Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک؛ بخش مهمترین عناوین:


کرمانشاه- معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور گفت: مجموعه تاریخی طاقبستان در لیست امسال برای جهانی شدن نبوده اما در لیست موقت و بررسی ما وجود دارد.

به گزارش خبرنگار بی‌باک، زهرا احمدی پور امروز سه شنبه در سفر به استان کرمانشاه از مجموعه تاریخی طاقبستان کرمانشاه بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در حاشیه این بازدید و در جمع خبرنگاران اشاره ای به وضعیت گردشگری کشور داشت و گفت: خوشبختانه نوروز 96 که با بهار فاطمی آغاز شد، نزولات آسمانی خیلی خوبی را در کشور داشتیم.

معاون رئیس جمهور افزود: فکر می کردیم با توجه به بارندگی هایی که در تمام استانها صورت می گیرد، ممکن است استقبال از بازدیدها در کشور کاهش پیدا کند، اما این اتفاق نیفتاد.

وی ادامه داد: از سوی دیگر همزمانی بهار و این باران به اینکه فضای لطیف تری را در کل استان هایمان داشته باشیم کمک کرد و هم موج اول سفرها و هم موج دوم سفرها به استان های مختلف خیلی خوب بود.

احمدی پور تصریح کرد: در موج اول سفرها، حدود 24 میلیون نفر شب اقامت را در کشور داشتیم و تنوع خیلی خوبی هم در استان ها بود. هم چنین مقاصد مختلف گردشگری را در هفته اول فروردین ماه در کشور داشتیم.

وی اشاره ای نیز به آمار سفرها از نظر شکل سفر اعم از جاده ای، ریلی و هوایی داشت و گفت: خوشبختانه توزیع خیلی خوبی از این نظر وجود داشت و بخشی از طریق ریل، بخشی هوایی و بخشی به صورت جاده ای سفر کردند.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، بار دیگر اشاره ای به وضعیت گردشگری استان داشت و گفت: کرمانشاه محور تاریخ باستان است و تداوم این تاریخ در استان کرمانشاه، قابل روئیت است.

وی افزود: همانگونه که در تاریخ ایران نیز آمده است، کرمانشاه همواره مقاوم بوده و در جغرافیای ایران توانسته یک هویت تاریخی را برای خودش حفظ کند و ایران همواره به این هویت تاریخی در کرمانشاه همیشه ارج نهاده است.

احمدی پور گفت: در استان کرمانشاه به نظر می آید خیلی خوب برنامه ریزی شده که گردشگرانی که به کرمانشاه می آیند بتوانند از نوروز استفاده کنند.

وی افزود: در همین 2 تا 3 ساعت بازدیدی که من داشته ام، در هر جا حضور پیدا می کردیم و گردشگران می آمدند، نظرشان این بود که استان خیلی آماده است که خدمات خیلی خوبی را در اختیار گردشگران قرار دهد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، در خصوص جهانی شدن اثر تاریخی طاقبستان و اینکه جزو برنامه های امسال میراث برای ثبت جهانی قرار دارد یا نه؟ گفت: پرونده آن در دست بررسی است اما اینکه امسال ارسال شود، نه.

وی تصریح کرد: ما محدودیت ارسال داریم و پرونده های قبلی که هم اکنون در حال آماده شدن هستند، برای یونسکو ارسال شده اند و در دست بررسی است.

احمدی پور خاطرنشان کرد: ثبت جهانی طاقبستان در لیست موقت و بررسی های ما قرار دارد.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۱۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، گفت: کرمانشاه به عنوان مرکز و هاب مدیریت بحران و حوادث غرب کشور مصوب شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، بابک محمودی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان در استانداری برگزار شد با اشاره به اینکه هر اقدامی در زمینه بحران باید در قالب پیشگیری باشد، اظهار داشت: باید نقاط پرخطر در طبیعت به مردم معرفی شوند و امدادرسانی‌ها باید به سرعت انجام شود که سبب نشویم مردم از حضور در طبیعت دلزده شوند.

وی با اشاره به استقبال مردم از کوهستان عنوان کرد: راهنمایان در کوهستان حضور دارند و در برخی مسیرها صعود افراد باید با راهنما انجام شود و این تلفات را کاهش می‌دهد.

محمودی با بیان اینکه بیستون چهارمین توده سنگی بزرگ دنیا است و برای سنگ‌نوردی و صخره‌نوردی بسیار مهم است، گفت: کوهستانی بودن را نباید یک تهدید دانست، بلکه می‌توان به آن به عنوان یک فرصت اشتغال‌زایی نگاه شود.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر کشور افزود: با تصویب کرمانشاه به عنوان مرکز پشتیبانی و حوادث غرب کشور از نظر پایگاه هوایی و تجهیزات انباری و تخصصی تجهیز می‌شود.

وی بیان کرد: این مرکز می‌تواند علاوه بر استان کرمانشاه به سایر استان‌های غرب کشور نیز خدمات‌رسانی کند، اما استان باید حداقل‌های انبارداری شامل سیستم اعلام حریق را راه‌اندازی کند و در این صورت کرمانشاه به عنوان هاب منطقه‌ای برای مدیریت بحران در نظر گرفته خواهد شد.

محمودی با اشاره به اینکه فرودگاه کرمانشاه اکنون با مشکلاتی مواجه است که به‌زودی برطرف می‌شود، گفت: چنانچه آشیانه دیگری در فرودگاه برای استقرار دائمی سه تا چهار فرزوند بالگرد ایجاد شود بسیار کمک کننده خواهد بود.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور افزود: ما انگیزه‌ای برای افزایش تعداد پایگاه‌ها نداریم، زیرا بسیار هزینه بر است و این انگیزه را باید فرمانداران و استانداران ایجاد کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • موزه مردم شناسی رختشویخانه - زنجان
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • مناطق گردشگری شهر بهبهان + فیلم
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • کاروانسرای تاریخی شرکت نفت ارومیه ساماندهی می شود
  • قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد
  • مرمت پل خاتون کرج تا آخر امسال تمام می‌شود
  • رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه سفر می‌کند