Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، غلامعلی خوشرو در جریان جلسه مجمع عمومی سازمان ملل متحد با موضوع بحث در خصوص گزارش سالانه دبیرکل در مورد کار این سازمان، برجام را به عنوان شاهدی بر ارزش دیپلماسی دانست و گفت: باید با هرگونه تلاش برای تضعیف این توافق که در نهایت منجر به تضعیف دیپلماسی و چندجانبه­‌گرایی خواهد شد، مقابله شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان ملل در ایفای نقش گزارشگری درخصوص برجام رویکرد سازنده‌‌تری اتخاذ کند

وی همچنین از دبیرخانه سازمان ملل متحد خواست، در ایفای نقش گزارشگری خود در خصوص برجام رویکرد سازنده‌‌تری اتخاذ کند.

سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل با اشاره به تصویب معاهده ممنوعیت سلاح­‌های هسته­‌ای، آن را گامی به سمت هدف غایی «جهان عاری از سلاح­‌های هسته­‌ای» دانست و اظهار داشت: این اقدام، اعتراض جمعی کشورهای جهان به پنجاه سال تخلف کشورهای دارای سلاح‌های هسته­‌ای از تعهدات خلع­ سلاحی‌شان است.

ایجاد دفتر مقابله با تروریسم باعث تقویت انسجام و هماهنگی می‌شود

خوشرو همچنین به روندهای نگران‌کننده­ «رقابت­ جدید تسلیحاتی هسته­‌ای» و «رقابت­ جدید مدرنیزه کردن تسلیحات هسته­‌ای» در کنار خواست قوی جامعه بین‌المللی برای پایان دادن فوری به این رقابت‌ها اشاره کرد و عدم ذکر این روندهای مهم در گزارش دبیرکل را یادآور شد.

وی با اشاره به ایجاد دفتر مقابله با تروریسم به عنوان بخش جدیدی در دبیرخانه سازمان ملل متحد برای هدایت فعالیت­‌های مرتبط با مقابله با تروریسم، این اقدام را باعث تقویت انسجام و هماهنگی و بهبود ارتباطات داخلی و خارجی در این حوزه دانست.

اختصاص بودجه کافی به دفتر مقابله با تروریسم از محل بودجه عادی سازمان ملل

سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل در عین حال تصریح کرد: این اقدام باید ظرفیت سازمان ملل در پرداختن به علل ریشه­‌ای تروریسم و افراطی‌گری خشن را افزایش دهد.

وی خواستار اختصاص بودجه کافی به این دفتر از محل بودجه عادی سازمان ملل متحد شد و از این موضوع که در حال حاضر در ساختار جدید اغلب پست­‌ها از محل بودجه داوطلبانه تامین می‌شوند، ابراز نگرانی کرد.

دستیابی به صلح و توسعه پایدار اکنون فوری­‌ترین اولویت این منطقه است

سفیر و نماینده دائم کشورمان در سازمان ملل متحد در ادامه به وضعیت منطقه خاورمیانه اشاره کرد و این منطقه را درگیر چالش‌های متعدد انسانی، اجتماعی و زیست­ محیطی دانست و خاطرنشان کرد: دستیابی به صلح و توسعه پایدار اکنون فوری­‌ترین اولویت این منطقه است. لذا فرآیند تحول نظام ملل متحد باید به گونه­‌ای باشد که به کشورهای این منطقه در برآوردن نیازها و رفع چالش‌های خاص خود کمک کند.

خوشرو خواستار آن شد که سازمان ملل متحد در تنویر افکارعمومی جهانی نقش هدایت‌کننده ایفاء کند و در این حوزه دنباله‌روی روندهای رسانه­‌ای هم­‌راستا با تمایلات کشورهای تامین‌کننده مالی نباشد.

تلاش‌های دبیرکل در تحول باید توانایی اعضای برای ایفای نقش نظارتی خود را تقویت کند

سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل با اشاره به تلاش‌های دبیرکل جدید سازمان ملل متحد در ایجاد تحول در مدیریت این سازمان، ابراز داشت که این اقدامات باید توانایی اعضای برای ایفای نقش نظارتی خود را تقویت کرده و نیز ماهیت بین دولتی، چندجانبه و بین­‌المللی این سازمان را حفظ کند.

وی اضافه کرد: کشور ما طرح­‌های دبیرکل برای ایجاد تحول را به دقت بررسی خواهد کرد و ایران مشارکت فعالی در مباحثات در این خصوص خواهد داشت.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۱۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع شد

براساس ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی دریافت هر نوع هدیه توسط کارکنان دولت ممنوع است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، با توجه به ابلاغ سازمان اداری و استخدامی کشور به کلیه دستگاه‌های اجرایی، دریافت هدیه در مقابل انجام وظایف مرتبط با شغل کارمندان دستگاه‌های اجرایی از قبیل امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه از تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی بر اساس قانون ممنوع است.

دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری این سازمان، 11 اردیبهشت‌ماه با ابلاغ بخشنامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی، موضوع ماده 91 قانون مدیریت خدمات کشوری را در خصوص ممنوعیت رشوه، سوء استفاده از مقام اداری و دریافت هر گونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه متذکر شد.

در این بخشنامه به علت وجود تعارض منافع جدی، دریافت هر گونه هدیه به هر شکل و تحت هر عنوان توسط کارکنان دولت در همه سطوح و در شئون مختلف اداری از جمله حوزه‌های ارزیابی عملکرد، نظارت و بازرسی، صدور مجوز، مالی و پشتیبانی در خصوص مناقصه، مزایده، عقد قرارداد و نظایر آن از افراد، سازمان‌ها، شرکت‌ها، موسسات و نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی ممنوع اعلام شده است.

بر اساس ماده 91 قانون مدیریت خدمات کشوری، اخذ رشوه و سوء استفاده از مقام اداری ممنوع است و استفاده از هرگونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه در مقابل انجام وظایف اداری و وظایف مرتبط با شغل توسط کارمندان دستگاه‌های اجرایی در تمام سطوح از افراد حقیقی و حقوقی به جز دستگاه ذیربط خود تخلف محسوب می‌شود.

این بخشنامه همچنین یادآور می‌شود که بر اساس ماده 90 قانون مدیریت خدمات کشوری، کارمندان دستگاه‌های اجرایی موظف هستند که وظایف خود را با دقت، سرعت، صداقت، امانت، گشاده‌رویی، انصاف و تبعیت از قوانین و مقررات عمومی و اختصاصی دستگاه مربوطه انجام دهند و در مقابل عموم مراجعان به طور یکسان و دستگاه ذی‌ربط پاسخگو باشند.

دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری سازمان اداری و استخدامی کشور، با تاکید بر لزوم رعایت این بخشنامه و انجام مراقبت و رصد مستمر موضوع در تمامی سطوح ستادی و واحدهای تابعه، تصریح می‌کند که در صورت مشاهده موارد تخلف، افراد خاطی اعم از دهنده و گیرنده هدیه، باید جهت طی مراحل قانونی به بالاترین مقام دستگاه اجرایی یا مقامات و مدیران مجاز یا هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری و یا مراجع قضایی معرفی شوند.

بخشنامه صادره در پایان، مطابق ماده 92 قانون مدیریت خدمات کشوری، مسئولیت نظارت و کنترل و حفظ روابط سالم کارمندان در انجام وظایف محوله را مدیران و سرپرستان بلافصل عنوان کرده و تاکید می‌کند که در مورد عملکرد آنان باید پاسخگو باشند و در صورتی که این موضوع در حیطه مدیریت مسئولان مزبور مشاهده و اثبات شود، علاوه بر برخورد با کارمندان خاطی، با مدیران و سرپرستان کارمندان نیز که در جلوگیری از این موضوع اهمال کرده باشند نیز مطابق قوانین مربوط، رفتار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایروانی: شروع‌کننده جنگ علیه اسرائیل نبودیم
  • خواهان بررسی مجدد درخواست عضویت کامل خود در سازمان ملل هستیم
  • داعش مسئولیت حمله تروریستی به نمازگزاران شیعه در هرات را برعهده گرفت
  • گوترش خواستار ارسال سریع کمک به غزه و برقراری آتش‌بس شد
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع شد
  • گوترش: تحقیقاتی مستقل درباره گورهای جمعی غزه انجام شود
  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • هرگونه استعلام تفکیک اراضی در سامانه استعلامات ثبتی انجام شود
  • بازسازی غزه ۳۰ سال زمان می‌خواهد