Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@03:08:24 GMT

هیئت نظارت متا خواستار پایان ممنوعیت کلمه «شهید» شد

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۴۰۳ | کد خبر: ۴۰۰۱۹۱۴۵

هیئت نظارت متا خواستار پایان ممنوعیت کلمه «شهید» شد

هیئت نظارت متا روز سه‌شنبه از این شرکت خواست تا به ممنوعیت استفاده عمومی از کلمه عربی «شهید» یا کلمه انگلیسی آن پایان دهد.

به گزارش ایسنا، هیئت نظارت شرکت متا، پس از یک بررسی یک‌ ساله که نشان داد رویکرد مالک فیس‌بوک، بیش از حد گسترده بوده و باعث سرکوب گفتگوی میلیونها کاربر شده است، خواستار پایان این ممنوعیت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هیئت نظارتی که توسط متا تامین مالی می‌شود اما به طور مستقل فعالیت می‌کند، اعلام کرد این غول شبکه اجتماعی باید پستهای حاوی واژه «شهید» را تنها زمانی حذف کند که به نشانه های واضح خشونت مرتبط باشند یا این که قوانین متا را نقض کنند.

این درخواست پس از سال‌ها انتقاد از عملکرد این شرکت در خصوص محتوای مربوط به خاورمیانه، مطرح می‌شود. مطالعه‌ای که در سال ۲۰۲۱ به سفارش خود متا انجام شد، نشان داد رویکرد این شرکت، «تاثیر نامطلوب حقوق بشر» بر فلسطینی‌ها و سایر کاربران عرب‌ زبان خدماتش، داشته است.

انتقادهای مذکور از زمان آغاز جنگ بین رژیم صهیونیستی و حماس در اکتبر گذشته، تشدید شده است. گروههای حقوق بشر، شرکت متا را متهم به سرکوب محتوای حامی فلسطینی‌ها در فیس‌بوک، و اینستاگرام در پس زمینه جنگی کرده اند که در پی حملات غافلگیرانه حماس به سرزمینهای اشغالی در هفتم اکتبر، آغاز شده است.

هیئت نظارت متا در گزارش روز سه‌ شنبه خود، به نتایج مشابهی رسید و دریافت که قوانین متا در خصوص «شهید»، تنوع معانی کلمه را در نظر نمی‌گیرد و منجر به حذف محتوایی می‌شود که هدفش تمجید از اقدامات خشونت‌آمیز نیست.

هله تورنینگ اشمیت، یکی از مدیران این هیئت نظارتی، در بیانیه‌ای گفت: متا با این فرض کار می‌کند که سانسور می‌تواند ایمنی را بهبود بخشد و خواهد کرد، اما شواهد نشان می‌دهد که سانسور می‌تواند کل جمعیتها را به انزوا بکشد، در حالی که اصلا ایمنی را بهبود نمی‌بخشد.

 متا در حال حاضر هر پستی حاوی کلمه «شهید» برای اشاره به افرادی که در لیست سازمانها و افراد خطرناک خود تعیین کرده است را حذف می‌کند که شامل اعضای گروههای شبه نظامی اسلامگرا، کارتلهای مواد مخدر و سازمانهای برتری طلب سفیدپوست می‌شود.

طبق گزارش هیئت نظارتی، این شرکت می‌گوید این کلمه، به منزله ستایش از آن نهادها است که آنها را ممنوع کرده است.

حماس از جمله گروههایی است که این شرکت به عنوان سازمان خطرناک، تعیین کرده است.

هیئت نظارتی اعلام کرد متا پس از شروع ارزیابی مجدد سیاست خود در سال ۲۰۲۰، در سال گذشته، خواستار نظرات این هیئت در مورد این موضوع بود اما نتوانست به اجماع داخلی دست یابد. این شرکت در درخواست خود فاش کرد که «شهید»، بیش از هر کلمه یا عبارت دیگری در پلتفرم‌هایش، حذف محتوا داشته است.

بر اساس گزارش رویترز، یکی از سخنگویان متا در بیانیه‌ای اعلام کرد این شرکت، نظر هیئت نظارتی را بررسی کرده و ظرف مدت ۶۰ روز پاسخ خواهد داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت متا جنگ غزه شهيد اقتصادي خودرو واردات خودرو هیئت نظارتی هیئت نظارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۰۰۱۹۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش کیفیت آب لرستان در ۲۴ آزمایشگاه

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب لرستان از پایش مستمر کیفیت آب و پساب این استان در ۲۴ آزمایشگاه خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، یاسر اکبریان، صبح امروز، دوشنبه، با اشاره به عملکرد مرکز پایش و نظارت بر کیفیت شرکت آب‌وفاضلاب  لرستان در سال 1402، گفت: پایش مستمر کیفیت آب و پساب در 24 آزمایشگاه انجام می‌شود.

او اضافه کرد: 759 هزار و 906 آزمون کلرسنجی، 956 هزار و 577 آزمون کدورت‌سنجی، 22 هزار و 688 آزمون باکتریولوژی و 437 آزمون فیزیکوشیمیایی سال گذشته در بخش‌های شهری و روستایی لرستان برگزار شد.

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب لرستان عنوان کرد: پیاده‌سازی و اجرای برنامه ایمنی آب مطابق برنامه وزارت بهداشت و شرکت مهندسی آب‌وفاضلاب کشور در پنج شهر و سه روستا از دیگر اقدامات این شرکت است.

اکبریان پیاده‌سازی و استقرار استاندارد 17025 در سطح دو آزمایشگاه پایش کیفیت آب و اجرای کالیبراسیون سالیانه تجهیزات آزمایشگاهی در 24 آزمایشگاه موجود را از دیگر اقدامات انجام‌شده مرکز پایش و نظارت بر کیفیت شرکت آبفای لرستان برشمرد.

به‌گفته او شرکت آب‌وفاضلاب لرستان شرکت برتر در مطلوبیت آزمایش‌های کنترل کیفیت آب بر اساس راستی‌آزمایی نتایج کیفیت دانشگاه‌های علوم پزشکی است.

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب لرستان برگزاری اولین دوره آزمون مقایسات نمونه‌برداری آزمایشگاهی و بین‌آزمایشگاهی آب را از دیگر اقدامات انجام‌شده توسط مرکز پایش و نظارت بر کیفیت این شرکت بیان کرد.

اکبریان گفت: نمونه‌برداری از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب تحت‌برنامه GPS و آزمایش مستمر پارامترهای کیفی آب و پساب در 35 شهر و 1650 روستا را در سال گذشته انجام داده‌ایم.

او اعلام کرد: مرکز پایش و نظارت بر کیفیت شرکت آبفای لرستان توزیع 1600تن ماده گندزدای آب ژاول، 6 تن پرکلرین و 3 تن گاز کلر را در 530 سامانه گندزدایی شهری و روستایی انجام داده‌است.

انتهای پیام/645+

دیگر خبرها

  • تلگرام تحت نظارت بلژیک
  • راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران
  • پایش کیفیت آب لرستان در ۲۴ آزمایشگاه
  • پایان دور اول مذاکرات قاهره/ هیئت حماس مصر را ترک کرد
  • پایان دور کنونی مذاکرات برای آتش بس در غزه/ هیئت حماس امشب قاهره را ترک می‌کند
  • هیئت مذاکره‌کننده حماس در قاهره، امشب عازم دوحه می‌شود
  • ممنوعیت نقل و انتقال و معاملات طرح نهضت ملی مسکن در صدرا
  • هلدینگ خلیج فارس اسیر فضای مجازی نمی‌شود
  • شرکت هیئت طالبان در اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک