Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-04-28@21:55:53 GMT

تفاوت آماری یک میلیارد دلاری واردات پوشاک

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۴۴۰۷۰

عضوهیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران گفت: سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) واردات پوشاک ایران در سال گذشته را یک میلیارد دلار و گمرک 61 میلیون دلار اعلام کرده است.

مجید نامی در گفت و گو با ایسنا، با تاکید بر اینکه اختلاف فاحشی در میزان واردات پوشاک به ایران طبق آمار جهانی در سازمان ملل (یونیدو) و نیز گمرک جمهوری اسلامی ایران وجود دارد، تصریح کرد: در حالی میزان واردات پوشاک به کشور در سال 1395 توسط گمرک 61 میلیون دلار اعلام شده است که طبق آمار جهانی در سال گذشته میزان واردات پوشاک به ایران رقمی معادل یک میلیارد دلار بوده که این دو عدد دارای اختلاف فاحشی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی درمورد اختلاف فاحش آمار وارداتی پوشاک به کشور، بیان کرد: علت اصلی این اختلاف فاحش مقوله قاچاق پوشاک به کشور است. علاوه بر این برخی از این محصولات به صورت قانونی به کشور وارد شده اما با عنوان دیگر و تعرفه کمتری که جزو تعرفه پوشاک به شمار نمی‌آید از گمرک ترخیص می‌شوند.باید بدانیم که تعرفه واردات پوشاک معادل 55 درصد است و به این میزان 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده را نیز اضافه کنید، بنابراین طبیعی است که برخی با عنوان دیگری همچون پارچه یا شماره‌های تعرفه‌ای دیگر محصولات خود را به کشور وارد کنند تا هزینه کمتری را متقبل شوند.
عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی وپوشاک ایران ادامه داد: اگر ارزش پوشاک هرکانتینر را معادل 100هزار دلار در نظر بگیریم، با توجه به آمار یک میلیارد دلاری اعلام شده از سوی سازمان ملل، سالانه حدود10هزار کانتینر پوشاک به کشور وارد شده اما با آمار 61 میلیون دلاری ارائه شده از سوی گمرک فقط 600 کانتینر پوشاک وارد ایران شده است.
احرامیان در پاسخ به اینکه از چه کشورهایی بیشترین پوشاک به ایران قاچاق می‌شود، اعلام کرد: چین و ترکیه دو کشوری هستند که بیشترین میزان قاچاق پوشاک از آنها به ایران صورت می‌گیرد که درمورد چین شرایط اندکی متفاوت است و علاوه بر قاچاق مستقیم شاهد هستیم که بخشی از محصولات به امارات می‌آید و از آنجا به ایران قاچاق می‌شود.
وی درمورد راهکارهای قابل اجرا جهت جلوگیری از واردات غیرقانونی پوشاک به کشور گفت: گمرک، شرایط مرزی مناسب، مناطق آزاد و بنادر غیرقانونی ازجمله بخش‌هایی هستند که باید به طور ویژه در مورد آن‌ها برنامه‌ریزی و از قاچاق پوشاک به کشور جلوگیری کنیم.
گفتنی است، سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) یک نهاد تخصصی وابسته به سازمان ملل است.

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۴۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی

در دیدار «محمدحسن حبیب ‌الله‌زاده»، سفیر جمهوری اسلامی ایران در آنکارا با خانم «زهرا زومروت سلجوق»، مدیرکل سازمان آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی پیرامون توسعه همکاری‌ها میان ایران با این سازمان گفت‌وگو و تبادل نظر شد.

 به گزارش ایسنا ، سفیر جمهوری اسلامی ایران در این دیدار با اشاره به اهمیت استفاده از نتایج تحقیقات این مرکز و تبادل و انتقال تجربیات کشورهای اسلامی در حوزه‌های مربوطه، خواستار افزایش همکاری‌ها و بهره‌ مندی بیشتر کشورمان از خدمات این نهاد سازمان همکاری اسلامی شد .

 وی همچنین بررسی امکان تعریف پروژه‌های مشترک با سازمان آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی و نیز مشارکت در پروژه‌های آن مرکز را از دیگر زمینه‌های افزایش همکاری‌ها دانست.

خانم زهرا سلجوق، مدیرکل سازمان آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی نیز با برشمردن برخی از زمینه‌های کاری آن مرکز در حوزه‌های مختلف، برای افزایش همکاری‌ها با کشورمان در زمینه‌های مورد نیاز، اعلام آمادگی کرد .

وی با اشاره به برخی از پروژه‌های مرکز آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی، حوزه‌های فعالیت این سازمان را شامل طیف وسیعی از فعالیت‌ها با درخواست کشورهای عضو دانست و با اشاره به تجارب ارزشمند کشورمان در برخی از حوزه‌های فعالیت این مرکز بین المللی، آمادگی این نهاد برای  ارتقای همکاری و مناسبات کشورمان را اعلام کرد .

براساس این گزارش، مرکز آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی یکی از نهادهای تخصصی وابسته به سازمان همکاری اسلامی (OIC) است که بر اساس مصوبه هشتمین نشست وزرای امور خارجه سازمان کنفرانس اسلامی (طرابلس) تاسیس و از اول ژوئن ۱۹۷۸ فعالیت خود را در آنکارا آغاز کرد.

 مهمترین وظایف این نهاد جمع آوری، پردازش و انتشار آمار و اطلاعات اقتصادی - اجتماعی برای استفاده کشورهای عضو، مطالعه و ارزیابی تحولات اقتصادی و اجتماعی در کشورهای عضو به منظور ارتقای همکاری میان کشورهای اسلامی و نیز سازماندهی برنامه های آموزشی متناسب با نیازهای کشورهای عضو و اهداف کلی سازمان همکاری اسلامی  است .

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشف محموله میلیاردی پوشاک قاچاق در بستک
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • روایت عضو شورای شهر اصفهان از تفاوت دانشگاه‌های ایران و آمریکا
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک + اسامی
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک / یک میلیارد دلار برای مدیران خودرو! + اسامی
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی