Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیک نوروزی پایه اول دبستان شهرستان های استان تهران متفاوت تر از همیشه ابتدایش به سیاستی می پردازد که در ذهن کودکانی با آن سن و سال جمع شدنش تطابقی ندارد، از مسائل انتخاباتی گرفته تا برجام و چیزی به نام منشور حقوق شهروندی که در ابتدا و انتهای پیک نوروزی عنوان شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از رودآور؛ به طور معمول پیک های نوروزی پیک های شادی آوری هستند که با صفحات رنگاوارنگ خود دانش آموزان ابتدایی را در حدود 14 روز تعطیلات نوروزی ترغیب به توجه به درس های فراگرفته در 6 ماه اولیه سال تحصیلی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان دانش آموزان ابتدایی به ویژه دانش آموزان پایه اول ابتدایی با ذوق و اشتیاق خاصی همیشه پیک های خود را ورق می زنند.

و اما پیک نوروزی پایه اول دبستان شهرستان های استان تهران متفاوت تر از از همیشه ابتدایش به سیاستی می پردازد که در ذهن کودکانی با آن سن و سال جمع شدنش تطابقی ندارد، از مسائل انتخاباتی گرفته تا برجام و چیزی به نام منشور حقوق شهروندی! به طوری که در صفحه نخست این پیک و در پیام فولادوند مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های تهران در جمله پایانی آمده است: امید است در سال 96 که با انتخابات ریاست جمهوری همراه است شاهد همدلی و اتحاد بیشتر مردم ایران، جهت ساختن هرچه بهتر میهن خود باشیم.

فولادوند سابق بر این مدتی مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان بود و مردم این استان او را به عنوان یک فرد سیاسی می شناسند، البته کم نیستند مدیران آموزش و پرورشی که مردم برخی از مناطق که بیشتر به جای یک چهره فرهنگی از آنان به عنوان یک چهره سیاسی یاد می کنند، مدیرانی از جمله اسدبگی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان تویسرکان به ویژه بعد از رد و بدل شدن جوابیه های مختلف درباره ساخت یک مدرسه در شهر سرکان و یا بعد از فوت یک دانش آموز در سال گذشته و در هنرستان محمدیه به علت برق گرفتگی، این موضوع را می توان به عینه در پیام تسلیت اسدبگی مدیر آموزش و پرورش تویسرکان برای فوت آن دانش آموز مشاهده کرد:

انا لله و انا الیه راجعون ضمن عرض تسلیت درگذشت دانش اموز عزیز از دست رفته عباس بیات هنر آموز هنرستان محمدیه به خانواده داغدار ایشان و همه فرهنگیان و دانش اموزان که باعث اندوه و تالم فراوان بنده حقیر شد، اینجانب وظیفه دارم از تلاشهای فراوان و شبانه روزی پرسنل بیمارستان ولی عصر برای زنده نگه داشتن این عزیز از دست رفته که مشیت الهی بر فوت ایشان بود، تشکر کنم مخصوصا جناب دکتر بقایی ،دکتر نظم ده ،دکتر گلزار،دکتر بیگلری ، کادر بسیار دلسوز بخش آی سی یو، پزشک و کادر اورژانس که حقیر ساعتها در کنار انها از نزدیک شاهد تلاش و دلسوزی همه عزیزان بودم تشکر و قدر دانی می نمایم. همچنین از فرماندار محترم شهرستان جناب آقای مهندس مومیوند که با حضور در بیمارستان از نزدیک در جریان عملیات احیا قرار گرفتند و از مدیرکل محترم آموزش پرورش استان به جهت پیگیری های مستمر نیز قدردانی مینمایم. از خداوند متعال برای این تلاشگران ارزوی توفیق وبرای خانواده مرحوم صبر آرزومندم جواد اسدبگی مدیر آموزش و پرورش تویسرکان

پیامی که تا چند روز در شبکه های اجتماعی دست به دست شد و شهروندان تویسرکانی آن را تنها یک پیام سیاسی دیدند تا یک پیام تسلیت!

از این موارد که بگذریم و صفحات پیک نوروزی سال 96 اول دبستان شهرستان های استان تهران را ورق بزنیم به صفحه آخر می رسیم، آنجا که در آن صفحه هم از حقوق شهروندی حرف به میان آمده و هم 13 دستاورد برجام برای دانش آموزان اول ابتدایی، که به گفته والدین آن ها، یک دانش آموز با این سن و سال چگونه می تواند برجامی را درک کند که هنوز بسیاری از سیاسیون و بزرگان کشور بر بسیاری از بندهای آن ایراد وارد کرده اند، برجامی که از سوی امریکایی هر روز با یک بهانه، تهدید و تحریم نقض می شود در حالی که این ایرانیان هستند که متعهدانه آن را اجرا کرده اند.

در بند 2 حقوق شهروندی در پیک نوروزی برای کودکان آمده است: یکی دیگر از حقوق کودکان این است که هیچ کس حق ندارد آن ها را مورد تنبیه بدنی قرار دهد و...، این در حالی است که با اندک جستجویی در خبرگزاری های مختلف شاهد مواردی از تنبیه بدنی در مدارس تنها در سال گذشته هستیم که حتی تعدادی از آن موارد از صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران هم پخش شد، نمونه آن را می توانید با این تیتر جستجو کنید:تنبیه بی رحمانه دانش آموزان در قاین و یا اینکه در خبرگزاری مهر آمده بود:فرو رفتن مداد در سر دانش آموز رودباری/سریال تنبیه بدنی ادامه دارد

همچنین در بند چهار این حقوق شهروندی در حوزه کودکان آمده است که : هیچ کس حق ندارد از کودکان به اجبار بخواهد که کار اقتصادی انجام دهند...، این مطلب در حالی است که در بسیاری از شهرهای بزرگ کشور شاهد کودکان کار هستیم، کودکان کاری که شاید والدینشان، آنان را بالاجبار برای کار کردن راهی خیابان ها نکنند، اما شرایط بد معیشتی، رکود بازار و تورم موجود که به طور عمده ناشی از ضعف مدیریتی در اقتصاد است، اوضاع واحوال زندگیشان را به گونه هدایت کرده است که را بالاجبار به سمت کار کردن کشانده شده اند.

از این دست بیان واقعیت زندگی مردم در جای جای کشورمان به ویژه مناطق محروم بسیار است و قضاوت آن می ماند بر عهده خوانندگان، اما سوال اینجاست که چگونه همین کودکان ابتدایی در استان تهران می توانند واقعیت جامعه خود را با این مطالب تطبیق دهند؟!

زنگنه

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۱۲۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، انسیه خزعلی، در آئین اختتامیه سومین دوره ملی «مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز» که در تالار شیخ طبرسی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در مشهد مقدس برگزار شد، اظهار داشت: وقتی دشمن در جنگ نرم تصمیم دارد هویت و معنویت را از ما سلب کند، باید آماده و مسلح به جنگ افزار معنوی شویم، زیرا جنگ نرم، جنگ دشواری است و تلفات آن قابل مقایسه با جنگ سخت نیست.   معاون رئیس‌جمهور افزود: این دوره‌های آموزشی با همکاری آستان قدس رضوی و آموزش و پرورش در راستای مهارت آموزی مشاوران و معلمان استان‌ها، با دلسوزی تمام برگزار شد و امیدواریم به نتایج مطلوب و با سرافرازی به سرانجام برسد.   وی گفت: چند رویداد به همت معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در حال اجرا است که یکی از آنها خانواده و فرهنگ عامه است که با محورهای خانواده، رسانه مد و لباس، فرهنگ ناملموس، تربیت و موفقیت طراحی شده است و تلاش داریم الگوی ایرانی، اسلامی در خانواده‌ها احیا شود.   خزعلی بیان کرد: طرح پیشگیری از طلاق، از دیگر طرح‌های اجرایی این معاونت است که ویژه زوجین جوان طراحی شده است که ضمن حل مشکلات زوجین، آموزش‌های لازم برای تحکیم خانواده به آنان ارائه می‌شود.   به گفته وی، والدین نقش اساسی و اصلی در حفظ امنیت کودکان در برابر آسیب‌ها و تهدیدات فضای مجازی برعهده دارند، بر این اساس آنها باید سطح دانش و آگاهی خود را بالا ببرند و با آگاهی بخشی به کودکان و همراهی آنها در این محیط، از آسیب‌های این حوزه پیشگیری کنند.   معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: یکی از مسائل مهم ما تعهد به خانواده است و از همین رو جنبش تعهد به خانواده را مطرح کردیم با امید به اینکه سبک زندگی خانواده ایرانی اسلامی هر چه بیشتر در جامعه رواج یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۱ هزار نوآموز اردبیلی مورد سنجش قرار می‌گیرند
  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک
  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد
  • نجات جوجه جغد‌هایی که به بیرون لانه پرتاب شده بودند + فیلم
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • نجات جوجه جغد‌ها در پاسارگاد
  • آموزش سواد مالی به کودکان
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است