Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان آذربایجان شرقی از آمادگی موزه تاریخ طبیعی تبریز برای پذیرایی از میهمانان نوروزی خبر داد.

شهنام اشتری در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این موزه در اداره‌کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی واقع در اول خیابان آزادی دارای مجموعه‌های متنوع جانوری منحصر به فرد از جمله ۳۸ گونه پستاندار، ۴۹ گونه پرنده، ۱۳ گونه خزنده، ۹ گونه آبزی، ۲ نوع سنگواره و نمونه‌هایی از سخت‌پوستان و بندپایان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در ایام نوروز این موزه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر پذیرای میهمانان نوروزی است، بازدید کنندگان جهت هماهنگی بیشتر با شماره تلفن‌های ۳۳۳۴۳۵۱۳ ۰۴۱ و ۳۳۳۴۳۷۳۱ ۰۴۱ می‌توانند تماس حاصل فرمایند.

وی با اشاره به اهمیت محیط زیست در سلامتی و نشاط افراد جامعه از مسافران و میهمانان نوروزی درخواست کرد: برای حفاظت و نگهداری غنای طبیعی استان از بهره‌برداری، شکار و صید غیرقانونی حیات وحش و تخریب رستنی‌های بهاری طبیعت، به خصوص مناطق چهارگانه تحت پوشش این اداره‌کل پرهیز کرده و از چادرزدن و روشن کردن آتش در جنگل‌ها، مراتع و مناطق طبیعت‌گردی خودداری کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی با اشاره به رها کردن زباله‌های غیرقابل بازیافت در طبیعت را از آسیب‌های جدی به طبیعت دانست و یادآوری کرد: مسافران نوروزی و طبیعت‌گردان برای مدیریت پسماند و زباله‌ها با جمع‌آوری آن در کیسه‌های مخصوص زباله، رساندن آن به مکان‌های مخصوص جمع آوری زباله در پاکیزگی طبیعت، حفظ خاک و آب از آلودگی‌ها نقش موثری دارند.

وی همچنین از مسافران نوروزی خواست با معاینه فنی خودروهای خود و رعایت نکات محیط زیستی، در تمیز نگهداشتن هوای لطیف بهاری و آلوده نشدن آن با آلاینده‌هایی که سلامتی مردم را به خطر می‌اندازد، نقش خود را به خوبی ایفا کنند.

دوستدار محیط زیست ۴۰ قطعه کبک را پس از خرید از شکارچیان رهاسازی کرد

رئیس اداره حفاظت محیط زیست میانه اظهار کرد: اکبر کلهر دوستدار محیط زیست در میانه ۴۰قطعه کبک را پس از خریداری از شکارچیان در دامان طبیعت رها کرد.

حیدر علی امیرزاده با اعلام این خبر گفت: این فرد خیر که از دوستداران پرندگان و محیط زیست این شهرستان به شمار می‌رود، با هزینه شخصی خود این کبک‌ها را که شکارچیان به صورت زنده صید می‌کنند، خریداری کرده و سپس آزاد کرد.

وی افزود: اکبر کلهر این پرندگان را در محل ایستی سو بالای روستای بالسین از توابع بخش کندوان میانه رهاسازی کرد.

وی ادامه داد: در راستای ارج نهادن به این حرکت ارزشمند محیط زیستی، مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی با اهدا لوح تقدیر از این فعال محیط زیستی تجلیل کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست میانه اظهار امیدواری کرد که عمل این فرد دوستدار طبیعت در عرصه زیست محیطی منجر به تغییر رفتار در افرادی که مشغول شکار غیرمجاز پرندگان هستند، شده و با بسط و گسترش این اقدامات فرهنگی شاخص‌های زیست محیطی این شهرستان ارتقاء پیدا کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست استانی اجتماعی استانی اقتصادی استانی فرهنگی و هنری استانی شهرستانها حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی میهمانان نوروزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۹۹۶۹۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان فریمان از کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی و به نقل از روابط عمومی محیط زیست استان، جواد ستوده اظهار کرد: محیط‌بانان شهرستان فریمان، حین گشت و پایش منطقه تحت مدیریت سازمان، لاشه یک قلاده پلنگ در ارتفاعات منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان را پیدا کردند.

وی افزود: در بررسی‌های مقدماتی محیط‌بانان، نشانه‌ای از تیراندازی روی لاشه پلنگ دیده نشده است.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست فریمان گفت: علت مرگ پلنگ هنوز مشخص نیست و برای بیان دقیق علت مرگ و کالبد شکافی، لاشه به اداره حفاظت محیط‌زیست منتقل و ضمن نمونه‌برداری با همکاری دامپزشکی علت مرگ مشخص و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

به گزارش ایمنا، منطقه شکار ممنوع کلیلاق به وسعت ۴۱ هزار و ۷۳ هکتار در حوزه سه شهرستان فریمان، زاوه و تربت‌جام قرار دارد.

حضور گونه‌های ارزشمندی همچون قوچ و میش، کل و بز، پلنگ و نیز تراکم پوشش گیاهی از درختان کهنسال اورس، گواهی بر پتانسیل‌های غنی در منطقه است که محلی برای زیست، ذخایر ارزشمند ژنتیکی و تنوع مطلوب زیستی به شمار می‌رود، این منطقه در فاصله ۲۵ کیلومتری شهرستان فریمان در استان خراسان‌رضوی واقع شده است.

کد خبر 750035

دیگر خبرها

  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • جزئیات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • جزییات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • ساماندهی ۹۰ تن نخاله ساختمانی با اجرای یک پویش در استان مرکزی
  • بازدید رایگان از موزه تنوع زیستی پارک پردیسان برای یک هفته
  • باید از برگزاری تورهایی که مسئولیتی در قبال حفاظت از طبیعت ندارند، جلوگیری شود
  • برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود
  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان