Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی بازارهای محلی و شب بازارها در زاهدان همچون شهرهای دیگر مشتریان پرو پاقرص خود را دارند که یافتن دستگاه پوز در برخی غرفه ها و نبود روشنایی کافی از جمله معضلات مشتریان در این مکان ها به شمار می رود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، ازدحام جمعیت، سروصدای کسبه از بلندگوهای دستی، صدای بوق ماشین ها، زباله های رها شده در محیط و غیره از جمله عواملی است که رنجش خاطر شهروندان ساکن در خیابان ثارالله زاهدان را در روزهای سه شنبه و چهارشنبه فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته اهالی این محل از بعدازظهر روز سه شنبه که بساط میز و میوه، البسه، خوراک و غیره کسبه بر روی زمین محوطه کنار کتابخانه پهن می شود آرامش و آسایش از اهالی این منطقه رخت بربسته و تا نیمه های چهارشنبه شب باز نمی گردد.
چهارشنبه بازار اگر چه مکانی برای خرید هفتگی شهروندان زاهدانی با قیمت های مناسب و همه مدل اجناس است اما جایگاه نامناسب آن علاوه بر سلب آسایش از شهروندان در ایام مدارس عامل مزاحمت دانش آموزان هم شده به گونه ای که سروصدای موجود در این محل تمرکز آنها را برهم زده است.


وجود بیش از صدها غرفه رنگارنگ با چینش کالاهای نامنظم به گونه ای که در کنار غرفه میوه فروشی، غرفه لوازم التحریر و در کنار غرفه پوشاک، غرفه مواد غذایی به چشم می خورد و این بی نظمی در اغلب قسمت های این بازار به چشم می خورد.
در این مکان هیچ نظارت بهداشتی بر روی محصولات و اقلامی که در معرض دید برای خرید و فروش به شهروندان پیش بینی شده است، وجود ندارد به گونه ای که در بسیاری از غرفه های فروش مواد غذایی بیسکویت، خرما، کشمش، آلو و غیره بدون هیچ بسته بندی یا پوششی در فضای باز که دور آن پر از حشرات موذی است به فروش می رسد یا اغلب بر روی یک مجمع بزرگ(سینی) در زیر نور آفتاب قرار گرفته که این اقدام خود عاملی برای به خطر انداختن سلامت شهروندان به شمار می رود زیرا با اندک وزش باد هرآنچه گرد و خاک در هوا است بر روی این اقلام می نشیند.
با این تفاسیر باز هم بازارهای محلی و شب بازارها در زاهدان همچون شهرهای دیگر مشتریان پرو پاقرص خود را دارند به گونه ای که شهروندان عمده نیاز خود برای تهیه مواد خوراکی و پوشاک را با مراجعه به جمعه بازار، دوشنبه بازار و چهارشنبه بازار به صورت هفتگی تامین کرده که در این میان شنیده ها حاکی از آن است هر چه عقربه های ساعت به سمت بالا حرکت کند اجناس هم ارزانتر خرید و فروش می شود.


یکی از شهروندان زاهدانی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون خاکی بودن محوطه چهارشنبه بازار را یکی از معضلات مردم در این مکان برشمرد و اظهار کرد: با اندک وزش بادی علاوه بر گرد وخاک موجود در فضا، زباله هایی که توسط فروشندگان به این سو و آن سو رها شده اند هم برای شهروندان ایجاد مزاحمت کرده البته در این میان فروشندگان مقصر شناخته می شوند زیرا بهداشت را رعایت نکرده و زباله های تولیدی خود را در محل رها می کنند.
یکی دیگر از شهروندان در حالی از نبود دستگاه پوز در برخی غرفه ها ابراز نارضایتی کرد که به خبرنگار ما گفت: به علت ازدیاد دستفروشان اجناس و مواد خوراکی در این مکان ارزان تر از مغازه و بازارهای داخل شهر است برهمین اساس هر هفته به این مکان آمده و اقلام و اجناس مورد نیاز یک هفته خود را خریداری می کنیم.
وی نبود نور کافی را ازدیگر معضلات دانست و افزود: روشنایی در این محل ناکافی است به طوری که برای انتخاب اجناس مورد نیاز باید از نور گوشی تلفن همراه استفاده کرد.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۵۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 

به گزارش همشهری آنلاین، ایران رتبه هفتم جهان و رتبه دوم منطقه در مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی را دارد و ارزش بازار این محصولات در کشور بین ۶۵ تا ۷۰ هزار میلیارد تومان است. اما دغدغه جدی متولیان نظام سلامت از این بازار پررونق، جولان محصولات قاچاق و تقلبی است که سلامت مصرف‌کنندگان را نشانه گرفته است.

نکته‌ای که دکتر محمود آل‌بویه، مدیرکل فراورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو هم به آن تاکید کرده و گفته اقلام آرایشی و بهداشتی یکی از بخش‌های مهم مصرفی آحاد جامعه محسوب می‌شوند و از میانگین بالایی در میزان مصرف در کشور برخوردارند. اما چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است.

پیش از این هم محمدعلی گرجی، رئیس کمیسیون انجمن صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی نسبت جولان محصولات قاچاق و تقلبی در بازار مصرف کشور هشدار داده بود و گفته بود: در حوزه آرایشی، بیشتر با محصولاتی نظیر رژ لب جامد و مایع، سایه چشم، پنکک، کرم پودر و محصولاتی از این قبیل مواجهیم و ۸۵درصد نیاز کشور در این زمینه در اختیار محصولات قاچاق و تقلبی است. قاچاق این محصولات برای واردکنندگان غیرمجاز به صرفه است و معمولا نیز از آنها استقبال می‌شود.

حالا دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غیرفلزی از غیراستاندارد بودن ۱۰ برند رژلب در کشور خبر داده و اعلام کرده در فرآیند ارزیابی انطباق از ۲۰ نمونه رژلب موجود در بازار (۱۰ نمونه جامد – ۱۰ نمونه مایع) آزمون‌های فساد پذیری، وضعیت ظاهری، نقطه نرمی (مربوط به نمونه‌های جامد)، پایداری حرارتی، وجود ذرات خارجی، فلزات سنگین و آرسنیک صورت گرفت.

این محصولات تقلبی است

بر اساس اعلام این دفتر، در این ارزیابی، رژلب‌های مایع با برند flormar، ROOBYSIMA،LUXURY،DAMAS، BIO، ARCANCIL، NSTYLE، LIDO، KAPRA، JUXI و رژلب‌های جامد با برند GOLDENROSE، DOOB، JINO، MAJULAN، SIORE، BARISH، BKA، CALISTA، CONFEST، RUBISUN مورد ارزیابی قرار گرفتند و در نهایت ویژندهای جامد شامل RUBISUN، CONFEST، CALISTA، BKA، BARISH و ویژندهای مایع شامل ARCANCIL، BIO، DAMAS، LUXURY و ROOBYSIMA در آزمون مهم فسادپذیری که با سلامت مصرف‌کننده در ارتباط است، مغایر با استاندارد ملی مربوطه اعلام شدند.

نه تنها حوزه محصولات آرایشی - بهداشتی، که همین چند روز پیش هم سازمان غذا و دارو دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو را صادر کرد. براساس این ابلاغ تاکید شده بود که مکمل تقویتی رشد مو PHYTO از سطح بازار جمع‌آوری شود چون این مکمل هم مانند بسیاری از محصولات قاچاق از جمله آرایشی-بهداشتی از مجاری غیرقانونی وارد کشور شده و از طریق آنلاین شاپ‌ها و شبکه‌های مجازی به فروش می‌رسد.

بیشتر بخوانید

راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی

اثرات جبران ناپذیر افراط در استفاده از رژ لب وجود مواد مخدر در فرآورده‌های پزشکی و بهداشتی کلاه پیج‌های اینستاگرامی و تلگرامی لوازم آرایشی خارجی سرتان نرود کالای تقلبی، برند ایران ندارد

محمدرضا بحیرایی، رئیس انجمن واردکنندگان فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی ایران درباره چرایی رشد تقاضا و عرضه محصولات فیک و قاچاق در بازار می‌گوید: کالای فیک و قاچاق ساخت ایران نیست و نام ایرانی هم ندارد. در برخی موارد این محصولات در زیرپله‌ها با نام برندهای خارجی تولید و روانه بازار می‌شوند و تولید این محصولات با رشد نگران‌کننده‌ای همراه است که سلامت جامعه را تهدید می‌کند.

او درباره عوارض مصرف کالاهای غیراصل هم عنوان می‌کند: نمی‌توان به طور دقیق درباره عوارض مصرف پیش‌بینی کرد اما قطعاً نمی‌توانیم و نباید هم از عوارض جانبی محصولات غیراصل غافل باشیم چراکه این غفلت، سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد. البته براساس گزارش‌هایی که سازمان مبارزه با کالای قاچاق در کشور جمع‌آوری و منتشر کرده، برخی افراد به دلیل استفاده از محصولات فیک و قاچاق مرتبط با چشم نابینا شدند که جای نگرانی دارد.

کد خبر 848306 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها استاندارد قاچاق خبر مهم سازمان غذا و داروی ایران لوازم آرایشی

دیگر خبرها

  • بازار فروش گیاهان محلی زنجان در فصل بهار
  • نیروهای یگان ویژه موجب ارتقاء احساس امنیت شهروندان است
  • زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • وضعیت زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • بازار رانندگان فرمول یک در آستانه انفجار است!
  • دیویدسون: بازار رانندگان فرمول یک در آستانه انفجار است!
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است