Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@22:05:55 GMT

جذب سرمایه گذارمهمترین مسئله دررفع بیکاری است

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۴۸۶۲۷

جذب سرمایه گذارمهمترین مسئله دررفع بیکاری است

به گزارش خبرنگارایرنا، علی کورانی فردرکارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان بروجرد که درفرمانداری شهرستان برگزارشد، افزود: اشتغال و تولید با زندگی مردم ارتباط مستقیم وتاثیرگذاردارد که دراین راستا نباید آمارسازی صورت گیرد.
به گفته وی مسئولان باید برای ایجاد اشتغال پایدارتلاش کنند ازظرفیت بخش خصوصی درتحقق این مهم استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرمانداربروجرد اظهارکرد: رفع مشکل اشتغال درجامعه می تواند همه مشکلات فرهنگی واجتماعی را حل و فصل کند و تنها راه حل آن است که مسئولان با ایجاد جاذبه سرمایه گذاران را برای اشتغال تشویق کنند.
کورانی فراضافه کرد: آمار بیکاران وافرادی که برای آنها شغل ایجاد می شود درکشورهمخوانی ندارد و بدین ترتیب همواره آمار بیکاران تغییرخاصی ندارد.
وی با اشاره به اینکه جذب سرمایه گذاربرای ایجاد اشتغال پایدارباید دردستورکارهمه مسئولان قراربگیرد ادامه داد: اعتبارات بانکی نمی تواند مشکل اشتغال را حل و فصل کند لذا برای ایجاد شغل پایدارچاره ای جز رفع مشکلات سرمایه گذاری نداریم.
معاون استاندارلرستان و فرماندارشهرستان بروجرد بیان کرد: رسانه ها نیزباید در راستای ایجاد فرهنگ سازی و آگاهی بخشی برای جذب سرمایه گذاردر شهرستان تلاش کنند تا بتوانیم آماربیکاری را کاهش دهیم.
رئیس اداره تعاون، کارو رفاه اجتماعی بروجرد گفت: تعهد اشتغال درسال 96 سه هزار و 341 تن برای همه دستگاه های اجرایی است که از این تعداد در 6 ماهه نخست امسال یک هزارو 189 تن شغل ایجاد شده است.
عبدالعلی گیوکی افزود: برای سند توسعه اشتغال شهرستان بروجرد درسال جاری 37 میلیارد ریال ازبخش دولتی، 304 میلیارد ریال از بخش خصوصی و سه هزار و 46 میلیارد ریال از منابع بانکی در نظر گرفته شده است.
به گفته وی کل مبلغ پیش بینی شده درسند توسعه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان بروجرد هشت هزار و 606 میلیارد ریال می باشد.
وی اظهارکرد: ازمبلغ کل در نظر گرفته شده برای ایجاد اشتغال درشهرستان بروجرد در 6 ماهه نخست امسال سه هزار و 388 میلیارد ریال تاکنون پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: در 6 ماهه نخست امسال 58/35 دهم درصد اشتغال در شهرستان بروجرد رشد داشته است.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در راستای اجرای طرح راستی آزمایی اشتغال در شهرستان بروجرد تاکنون 51 مورد نظارت انجام شده که تا پایان سال باید 320 مورد نظارت بر راستی آزمایی اشتغال انجام شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا درادامه جلسه کار گروه اشتغال شهرستان بروجرد سهم دستگاه های مختلف در ایجاد اشتغال بررسی و تصمیم گیری شد.
7190/7273 خبرنگار: علیرضا سلیمانی روزبهانی** انتشاردهنده: مقداد بهاروند احمدی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۸۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی بعد از ظهر پنجشنبه در شورای اداری میامی به میزبانی فرمانداری ضمن اشاره به ضرورت رفع مشکلات مردم بیان کرد: دغدغه مسئولان ما باید این باشد که بتوانند کاری برای مردم انجام دهند تلاش برای حل مشکلات مردم می‌تواند بر مبنای عبادت ثبت شود و این در صورتی است که فرد برای برآورده کردن حاجت مردم جامعه پای در میدان کار بگذارد.

وی افزود: در روایت‌ها آمده که اگر فردی حاجتی از کسی برآورده کند با هر قدمی که بر می‌دارد خداوند برایش ده‌ها حسنه می‌نویسد و ده گناه او هم پاک می‌شود و ده برابر آن را در زندگی اش می‌بیند.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه شهرستان میامی شرایط ویژه ای دارد چرا که این شهرستان به تازگی ارتقا پیدا کرده و در نتیجه باید مسئولان در این شهرستان بیشتر تلاش کنند، تاکید کرد: یکی از مسائلی که باید در میامی بسیار مورد توجه قرار گیرد تسهیل گری دولتی‌ها است.

مطیعی افزود: این شایسته نیست که سرمایه گذاری برای یک مجوز ماه‌ها معطل بماند. گاهی آنقدر برای یک سرمایه گذار مشکل ایجاد می‌شود که عطای کار را به لقایش می بخشد و این درست نیست لذا شهرستان میامی ظرفیت کم ندارد اما باید موضوعات مرتبط با توسعه این شهرستان پیگیر شود.

وی افزود: شهرستان میامی دارای ظرفیت‌های عظیم است برای مثال در یک روستا که پیش از این جلسه از آن بازدید کردیم شاهد تولید روزانه ۲۷ تن شیر هستیم و این نشان از ظرفیت‌های عظیم روستاهای شهرستان است. چرا یک سرمایه گذار نباید بر روی چنین ظرفیت‌هایی سرمایه گذاری و این محصولات را فرآوری کند تا شاهد ایجاد ارزش افزوده بیشتر باشیم؟ ایجاد کارخانه‌های فرآوری و شرکت‌های تعاونی روستایی که مرکز تولید لبنیات، معدن، تولید پیراهن، صنایع دستی و … می‌تواند به توسعه شهرستان میامی کمک کند.

امام جمعه سمنان در ادامه گفت: نیاز است که تولیدی‌های ما در بخش‌های مختلف در مقابل جاده کریدور اصلی تهران - مشهد در شهرستان میامی مغازه‌ها و فروشگاه‌هایی را ایجاد کنند تا مسافران از محصولات شهرستان خرید کنند.

مطیعی با بیان اینکه امروز شاهد هستیم که روستای محمد آباد میامی پیراهن‌هایی تولید می‌شود که بعضاً با برندهای خارجی در بازار عرضه می‌شود لذا این سوال پیش می‌آید که چرا نباید پول حاصل از این تولیدات در شهرستان باشد؟ گفت: اگر بتوان تعاونی‌های روستایی در زمینه تولید پیراهن راه اندازی شود می‌توان از روستاییان در زمینه تولید بهره گیری و در نتیجه وضعیت اقتصادی را بهبود داد زیرا ظرفیت‌های عظیم اقتصادی در شهرستان میامی وجود دارد.

کد خبر 6095305

دیگر خبرها

  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد
  • آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها رسالت مهمی برعهده دارند
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان در سال گذشته
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است