شهرستان بهمئی، از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است که در تمامی فصول سال به خصوص بهار و تابستان پذیرای گردشگرانی از جنوب و جنوب غرب کشور است.

برم الوان از دو واژه "بَرم" و " اَلوان" تشکیل شده است که در زبان محلی، برم را معادل دریاچه و الوان را به دو معنای رنگ‌ها و فراوانی (وَلمون) تعبیر می‌کنند؛ با چنین دیدگاهی، این تالاب زیبا را به "دریاچه رنگها" و یا "دریاچه سرشار از آب" معنا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انعکاس رنگ‌های متفاوت گیاهان و درختان تپه ماهور‌های گچی اطراف این تالاب مناظر دیدنی بر سطح آن ایجاد می‌کند که برای مشاهده این معجزه طبیعت باید به خودتان زحمت دهید و با چند دقیقه پیاده روی به یکی از این تپه ماهور‌ها برسید تا به درستی وجه تسمیه دریاچه رنگ‌ها را بر این منطقه بکر و زیبا درک کنید.

اگر در ساحل آرام تالاب برم الوان بنشینید مشاهده می‌کنید که حلقه اولیه اطراف تالاب با درختان گز محصور شده است و بعد از آن تا چشمتان یاری دهد، مزارع سرسبز جو و گندم را تماشا می‌کنید که هر از گاهی باد‌های بهاری امواجی زیبا بر سطح این مزارع ایجاد می‌کنند و برای آبیاری آن‌ها نیاز به هیچگونه آبیاری به جز قطرات باران نیست.

تحفه دیگری که طبیعت منحصر به فرد برم الوان به مهمانان خود هدیه می‌دهد، تماشای پرندگان مهاجری است که ماه‌های اولیه پاییز از مناطق دوردست سیبری این خطه از کره زمین را برای اتراق زمستانه و بهاره خویش انتخاب کرده اند.

گردشگران منطقه برم الوان می‌توانند در محیطی بکر، طبیعی، امن و آرام از کلیه امکانات رفاهی به خصوص آب شرب بهداشتی، اسکان مناسب، سرویس بهداشتی، سوپرمارکت، آلاچیق‌های زیبا و قایق‌های تفریحی در کنار مردمی خونگرم و مهمان نواز، لحظات به یادماندنی را با خانواده‌های خود تجربه کنند.

به عنوان یکی از جاذبه‌ها و مناطق نمونه گردشگری استان کهگیویه و بویراحمد، همچون نگینی درخشان مسافران نوروزی را به بازدید فرا می‌خواند.

این منطقه زیبا و افسونگر در فاصله ۳۵ کیلومتری شهر لیکک- مرکز شهرستان- در بخش سرآسیاب یوسفی از توابع شهرستان بهمئی واقع شده است.

مساحت تقریبی دریاچه برم الوان ۱۵ هکتار و عمق آب آن تا ۳۰ متر می‌باشد؛ این دریاچه ۱۱۰۰ متر از سطح دریا ارتفاع دارد.

آب دریاچه برم الوان به دلیل غطلت بالای نمک و املاح معدنی قابل شرب نیست، اما سرشار از ماهی‌های کپور است که بچه‌های روستا‌های اطراف آن در برخی از ایام سال با قلاب و خمیر در آن ماهیگیری می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد گردشگری برم الوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۳۸۷۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • فردا زمان برگزاری اجلاسیه شهدای بهمئی
  • ناگفته های کهگیلویه و بویراحمد در گفتن نگین
  • خشک شدن دریاچه ارومیه چالش جدی در شهرستان شبستر است
  • حضور ۷ گونه پرنده مهاجر در تالاب بین‌المللی هامون
  • جوابیه آب منطقه‌ای آذربایجان غربی در خصوص برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • زیباترین اما خطرناک‌ترین شهر ساحلی جهان
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند