Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@04:36:26 GMT

اجرای عملیات گازرسانی به ۵۵۰ روستا در کشور

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۷۹۲۹۵۶۱

اجرای عملیات گازرسانی به ۵۵۰ روستا در کشور

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران چهارشنبه شب در این آئین گازرسانی به روستای قطور خوی اظهار کرد: بیش از ۵۵۰ روستا در سطح کشور در حال گازرسانی بوده و در کنار آن عملیات گازرسانی به ۱۲۰ روستا نیز آغاز شده است.

مجید چگینی افزود: امروز شاهد کلنگ زنی عملیات گازرسانی به شهر قطور هستیم و امید داریم با تلاش شبانه روزی تا یکسال آینده به اتمام رسانده و مابقی روستاهای شهر قطور را نیز در برنامه کاری خود قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی هم در این آئین اظهار کرد: برکات سفر استانی سال گذشته رئیس جمهور به آذربایجان غربی را امروز مردم ما شاهد هستند و شبانه روزی شدن مرز رازی را می‌توان یکی از این برکات نام برد.

عادل نجف‌زاده با اشاره به مطالبه مردم روستاهای اطراف شهر قطور اضافه کرد: از وزیر نفت و دولت سیزدهم انتظار داریم تا در اسرع وقت ۲۹ روستای این شهر در اولویت کاری وزارتخانه قرار گیرد تا مردم این مناطق نیز از نعمت گاز بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: ۱۷ روستا از منطقه الند شهرستان خوی نیز با توجه به محروم بودن این روستاها، نیازمند نگاه ویژه دولت به مردم این منطقه است.

فرماندار ویژه شهرستان خوی نیز در این آئین گفت: یکی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی بهره‌مندی مردم نقاط صفر مرزی کشور از نعمت گاز، برق و تلفن است که این امر طی سال‌های گذشته سرعت بیشتری به خود گرفته است.

ذبیح الله کاظمی نگاه دولت سیزدهم به شهرستان خوی را مثبت و راهبردی خواند و افزود: ۲۴ ساعته شدن مرز رازی، تعریض جاده خوی قطور رازی و اکنون گازرسانی شهر قطور از عنایات ویژه دولت سیزدهم به این شهرستان است.

وی ادامه داد: دولت انقلابی و جهادی سیزدهم در زلزله اخیر نیز اقدامات بسیار ارزنده‌ای برای مردم زلزله زده شهرستان خوی انجام داد و در این میان می‌توان به احقاق آرزوی چندین ساله مردم در وجود رشته پزشکی در شهرستان خوی توسط دولت مردمی دکتر رئیسی اشاره کرد.

پروژه گازرسانی شهر قطور با اعتبار ۱۴۶ میلیارد تومان و به میزان ۴۸ کیلومتر شبکه گذاری و همچنین با طول ۴۶ کیلومتر خط انتقال، ۳۵ کیلومتر مسیر سازی و ۱۲ کیلومتر لوله گذاری کلنگ زنی شد.

گازرسانی به ۷روستای محور صفاخانه شاهین دژ با بیش ۱۵۵ میلیارد ریال

فرماندار شاهین دژ نیز عصر چهارشنبه در آئین افتتاح این پروژه افزود: گازرسانی به روستاهای محور صفاخانه شامل روستاهای باغچه میشه، ترک دره، صفاخانه، حصار، سلیمان آباد، قوزلوی افشار و گوزل بلاغ امروز به بهره برداری رسید.

کامران بابانزاده اضافه کرد: برای افتتاح این طرح ۶۳ کیلومتر لوله گذاری شده و هزینه‌ای بالغ بر ۱۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان نیز داشته است.

وی با بیان اینکه با افتتاح این طرح بیش از هزار و ۱۹۰ خانوار از نعمت گاز طبیعی بهره مند شدند، گفت: همچنین گاز رسانی به روستای آلا گوز با ۱۰ میلیارد ریال هزینه همزمان با این طرح به بهره برداری رسید.

وی اظهار کرد: در قالب این طرح هم ۸۰ خانوار روستای آلاگوز با چهار کیلومتر لوله گذاری به شبکه ملی گاز طبیعی متصل شدند.

فرماندار شاهین دژ از کلنگ زنی گازرسانی به پنج روستای دیگر این شهرستان خبر داد و افزود: گازرسانی به روستاهای حسنلو، سانجود، قزل قیه علیا، قزل قیه سفلی، قزل قیه وسطی نیز با ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار و ۳۰ کیلومتر لوله گذاری و تحت پوشش قرار دادن ۲۸۷ خانوار آغاز شده است.

کد خبر 5804683

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت ملی گاز ایران محسن چگینی گازرسانی روستایی بوشهر ارتحال حضرت امام خمینی ره امام خمینی ره کرمانشاه قیام 15 خرداد تبریز مشهد ایلام سالروز رحلت امام همدان اردبیل انقلاب اسلامی ایران امام خمینی تغییر ساعت کاری کیلومتر لوله گذاری شهرستان خوی شهر قطور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۹۲۹۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی

استاندار مرکزی گفت: طرح جهاد آبرسانی ذیل طرح ملی دنبال می‌شود که فاز نخست طرح جهاد آبرسانی به ۶۷ روستا و فاز دوم در ۱۳۱ روستا است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر امروز در آیین بهره‌برداری از طرح آبرسانی شهید سلیمانی شهرستان شازند، اظهار داشت: بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی استان مرکزی مربوط به حوزه آبرسانی است و در سطح کشور بزرگ‌ترین پروژه عمرانی طرح جهاد آبرسانی است، در استان حدود سه یا چهار طرح آبرسانی مهم وجود دارد که طرح جهاد آبرسانی ذیل طرح ملی دنبال می‌شود، که فاز نخست طرح جهاد آبرسانی به 67 روستا و فاز دوم در 131 روستا است که فاز نخست از پیشرفت بیش از 80 درصد برخوردار است که بخش قابل توجهی در شهرستان شازند است و فاز دوم با کمک قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی(ع) آغاز شده است.

وی افزود: طرح جهاد آبرسانی از خط کوچری ساوه با مدیریت آب منطقه‌ای ای استان در حال اجراست که یکی از طرح‌های پر هزینه و مهمی به شمار می‌رود و طرح دیگر انتقال آب به شهرستان تفرش است که اکنون به صورت آزمایشی از آن بهره‌برداری می‌شود، اما به طور رسمی با حضور مسئولان کشور بهره‌برداری خواهد شد. بودجه‌ای که صرف این پروژه‌ها شده است حداقل با بودجه عمرانی 10 سال استان برابری دارد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: در سنوات گذشته عمدتاً سالی 500 میلیارد تومان برای پروژه‌ها صرف می‌شد، اما امروز تنها سه هزار میلیارد تومان برای بازچرخانی پساب در شهرستان شازند، 130 میلیارد تومان برای طرح شهید سلیمانی، حداقل 2 هزار میلیارد تومان برای پروژه آب ساوه و حداقل 600 میلیارد تومان در این دولت برای پروژه آب تفرش اختصاص پیدا کرده است که نشان دهنده اهتمام و توجه دولت برای تأمین مهم‌ترین رفاهیات مردم و آب شرب و سالم است.

مخلص‌الائمه با تأکید بر رعایت بهینه آب توسط مردم استان و کشور بیان کرد: هماهنگی و‌ همکاری با نمایندگان استان امری ضروری است و این همکاری به موفقیت نمایندگان و مدیران کمک خواهد کرد. هر موفقیت و عدم موفقیتی در سبد دولت قرار می‌گیرد. بنابراین برای پیشرفت کشور نیاز به همدلی و هماهنگی در تمام سطوح نیاز است. 

حشمت‌الله عباسی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با تأکید بر اینکه دولت سیزدهم به موضوع منابع  آب پایدار و شرب بهداشتی و همچنین جهاد آبرسانی به روستاها اهمیت ویژه‌ای قائل شده است، گفت : این طرح شامل ساخت تصفیه خانه آب با ظرفیت 120 لیتر بر ثانیه، احداث دو باب مخزن ذخیره آب با مجموع ظرفیت دو هزار متر مکعب، اجرای 37 و نیم کیلومتر خط انتقال آب است.

وی افزود‌: در این طرح همچنین احداث یک باب ایستگاه پمپاژ با ظرفیت 35 لیتر ثانیه، احداث یک باب سوله، احداث پست برق 160 کیلو ولت آمپر با صرف هزینه‌ای بالغ بر هزار و 300 میلیارد ریال انجام گرفته است. در راستای اجرای خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب، و همچنین واگذاری پساب به صنایع نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه انجام می‌شود. 

به گزارش تسنیم، آیین بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی شامل آبرسانی به دو شهر شازند و آستانه و 10 روستا با اعتباری بالغ بر 1300 میلیارد ریال و کلنگ‌زنی نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه با حضور مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، استاندار مرکزی و نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • مشکلات کاشان شهر به شهر و روستا به روستا احصاء می‌شود
  • وجود ۲۰۳ هزار و ۴۲۴ علمک گاز در چهارمحال و بختیاری
  • بررسی روند عملیات اجرایی آبرسانی به ۲ روستای بوکان
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • نظارت میدانی بر اجرای عملیات حفاظتی قنوات شهرستان یزد
  • خط انتقال آبرسانی دیلم تیرماه به بهره‌برداری می‌رسد
  • امسال همه شهر‌ها و روستا‌های لرستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند