Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2023-09-24@01:41:53 GMT

آغاز مرحله جدید طرح ملی کالابرگ الکترونیک

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۷۹۰۵۷۶۷

آغاز مرحله جدید طرح ملی کالابرگ الکترونیک

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت:  مجموع یارانه و اعتبار ۲۰ درصدی به حساب سه دهک اول یارانه بگیران واریز می‌شود.

اسلام خواه گفت: مددجویان بهزیستی و کمیته امداد اگر ۳۲۰ هزار تومان از کالا‌های تعیین شده را خرید کنند، ۸۰ هزار تومان دیگر به اعتبار کارت‌های آن‌ها اضافه می‌شود.

او با بیان اینکه این کالا‌ها شامل برنج، حبوبات، شیر و لبنیات، روغن و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است، گفت: هم اکنون این طرح در ۶ فروشگاه زنجیره‌ای در سطح کشور فعال شده و تا ۱۱ فروشگاه افزایش داده می‌شود.

سرپرستان خانوار می‌توانند از طریق سامانه «شما» و یا استفاده از کد دستوری ۱۴۶۳*۵۰* از محل فروشگاه‌های ارائه کننده خدمات این طرح مطلع شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کالابرگ یارانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۹۰۵۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی خط دوم گاز چلوند-اردبیل با اعتبار ۱۴ هزار میلیارد ریال

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری اردبیل، سیدحامد‌ در مراسم آغاز عملیات اجرایی خط دوم لوله گاز چلوند-اردبیل، اظهار کرد: در سفر مقام معظم رهبری سال ۱۳۷۹ و دیدار اخیر رهبر انقلاب با جمعی از مردم و مسؤولان استان اردبیل، در فرمایشات تاریخی فرمودند که اردبیل در دو حوزه ملی و مذهبی بر گردن ایران حق بزرگی دارد، اقدامات ملی اردبیل باعث اتحاد و انسجام کشور شده و اقدامات مذهبی منجر به ترویج گسترده اهل بیت علیهم السلام در سطح کشور شده است.

وی افزود: باتوجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در رابطه با حق بزرگ اردبیل در دو حوزه ملی و مذهبی بر گردن ایران، وضعیت عقب ماندگی استان اردبیل در حوزه زیرساخت‌های استان اردبیل زیبنده کشورمان نیست و عموم مسؤولان کشورمان باید در صدد کاهش و رفع این عقب ماندگی‌ها باشند.

استاندار اردبیل تصریح کرد: امروز عملیات اجرایی خط دوم گاز رسانی چلوند-اردبیل به طول ۵۵ کیلومتر و با اعتبار ۱۴هزار میلیارد ریال آغاز شد که برای درک بهتر پروژه باید توجه کرد که کل بودجه سال جاری استان اردبیل حدودا ۱۳هزار میلیارد ریال بوده و نیمه دوم سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید و این پروژه گازرسانی در راستای رفع عقب ماندگی‌های زیرساختی استان اردبیل، گام‌ مهمی خواهد بود.

عاملی گفت: افزایش اختصاص گاز به وسعت ۱۴ میلیون متر مکعب به استان اردبیل به شکل جدی پیگیری شده است که در مجموع با حجم‌ گاز اختصاصی فعل ۱۱ میلیون متر مکعب به ۲۵ میلیون متر مکعب خواهد رسید و در حال حاضر شاهد عملیاتی سازی این اقدام در طرح‌های مختلف حوزه گازی هستیم و این اقدام مهم و تاریخی استان اردبیل در راستای رفع افت فشار گاز در فصول سرما و گسترش شهرک‌های گلخانه‌ای و صنعتی خواهد بود.

پیشرفت ۶۰ درصدی خط دوم انتقال گاز به استان اردبیل

وی ادامه داد: اعتبار خط دوم انتقال گاز استان اردبیل پس از سفر سال گذشته ریاست جمهوری به استان اردبیل انجام شد و در حال حاضر پروژه پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی دارد و این پروژه هم همسو با پروژه خط دوم گاز چلوند-اردبیل در رفع مشکلات و گسترش و توسعه استان اردبیل خواهد بود.

استاندار اردبیل تشریح کرد: در منطقه شمال استان اردبیل، ۷۰۰ هکتار اراضی گلخانه‌ای به متقاضیان واگذار شده است و مابقی اراضی به دلیل مشکلات موجود در تخصیص گاز به واحدها، متوقف شده است که برای رفع هرچه سریعتر این مسئله، خط انتقال گاز از گرمی به پارس آباد به شکل ویژه در دستور کار مدیران ارشد حوزه گازی کشور باشد.

پایان پیام/

دیگر خبرها

  • دیکته‌ ای که از آغاز غلط بود! (+فیلم)
  • کیفیت و قیمت کالا مهم‌تر از لوکس بودن کسب‌وکار است
  • همه چیز درباره سایت موپُن، مرجع کد تخفیف رایگان
  • آغاز عملیات روکش آسفالت محور نهاوند - آورزمان - ملایر
  • دریافت رایگان کد تخفیف بهترین فروشگاه ها از اسنپ فود تا اکالا
  • رمزگشایی آقای وزیر از دلایل گرانی مسکن/ فروش این خودرو‌ها بیش از دو برابر شد/ بخشنامه جدید: فرزند بیشتر، مالیات کمتر/ چند درصد از یارانه بگیران به سمت کالابرگ رفتند؟
  • آغاز عملیات اجرایی خط دوم گاز چلوند-اردبیل با اعتبار ۱۴ هزار میلیارد ریال
  • افزایش استقبال یارانه بگیران از کالابرگ الکترونیک به ۱۰ درصد
  • خراسان جنوبی در جایگاه دوم کشور در طرح کالابرگ الکترونیکی
  • افزایش استقبال از کالابرگ الکترونیک به ۱۰ درصد